10 stappe om 'n beter B2B Twitter-strategie op te stel

teikengehoor almal

Ek het onlangs gelees dat Twitter steeds twee keer soveel gebruikers het as LinkedIn. Met die oorvloed Twitter-programme en integrasie is die gemak waarmee tweets versterk word, ook baie groter. As B2B Twitter-gebruiker self werk ek altyd aan my Twitter-strategie om voort te gaan om die volgende te bou en die mees relevante gehoor te lok. Hier is 'n paar strategieë wat ek gebruik:

 1. Identifiseer teikengehore te volg. Ek bereik dit op twee verskillende maniere ... eerstens deur profieldata te soek vir sleutelwoorde wat relevant is vir my gehoor en tweedens deur die volgelinge van diegene in dieselfde bedryf waar ek is, te volg. Albei hierdie prosesse is relatief maklik met behulp van instrumente soos TweetAdder. Trouens, ek het nie 'n beter instrument daarvoor gevind nie! (Ja, dit is 'n geaffilieerde skakel).
 2. Eerder as om algemene vrae aan my volgelinge uit te gooi, het ek vra direkte vrae aan mense met wie ek wil volg of 'n verhouding wil bou. Sommige rekeninge is nie my teikengehoor nie, maar hulle het gesag in die bedryf en daarom betrek ek dit. As ek waardig is, sal hulle met my praat en selfs bevorder ... wat gesag verleen en my aanhang bou.
 3. Ek gebruik sosiale media monitering om geleenthede te identifiseer om ander te help. As u ander help, lei dit dikwels tot die bou van besigheidsverhoudinge wat uiteindelik kan lei tot geldelike verbintenisse. Moenie daaraan dink as nie iemand gratis te help... deur ander publiek te help in u vakgebied, kyk die wêreld hoe u ander help. As hulle sien hoe u help, sal hulle onthou ... en hulle sal bel wanneer hulle hulp nodig het.
 4. Ek gebruik Twitter-toepassings om soektogte te help bestuur, skakels na te volg, te twiet en in te kort. Twitter.com, die webwerf, is verskriklik hiervoor. Maar toepassings soos TweetDeck, Seesmic en Hootsuite fantasties is. Dit laat u toe om die gesprekke baie doeltreffender te bestuur.
 5. I betaal om te bevorder my profiel op webwerwe soos TwitterCounter. Eerder as volgelinge te koop, wat 'n verskriklike benadering is wat tot gevolg het dat baie spam-volgelinge wat dae later vertrek, webwerwe soos TwitterCounter ernstige gebruikers lok wat met my sal skakel as hulle my relevant vind.
 6. Ek neem gereeld deel aan omstrede gesprek en debatteer my opposisie met respek. Almal hou van 'n goeie debat ... veral oor 'n baie aangrypende onderwerp. In plaas daarvan om my te bekommer oor mense wat aanstoot gee, beskou ek dit as diegene wat ek waarskynlik in elk geval nie wil doen nie; Moenie bang wees om in 'n meningsverskil te spring nie, doen dit net met respek (maak nie saak hoe lelik hulle raak nie).
 7. I bevorder ... almal. Selfs die kompetisie van my kliënte en my eie kompetisie kry aandag van my. Die feit is dat hulle wonderlike advies en inligting uitdeel wat op my gehoor van toepassing is. Deur die inligting met my gehoor te deel, verhoog ek die waarde van my Tweeting met my volgelinge ... nooit 'n slegte ding nie.
 8. ek probeer om moet nooit oor myself praat nie. Niemand gee om vir jou en wat jy doen nie. Hulle gee om vir die waarde wat u vir hulle gee. As ek 'n rukkie vanlyn gaan, kan ek mense vertel waarom. As ek na 'n gewilde geleentheid gaan, kan ek dit twiet ... maar dit is sodat ek my volgelinge kan ontmoet. Ek sal eerlik wees dat ek vinnig mense wat aankondig wat hulle vir ontbyt gehad het, ontslaan, ens. Niemand gee om nie ... veral mense wat 'n waardevolle besigheidsnetwerk aanlyn wil opbou. Daai crap is vir Facebook. 🙂
 9. ek gebruik hashtags so veel as moontlik. Gebruik effektief hashtags waarna ander soek, kan die aantal mense opbou wat u inhoud vind en u volgende opbou. Moenie die krag van die # -teken onderskat nie!
 10. As ek niks goed het om te twiet nie, kan ek twut die hel! Soms sal 'n dag of twee verbygaan sonder 'n waardige twiet van my. Dit gaan goed met my ... die laaste ding wat ek wil doen, is om my volgelinge se strome met nuttelose inhoud te vul!

As u 'n besigheid het, verstaan ​​u dat die wag tot die telefoon lui waarskynlik die vinnigste manier is om bankrotskap te kry. As u in die gesprek wil wees, moet u proaktief wees in die bestuur, beantwoording, leiding en deelname aan die gesprek wat tans plaasvind.

Besighede is op Twitter. Besighede doen navorsing oor u en u mededingers. Besighede is op soek na 'n oplossing. As u nie daar is om hulle te help nie, moet u nie verwag dat u u gaan soek nie. U moet voortdurend voor hulle staan ​​... met die regte antwoorde op die regte tyd.

11 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Goeie goed, Doug. Twitter is ook 'n uitstekende plek om na baie ego's te kyk. Ek is net so skuldig soos die volgende persoon as ek met 'n bietjie Twitter-bravade pronk. Met so min regte, nuwe inhoud wat aanvanklik op Twitter gedeel word, sien ons eerder 'n oseaan van retweets, wat meestal op dieselfde oorspronklike bronne dui. Daar is egter 'n paar maniere waarop dit nuttig kan wees. 'N Mens kan die gevoel kry dat die herhaal van twiet 'n geleentheid is om die ingesteldheid van die individu beter te verstaan. U kan dit ook baie kragtig gebruik vir trending-analise. En soos u weet, is daar apps wat u albei baie effektief kan doen. Vir my is Twitter egter 'n uitstekende beginpunt om 'n sinvolle dialoog met mense te hê en te onderhou. En dit voel ek is waar die werklike waarde in die spel kom. As u byvoorbeeld op Twitter aan gesprekke deelneem, sal ek nie verbaas wees om te sien dat dit uitgebrei word na u korporatiewe blog, na u Facebook-bladsy en na mense wat op Blog Talk Radio inskakel nie. Ek sien dat soveel organisasies nou aan Twitter dink as nog 'n bemarkingskanaal, wanneer hulle nog nie eers die graad gebruik het om bloot met hul klante te gesels nie. Wees bewus van die huidige verskuiwing na die mantra van ROI, en u kan nie anders as om te dink dat die meeste ondernemings dit nog steeds net nie kry nie. Dieselfde as wat dit ooit was.

 5. 6
  • 7

   @ google-aa522cbe3de1ac803a0cf795b19e8a3a: disqus, wat ek daarmee bedoel, is dat ek die tyd neem om na hul profiele en webwerwe te kyk om goeie vrae te identifiseer wat wys dat ek my huiswerk gedoen het. Op Twitter sien ek mense reageer altyd met dinge soos 'Vertel my watter boek jy lees' .... en ek weet dat hulle nie 'n greintjie belangstelling het in wat ek lees nie. In plaas daarvan wil ek graag 'n bietjie oor hulle lees en 'n vraag aan hulle stel wat net hulle kan beantwoord.

   Ek het byvoorbeeld gesien dat u met 'n e-handelsonderneming werk en blykbaar u met Magento werk? Ons het 'n paar kliënte wat Magento gebruik en gereeld van tyd tot tyd hulpbronne soek om te help - is dit die tipe werk wat u kan doen?

 6. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.