Top 3 belangrike elemente om te onthou vir B2B-blogging

b2b blog

In die voorbereiding vir die Bemarking Profs Business to Business-konferensie in Chicago het ek besluit om my aanbiedings se skyfies tot 'n minimum te beperk. Aanbiedings met tonkoeëls is Imho, verskriklik en besoekers onthou selde enige inligting wat aangebied word.

In plaas daarvan wil ek drie terme kies wat in die kop van die bemarkers moet steek B2B blog. Ek wil ook sterk beeldmateriaal toepas sodat mense die boodskap kan onthou.

Gedagte leierskap

Gedagte leierskap

Ek het 'n prentjie van gekies Seth Godin. Mense respekteer Seth omdat hy 'n leier is in die bemarkings- en reklamebedryf. Seth swem teen die stroom en het die gawe om die mislukkings van status quo duidelik aan te dui. Hy laat ons dink. Almal waardeer 'n gedagte-leier en om as een erken te word, is uitstekend vir u besigheid. 'N Blog is 'n perfekte medium om as gedagteleier erken te word.

Voice

Voice

Mense hou nie daarvan om woorde op 'n bladsy te lees nie, maar ook om die stem van 'n persoon te hoor. Byvoorbeeld, hierdie klein visuele van Jonathan Schwartz, Blogger en uitvoerende hoof van Sun Microsystems vs. Samuel J. Palmisano, Voorsitter van die Raad, IBM - kyk na die aantal bladsye met skakels na hul onderskeie webwerwe.

Ek het eintlik nie geweet wie die voorsitter van die raad vir IBM was toe ek dit ondersoek het nie.

Vrees

Vrees

Die laaste woord is vrees. Dit is wat die meeste ondernemings verhinder om 'n blog aan die gang te kry. Vrees om beheer oor die handelsmerk te verloor, vrees vir slegte opmerkings, vrees vir mense wat vinger wys en lag, vrees om die waarheid te praat. Sommige statistieke wys hoe vrees die handelsmerk se vermoë om leserspubliek en aandag te trek, vernietig. Sommige van die ander statistieke dui op maatskappye wat hul vrees oorkom het en alles daar uitsit vir mense om te verteer ... en hulle wen daarom.

Vrees is nooit 'n strategie nie. Iemand het my eenkeer gesê dat jy nooit vinnig kan hardloop as jy altyd agter jou kyk nie. Te veel maatskappye is onseker en vrees die onbekende. Die ironie is dat hul grootste vrese waarskynlik sal waar word omdat hulle dit nie oorkom het nie.

4 Comments

 1. 1

  Doug,
  Al drie die items wat jy genoem het, was onderwerpe van bespreking by my maatskappy. Die snaakse ding is dat punt 1 en 2 maklike besprekings is. Almal is gewoonlik op dieselfde bladsy en aanvaar hulle as waar. Die 3de punt is egter al lank 'n kwessie wat herhaal word. Dit lyk of mense dit verstaan ​​of nie. Ek kan jou nie vertel hoeveel keer die onderwerp van slegte kommentaar ter sprake gekom het as 'n rede om nie een of ander vorm van sosiale media te doen nie. Dit gaan selfs so ver as 'n vrees dat 'n mededinger ons sal saboteer deur leuens te plaas *sug*. Die stryd duur voort.

  Jeff

  • 2

   Jeff,

   Die goeie nuus is dat daar geen vaste reël is oor die monitering van opmerkings op 'n b2b-besigheidsblog nie. Dit is so eenvoudig soos om 'n 'mooi reël' in te stel waar alle opmerkings gemodereer word en gemene opmerkings geïgnoreer of persoonlik op geantwoord word. Ek het meer as 3,000 2 opmerkings op my blog en moes net XNUMX mense terugskryf en vir hulle sê ek sal nie hul kommentaar plaas nie.

   Maak net seker dat jy mense vooraf laat weet - dit is 'n besigheidsblog om kommunikasie aan jou kliënte oop te maak en oplossings te vind - nie 'n oop forum om die maatskappy te bash nie. As dit ook ontstelde kliënte is, kan die geleentheid om hulle persoonlik terug te skryf en hulle te help om uit te gee hulle omdraai!

   Moderering is 'n wonderlike kenmerk van feitlik elke blogplatform. Met 'n B2B-blog, sal ek daarop aandring!

   Ironies genoeg is die probleem met negatiwiteit in besigheid dat mense nie besighede as 'mense' sien nie. Selde sal iemand met 'n persoon praat soos hulle 'n besigheid skryf. Ek praat uit ondervinding ... ek sal 'n besigheid toeslaan wanneer ek hul 'kontak ons'-vorm invul, maar as ek met hulle bel, weet ek dis gewoonlik nie die persoon se skuld aan die ander kant nie en ek toon dit af .

   Om 'n blog te hê, bied kliënte 'n persoon om te sien en te leer ken - wat die risiko verminder dat hulle 'n oorlog aanlyn begin.

   Good Luck!
   Doug

 2. 3

  Doug,
  Dankie vir die reaksie. Jy bring 'n goeie punt na vore. Ek is geneig om in te teken op die "nie-gemodereerde kommentaar" skool van sosiale media. Ek voel net dit verleen 'n sekere gevoel van bemagtiging aan die leser/verbruiker van die mediastuk. Dit dra ongetwyfeld by tot die vrees in my maatskappy. Miskien moet ek my benadering 'n bietjie versag.

  Jeff

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.