Geskenkboek-weggee!

0470122455.01. SCMZZZZZZZ V22454405Vandag het ek ontvang Chris Baggott se boek in die pos, woohoo!

So hier is die ooreenkoms! Koop 'n eksemplaar van Chris se boek deur op die boek in hierdie pos te klik, en ek gee nog 'n fantastiese boek, Kiss Theory totsiens, aan die eerste 3 mense wat stuur vir my 'n bevestigings skakel dat hulle die boek gekoop het. Die boeke is handtekening deur Bob Prosen self!

Ek is om 'n paar redes opgewonde vir Chris se boek:

 1. Ek sien daarna uit om die boek te lees. Chris is sedertdien op pad sy maatskappy se begin praat en leer van e-posbemarkers regoor die planeet. Die boek sal ongetwyfeld die net boek wat die moeite werd is om oor e-posbemarking te lees!
 2. Chris is 'n vriend en mentor. Hy is oop, eerlik en bloot 'n alledaagse ou. Ek en Chris het vinnig vriende geword toe ek by sy maatskappy aangesluit het, en ek het geskeur toe hy na sy nuwe onderneming vertrek (maar hy weet ek moedig hom aan!).
 3. Ek is in die boek! Daar is 'n wonderlike gedeelte in die boek oor outomatisering en integrasie wat Chris gevra het Amol Dalvi en ek om terugvoer te gee oor. Kyk dit… Ek dink ons ​​het 'n paar goeie advies saamgestel oor APIs... met of sonder e-posbemarking.

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Ek het ook 'n 4de handtekening van Kiss Theory Good Bye vir Engtech, 'n jarelange leser van hierdie blog wat nie 'n eksemplaar van die boek kon vind waar hy gewoon het nie (dit sal volgende week in die pos verskyn, Eng!).

Spesiale dank aan Bob Prosen vir die genadiglike handtekening van eksemplare van sy boek lees my resensie. Ek het sy boek by die werk en aan vriende deurgegee! Dit is 'n fantastiese boek oor leierskap- en bestuurstrategieë wat by elke organisasie sal pas.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  Hallo Doug,

  Ek is in. Ek het vir jou my inligting gestuur en sien daarna uit om in Chris se nuwe boek te delf, veral jou nuwe aanspraak op roem-afdeling.

  Terwyl ek nou die dag by Grense was, het ek die geleentheid gehad om 'n paar hoofstukke van Kiss Theory Goodbye te lees, dit is ook nog 'n uitstekende boek.

  Groete

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.