Top 3 belangrike elemente om te onthou vir B2B-blogging

b2b blog

In die voorbereiding vir die Bemarking Profs Business to Business-konferensie in Chicago het ek besluit om my aanbiedings se skyfies tot 'n minimum te beperk. Aanbiedings met tonkoeëls is IMHO, verskriklik en besoekers onthou selde enige inligting wat aangebied word.

In plaas daarvan wil ek drie terme kies wat in die kop van die bemarkers moet steek B2B blog. Ek wil ook sterk beeldmateriaal toepas sodat mense die boodskap kan onthou.

Gedagte leierskap

Gedagte leierskap

Ek het 'n prentjie van gekies Seth Godin. Mense respekteer Seth omdat hy 'n leier is in die bemarkings- en reklamebedryf. Seth swem teen die stroom en het die gawe om die mislukkings van status quo duidelik aan te dui. Hy laat ons dink. Almal waardeer 'n gedagte-leier en om as een erken te word, is uitstekend vir u besigheid. 'N Blog is die perfekte medium om erken te word as 'n gedagteleier.

Voice

Voice

Mense hou nie daarvan om woorde op 'n bladsy te lees nie, maar ook om die stem van 'n persoon te hoor. Byvoorbeeld, hierdie klein visuele van Jonathan Schwartz, Blogger en uitvoerende hoof van Sun Microsystems vs. Samuel J. Palmisano, Voorsitter van die Raad, IBM - kyk na die aantal bladsye met skakels na hul onderskeie webwerwe.

Ek het eintlik nie geweet wie die voorsitter van die raad vir IBM was toe ek dit ondersoek het nie.

Vrees

Vrees

Die laaste woord is vrees. Dit is wat die meeste ondernemings verhinder om 'n blog aan die gang te kry. Vrees om beheer oor die handelsmerk te verloor, vrees vir slegte opmerkings, vrees dat mense hul vingers wys en lag, vrees om die waarheid te praat. Sommige statistieke wys hoe vrees die handelsmerk se vermoë om lesers en aandag te trek, vernietig. Sommige van die ander statistieke dui op maatskappye wat hul vrees oorkom het en alles daaraan stel om mense te verteer ... en hulle wen daarom.

Vrees is nooit 'n strategie nie. Iemand het my eenkeer gesê dat jy nooit vinnig kan hardloop as jy altyd agter jou kyk nie. Te veel maatskappye is onseker en vrees die onbekende. Die ironie is dat hul grootste vrese waarskynlik sal waar word omdat hulle dit nie oorkom het nie.

4 Comments

 1. 1

  Doug,
  Al drie die items wat u genoem het, was onderwerpe vir my onderneming. Die snaakse ding is dat punt 1 en 2 maklike besprekings is. Almal is gewoonlik op dieselfde bladsy en aanvaar dit as waar. Die 3de punt is egter al lank 'n herhalende saak. Dit lyk of mense dit kry of nie. Ek kan jou nie sê hoeveel keer die onderwerp van slegte kommentaar as 'n rede opgekom het om nie een of ander vorm van sosiale media te doen nie. Dit gaan selfs so ver as dat die vrees dat 'n mededinger ons saboteer deur leuens * sug * te plaas. Die stryd duur voort.

  Jeff

  • 2

   Jeff,

   Die goeie nuus is dat daar geen vaste reël is om kommentaar op 'n b2b-sakeblog te monitor nie. Dit is so eenvoudig soos om 'n 'mooi reël' in te stel waar alle kommentaar gemodereer word en beteken dat kommentaar geïgnoreer word of persoonlik beantwoord word. Ek het meer as 3,000 opmerkings op my blog en moes net 2 mense terugskryf en vir hulle sê dat ek nie hul opmerking sou plaas nie.

   Laat mense eers van vooraf weet - dit is 'n sakeblog om kommunikasie aan u klante te open en oplossings te vind - nie 'n oop forum om die maatskappy te verontagsaam nie. As dit ook ontstelde klante is, kan die geleentheid om hulle persoonlik terug te skryf en te help om hulle te laat draai, hulle omkeer!

   Moderering is 'n uitstekende kenmerk van feitlik elke blogplatform. Met 'n B2B-blog wil ek daarop aandring!

   Ironies genoeg is die kwessie van negatiwiteit in sake dat mense nie 'mense' beskou nie. Selde sou iemand met iemand praat soos hulle 'n besigheid sou skryf. Ek praat uit ervaring ... ek sal 'n onderneming toeslaan as ek hul kontakvorm invul, maar as ek met hulle bel, weet ek dat dit gewoonlik nie die persoon se skuld aan die ander kant is nie, en ek toon dit aan .

   As u 'n blog het, bied dit klante 'n persoon om te sien en te leer ken - wat die risiko verminder dat hulle aanlyn 'n oorlog begin.

   Good Luck!
   Doug

 2. 3

  Doug,
  Dankie vir die reaksie. U bring 'n goeie punt na vore. Ek is geneig om in te teken op die skool vir sosiale media wat nie gemodereer word nie. Ek voel net dat dit die leser / verbruiker van die mediastuk 'n sekere mate van bemagtiging verleen. Dit dra ongetwyfeld by tot die vrees in my onderneming. Miskien moet ek my benadering 'n bietjie versag.

  Jeff

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.