10 stappe om 'n beter B2B Twitter-strategie op te stel

teikengehoor almal

Ek het onlangs gelees dat Twitter steeds twee keer soveel gebruikers het as LinkedIn. Met die oorvloed Twitter-programme en integrasie is die gemak waarmee tweets versterk word ook baie groter. As 'n B2B-Twitter-gebruiker werk ek altyd aan my Twitter-strategie om voort te gaan om die volgende te bou en die mees relevante gehoor te lok. Hier is 'n paar strategieë wat ek gebruik:

 1. Identifiseer teikengehore te volg. Ek bereik dit op twee verskillende maniere ... eerstens deur profieldata te soek vir sleutelwoorde wat relevant is vir my gehoor en tweedens deur die volgelinge van diegene in dieselfde bedryf waar ek is, te volg. Albei hierdie prosesse is relatief maklik met behulp van instrumente soos TweetAdder. Trouens, ek het nie 'n beter instrument daarvoor gevind nie! (Ja, dit is 'n geaffilieerde skakel).
 2. Eerder as om algemene vrae aan my volgelinge uit te gooi, het ek vra direkte vrae aan mense met wie ek wil volg of 'n verhouding wil bou. Sommige rekeninge is nie my teikengehoor nie, maar hulle het gesag in die bedryf en daarom betrek ek dit. As ek waardig is, sal hulle met my praat en selfs bevorder ... wat gesag verleen en my aanhang bou.
 3. Ek gebruik sosiale media monitering om geleenthede te identifiseer om ander te help. As u ander help, lei dit dikwels tot die bou van besigheidsverhoudinge wat uiteindelik kan lei tot geldelike verbintenisse. Moenie daaraan dink as nie iemand gratis te help... deur ander in die openbaar by te staan ​​in u vakgebied, kyk die wêreld hoe u ander help. As hulle sien hoe u help, sal hulle onthou ... en hulle sal bel wanneer hulle hulp nodig het.
 4. Ek gebruik Twitter-toepassings om soektogte te help bestuur, skakels na te volg, te twiet en in te kort. Twitter.com, die webwerf, is verskriklik hiervoor. Maar toepassings soos TweetDeck, Seesmic en Hootsuite fantasties is. Dit laat u toe om die gesprekke baie doeltreffender te bestuur.
 5. I betaal om te bevorder my profiel op webwerwe soos TwitterTeller. Eerder as volgelinge te koop, wat 'n verskriklike benadering is wat tot gevolg het dat baie spam-volgelinge wat dae later vertrek, webwerwe soos TwitterCounter ernstige gebruikers lok wat met my sal skakel as hulle my relevant vind.
 6. Ek neem gereeld deel aan omstrede gesprek en debatteer my opposisie met respek. Almal hou van 'n goeie debat ... veral oor 'n baie aangrypende onderwerp. In plaas daarvan om my te bekommer oor mense wat aanstoot gee, beskou ek dit as die filter van die mense met wie ek in elk geval waarskynlik nie wil sake doen nie! Moenie bang wees om in 'n meningsverskil te spring nie, doen dit net met respek (al word hulle ook hoe lelik).
 7. I bevorder ... almal. Selfs die kompetisie van my kliënte en my eie kompetisie kry aandag van my. Die feit is dat hulle wonderlike advies en inligting uitdeel wat op my gehoor van toepassing is. Deur die inligting met my gehoor te deel, verhoog ek die waarde van my Tweeting met my volgelinge ... nooit 'n slegte ding nie.
 8. ek probeer om moet nooit oor myself praat nie. Niemand gee om vir jou en wat jy doen nie. Hulle gee om vir die waarde wat u vir hulle gee. As ek 'n rukkie vanlyn gaan, kan ek mense vertel hoekom. As ek na 'n gewilde geleentheid gaan, kan ek dit twiet ... maar dit is sodat ek my volgelinge kan ontmoet. Ek sal eerlik wees dat ek vinnig mense wat aankondig wat hulle vir ontbyt gehad het, ontslaan. Niemand gee om nie ... veral mense wat 'n waardevolle besigheidsnetwerk aanlyn wil opbou. Daai crap is vir Facebook. 🙂
 9. ek gebruik hashtags so veel as moontlik. Gebruik effektief hashtags waarna ander op soek is, kan die aantal mense opbou wat u inhoud vind en u volgende kan opbou. Moenie die krag van die # -teken onderskat nie!
 10. As ek niks goed het om te twiet nie, kan ek twut die hel! Soms sal 'n dag of twee verbygaan sonder 'n waardige twiet van my. Dit gaan goed met my ... die laaste ding wat ek wil doen is om my volgelinge se strome met nuttelose inhoud te vul!

As u 'n besigheid het, verstaan ​​u dat die wag tot die telefoon lui waarskynlik die vinnigste manier is om bankrotskap te maak. As u in die gesprek wil wees, moet u proaktief wees in die bestuur, beantwoord, lei en deelneem aan die gesprek wat tans plaasvind.

Besighede is op Twitter. Besighede doen navorsing oor u en u mededingers. Besighede is op soek na 'n oplossing. As u nie daar is om hulle te help nie, moet u nie verwag dat u u sal soek nie. U moet voortdurend voor hulle staan ​​... met die regte antwoorde op die regte tyd.

11 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Goeie dinge, Doug. Twitter is ook 'n wonderlike plek om te sien hoe baie ego's hulself opkikker. Ek is so skuldig soos die volgende persoon wanneer dit kom by pronk met 'n bietjie Twitter-bravade. Met so min werklike, nuwe inhoud wat aanvanklik op Twitter gedeel word, sien ons eerder 'n oseaan van retweets, waarvan die meeste na dieselfde aanvanklike bronne verwys. Daar is egter 'n paar maniere waarop dit nuttig word. Mens kan 'n gevoel kry dat die daad van retweeting 'n geleentheidsvenster is om die ingesteldheid van die individu beter te verstaan. U kan dit ook baie kragtig gebruik vir tendensanalise. En soos u weet, is daar toepassings daar buite om beide hierdie baie effektief te doen. Vir my is Twitter egter 'n goeie beginpunt om werklik betekenisvolle dialoog met mense te hê en te handhaaf. En dit voel ek is waar die werklike waarde ter sprake kom. As 'n voorbeeld, wanneer jy in gesprekke op Twitter betrokke raak, sal ek nie verbaas wees om te sien dat dit uitgebrei word na jou korporatiewe blog, na jou Facebook-bladsy, na mense wat inskakel op Blog Talk Radio nie. Ek sien so baie organisasies dink nou aan Twitter as nog 'n bemarkingskanaal, terwyl hulle nog nie eers gegradueer het tot die punt om dit te gebruik om bloot met hul kliënte te gesels nie. Getuie van die huidige verskuiwing na die mantra van ROI en jy kan nie help om te dink dat die meeste maatskappye dit steeds net nie verstaan ​​nie. Dieselfde as wat dit ooit was.

 5. 6
  • 7

   @google-aa522cbe3de1ac803a0cf795b19e8a3a:disqus , wat ek daarmee bedoel is dat ek die tyd neem om werklik na hul profiele en werwe te kyk om goeie vrae te identifiseer wat wys dat ek werklik my huiswerk gedoen het. Op Twitter sien ek altyd dat mense outomaties reageer met dinge soos "Sê vir my watter boek jy lees"... en ek weet hulle het nie 'n greintjie belangstelling in wat ek lees nie. In plaas daarvan lees ek graag 'n bietjie oor hulle en vra hulle 'n vraag wat net hulle kan beantwoord.

   Byvoorbeeld - ek het gesien dat jy met 'n e-handelsonderneming werk en dit wil voorkom of jy met Magento werk? Ons het 'n paar kliënte wat Magento gebruik en dikwels van tyd tot tyd na hulpbronne soek om te help – is dit die tipe werk wat jy kan doen?

 6. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.