Hoe ek 'n miljoen dollar B2B-besigheid met LinkedIn-video gebou het

LinkedIn-videobemarking

Video het beslis sy plek verdien as een van die belangrikste bemarkingsinstrumente, met 85% van besighede die gebruik van video om hul bemarkingsdoelwitte te bereik. As ons net na B2B-bemarking kyk, 87% van die videobemarkers het LinkedIn beskryf as 'n effektiewe kanaal om die sukses persentasie te verbeter.

As B2B-ondernemers nie hierdie geleentheid benut nie, mis hulle dit ernstig. Deur 'n persoonlike handelsmerkstrategie op te stel wat gesentreer is op LinkedIn-video, kon ek my besigheid laat groei tot meer as 'n miljoen dollar sonder finansiering. 

Die skep van effektiewe video vir LinkedIn gaan verder as die standaard advies oor bemarking van video's. LinkedIn-video's moet spesifiek vir die platform geskep en geoptimaliseer word om die regte gehoor te bereik en 'n werklike impak te maak.

Hier is wat ek geleer het (en wat ek wens ek sou geweet het) oor die gebruik van LinkedIn-video om 'n B2B-onderneming te bou. 

Bestuurresultate

Ek het my daartoe verbind om te verhoog my LinkedIn-videospeletjie ongeveer twee jaar gelede. Ek het gesukkel om video's vir plasings in die maatskappy te skep, maar persoonlike handelsmerke was vir my heeltemal nuut. Vroeër het ek gedink dat die skep van LinkedIn-video's nodig was om met 'n perfekte houding voor 'n witbord te staan ​​en om (duidelike skrif) inkomende bemarkingskennis af te spuit. Ek het my strategie verskuif en meer gemaklike video's begin skep, bloot oor die dele van die bedryf wat ek ken en wat ek liefhet.

In plaas daarvan om my besigheid te verkoop, fokus ek daarop om ernstig te wees waarde vir my gehoor. Ek het voortgegaan om meer video's te skep en my as 'n kundige te stel vir bemarking, besigheid, bestuur en entrepreneurskap. Deur konstante plasings en gereelde interaksie het ek my gehoor die volgende paar maande geweldig laat groei: dit het nou 70,000 XNUMX volgers bereik! 

My draaipunt van my videostrategie (en my bereidwilligheid om 'n bietjie persoonlik te raak) het vrugte afgewerp in die vorm van tonne nuwe leidrade. Deur myself daar buite te plaas en oor my lewe te praat, leer mense my ken, reik uit as hulle dink dat hulle geskik is om saam met ons te werk, en die verkoopproses beweeg blitsig. Teen die tyd dat hierdie LinkedIn-voornemens my maatskappy se webwerf begin besoek het of my bereik het, was dit al 'n goeie leidraad. Tot op hede het my onderneming meer as 'n miljoen dollar se kontrakte geteken van leads wat van LinkedIn afkomstig is.

Alhoewel ek hulp het van 'n fantastiese span wat hierdie leidrade koester, is die generering van hooflote 'n groot eerste stap - en dit verg 'n sterk LinkedIn-videostrategie.

Vertel 'n visuele verhaal

LinkedIn-video's is 'n uitstekende manier om te vertel boeiende, visuele verhale oor u persoonlike handelsmerk en u besigheid. Alhoewel albei formate wonderlik is, gee u dikwels soveel meer oor u handelsmerk in 'n video as in 'n blogpos. 

Die waarde van video lê in wat u visueel / hoorbaar kan oordra. Met die video kan mense met u in verbinding tree en u selfs leer ken omdat hulle inligting uit u lyftaal en die manier waarop u praat, kan kry. Baie mense het vir my gesê dat hulle voel dat hulle my al ken deur die video's wat ek op LinkedIn deel, te kyk.

Dieselfde boodskap kan soveel anders ontvang word as u die toon en emosie van die spreker hoor. Sosiale media is die middelpunt van snaakse teksboodskappe, maar video voel meer outentiek. Video vermenslik ook die "hoogtepuntrol" wat sosiale media geword het. U moet 'n bietjie rower word, 'n bietjie meer eg om video's te deel - 'n les wat ek die afgelope jaar voortdurend geleer het terwyl ek video's verfilm het met drie kinders wat tuis in die agtergrond leer. 

Kweek u ideale gehoor 

Dieselfde beste praktyke wat ons op ander bemarkingskanale toepas, geld ook hier; naamlik dat jy strategies moet wees oor jou gehoor, en dat jy mense die rede moet gee om om te gee. 

Ons wil weet dat dit nie waar is nie, net soos ons wil dink dat 'n wye net 'n groter netwerk sal lewer. U moet doelbewus oor u gehoor wees wanneer u LinkedIn-video skep. Met wie praat jy? Alhoewel u altyd geskrewe inhoud op 'n bepaalde persona moet rig, kan u meer oortuigende inhoud skep as u 'n spesifieke gehoor in gedagte het wat u letterlik toespreek tydens die verfilming. 

Nadat u vasgestel het met wie u praat, het u 'n boodskap nodig wat sal aanklank vind. Weet u wat beslis nie sal aanklank vind nie? 'N Beskrywing van u produk of diens. U moet mense 'n rede om om te gee oor u onderneming voordat u daaroor praat. Konsentreer daarop om inhoud te skep wat opvoedkundig is, met min vermelding van u onderneming. 

Vra jouself af voordat jy begin verfilm:

  • Waaroor gee my gehoor om? 
  • Waaroor is my gehoor bekommerd?
  • Waaroor wil my gehoor op LinkedIn te wete kom?

Onthou: om 'n gehoor te kweek hou nie op as u 'Post' druk nie. U moet ook u gehoor aan die agterkant bou deur te kommunikeer met (en opreg belang te stel in) u teikenmark. 

Om seker te maak dat die teikengehoor wat u uiteengesit het, u video regtig sien, help dit om eers verbindings te wees. Ek en my span doen dit deur lyste van vooruitsigte in elke bedryf te skep en hulle uit te nooi om by ons netwerke aan te sluit sodat hulle ons inhoud in hul voer kan sien. Hulle word gereeld aan ons handelsmerk en ons waarde herinner sonder dat ons openlik hoef te verkoop. 

Die skep van u LinkedIn-videostrategie

Klaar om te begin met die skep van u eie LinkedIn-video om u persoonlike en handelsmerk te bou? Moenie dit sweet nie - dit is makliker om dit te doen begin as wat jy dink. 

Hier is 'n paar wenke wat ek geleer het oor die skep van effektiewe LinkedIn-video gedurende die afgelope twee jaar - insluitend tien maande se ontwikkeling van video tydens 'n pandemie:

  • Moenie dit bedink nie. Skakel die kamera net aan en skiet. Ek kyk nie eers na my eie video's nie, want ek sal myself uitsonder.
  • Deel plasings in die oggend. In die oggend sal u meer betrokkenheid as in die aand sien.
  • Voeg onderskrifte by. Mense kyk miskien op hul telefoon of om ander, en lees eerder as om te luister. Dit is ook 'n beste praktyk vir toeganklikheid. 
  • Voeg 'n opskrif by. Terwyl u onderskrifte byvoeg, voeg u 'n opvallende opskrif by u video

Jackie Hermes op LinkedIn-video

  • Raak persoonlik. My poste wat regtig goed gevaar het, het oor mislukking gegaan, en besin oor vordering en die hantering van moeilike situasies. 
  • Wees oorspronklik. Ek het geëksperimenteer om video-reekse te plaas, maar om iets nuuts te sê (met verskillende titels en miniatuurfoto's) is baie interessant. 
  • Aanvulling met eksemplaar. Mense kan nie u volledige video kyk nie, en dit is goed! Gee hulle 'n rede om op u pos te bly en betrokke te raak deur dwingende eksemplare by te voeg. 

Om u B2B-handelsmerk te laat groei en mededingend te bly, moet u LinkedIn-video gebruik. Maak toe jou oë en spring in! Sodra u begin plaas, sal u nie glo dat u nie vroeër opgelaai het nie. 

Volg Jackie Hermes op LinkedIn

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.