Mobiele en tabletbemarking

WiFi in motors? Die motorbedryf verstaan ​​my nie

Een van die luukses wat ek wel in die lewe geniet, is 'n pragtige motor. Ek gaan nie op duur vakansies nie, ek woon in 'n blouboordjie-woonbuurt, en ek het nie duur stokperdjies nie ... so my kar is my bederf vir myself. Ek ry elke jaar 'n ton kilometers en geniet dit om binne 'n paar dae se ry na enige bestemming te ry.

My kar het 3 HD-skerms ingebou – een raakskerm in die konsole en een agter op elk van die voorste sitplekke. In die afgelope 3 jaar glo ek ek het net een keer een van die skerms op die agtersitplek gebruik ... toe my dogter op die agtersitplek gesit het op 'n reis. Die motor het 'n DVD-speler, oudio/video-aansluiting op die agtersitplek, satellietradio en OnStar. Daar is 'n kaartplatform wat in die konsole ingebou is.

Op my voorste sitplek op daardie reise is my iPad en my iPhone met die nodige laaiers en USB-verbinding na my kar se klankstelsel. Op die agterste sitplek het ek my skootrekenaar. Bluetooth verbind my foon aan die stelsel.

  • Sodra die verhoor afgehandel is vir satellietradio, Ek het dit laat gaan. iTunes-radio en die musiek op my iPhone bied baie ryker gehalte via die USB-verbinding deur die Bose-surroundklankstelsel in die motor.
  • Die kartering platform vereis elke jaar 'n opgradering via DVD wat meer as $100 kos om die kaarte op datum te hou. Ek gebruik dit nie omdat ek Google Maps gebruik en al my kontakinligting, internetsoektogte en kalender is heeltemal geïntegreer.
  • Die motor kom saam met sy eie telefoonnommer wat ek nooit geaktiveer het nie... dis hoekom ek 'n slimfoon het en Bluetooth-verbinding gebruik (dit werk perfek).
  • Die motor het 'n interne 40Gb hardeskyf dat ek musiek kan oordra via USB, CD of DVD ... maar nie via my slimfoon nie. Ek het dus 'n paar lukrake CD's gelaai waarna ek nooit luister nie.
  • My OnStar-intekening binnekort eindig en ek dink ernstig daaraan om nie aan te meld vir deurlopende diens nie. Ek gebruik dit net nie ... vir niks.

Sedert iOS opgedateer het, het ek af-en-aan probleme gehad met my foon wat nie met die motor herken word nie. Die motor het nie opgraderings of 'n App Store, en dit kan ook nie naatloos met my lewe integreer nie ... maar my foon wel.

Nou is GM om wifi in hul motors by te voeg as 'n opsie. Ek reeds het wifi ... via hotspots op my iPhone en iPad. Die motor-wifi-aankondiging het my oor die rand geplaas. Buiten dat die GM-voorsitter 'n Telecom-man is, kan ek net nie agterkom hoekom hulle op hierdie pad gaan nie.

Ek neem nie my motor oral nie, Ek neem my foon oral heen.

iPad-verkope en tabletverkope verkoop elke lessenaar daar buite. Ek het nuus gelees dat Apple binne die volgende paar jaar besig is om 'n iOS-koppelvlak na motors te bring. Geen twyfel dat Android vroeër daar kon kom nie. Wat ek nie kan verstaan ​​nie, is waarom die motorbedryf op die een of ander manier probeer om parallel te werk as al die tegnologie alreeds in die palm van my hand bestaan.

My foon is nie 'n bykomstigheid vir my motor nie.

Ek wil 'n dashboard hê waarin ek my foon kan skuif wat 'n konsole moontlik maak wat algemene toepassings op 'n groter raakskerm vertoon. Ek wil hê die sleutelbord moet gedeaktiveer word, tensy die motor stilstaan. Ek behoort nie eers die foon te kan verwyder tensy ek in die park is nie. Raak ontslae van die rugskerms en installeer universele hakies vir tablette. Laat my passasiers hul foon of tablet inprop, na hul eie musiek luister, of deur 'n toepassing aan my motor koppel om my skerm uit te brei (soort van AirPlay vir AppleTV). Laat ek my passasier se musiek of my musiek speel.

My motor is 'n bykomstigheid vir my foon.

Ek wil beheer, opgradeer, programme koop, musiek luister, toegang tot kaarte hê of my skerm deel op my toestelle... nie my motor se platform nie. Ek wil nie betaal vir nuwe data-planne, nuwe telefoonplanne, nuwe musiekplanne, nuwe kaartdata nie ... as ek dit reeds op my slimfone en tablette betaal.

Die enigste ding waarvoor ek kan kies, is 'n OnStar- of ander satellietdataverbinding waarvoor ek as 'n rugsteun sal betaal as ek buite die selreeks van my diensverskaffer is. Boonop sal 'n reserwebattery om my toestel aan te sluit as die motor in 'n ongeluk is en krag nie beskikbaar is nie iets die moeite werd wees om voor te betaal.

Motorvervaardigers moet nie aan bedryfstelsels en wifi-konneksie werk nie, maar moet werk om die ervaring van die motor na toepassings op my foon te bring ... en dan 'n stelsel wat die motor in my foon aansluit.

Let wel: Die foto is van Cadillac en is hul CUE-stelsel.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

2 Comments

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.