WiFi in motors? Die motorbedryf verstaan ​​my nie

cadillac que

Een van die luukshede wat ek in die lewe geniet, is 'n pragtige motor. Ek gaan nie op duur vakansie nie, ek woon in 'n blouboord-woonbuurt en ek het nie duur stokperdjies nie ... my motor is dus my lus vir myself. Ek ry elke jaar baie kilometers en ry binne 'n paar dae se ry na enige bestemming.

My motor het 3 HD-skerms ingebou - een aanraakskerm in die konsole en een aan die agterkant van elk van die voorste sitplekke. In die afgelope drie jaar glo ek dat ek net een van die skerms op die agtersitplek gebruik het ... toe my dogter op 'n reis op die agtersitplek gesit het. Die motor het 'n DVD-speler, klank- / video-aansluiting op die agtersitplek, satellietradio en OnStar. Daar is 'n kaartplatform wat in die konsole ingebou is.

Op my voorste sitplek op daardie reise is my iPad en my iPhone met die nodige laaiers en USB-aansluiting op die klankstelsel van my motor. Op die agtersitplek het ek my skootrekenaar. Bluetooth koppel my foon aan die stelsel.

  • Sodra die verhoor afgehandel is vir satellietradio, Ek het dit laat gaan. iTunes-radio en die musiek op my iPhone bied baie ryker gehalte via die USB-verbinding deur die Bose-surroundklankstelsel in die motor.
  • Die kaart platform benodig elke jaar 'n opgradering via DVD wat meer as $ 100 kos om die kaarte op datum te hou. Ek gebruik dit nie, want ek gebruik Google Maps en al my kontakinligting, internetsoektog en my kalender is heeltemal geïntegreerd.
  • Die motor kom saam met sy eie telefoonnommer dat ek nooit geaktiveer het nie ... dit is waarom ek 'n slimfoon het en die Bluetooth-verbinding gebruik (dit werk perfek).
  • Die motor het 'n interne 40Gb-hardeskyf dat ek musiek kan oordra via USB, CD of DVD ... maar nie via my slimfoon nie. Ek het dus 'n paar lukrake CD's gelaai waarna ek nooit luister nie.
  • My OnStar-intekening binnekort eindig en ek dink ernstig daaraan om nie aan te meld vir deurlopende diens nie. Ek gebruik dit net nie ... vir niks.

Aangesien iOS opgedateer is, het ek probleme met my foon gehad om nie met die motor erken te word nie. Die motor het nie opgraderings, 'N App Store, en dit kan ook nie naatloos met my lewe integreer nie ... maar my foon wel.

Nou is GM om wifi in hul motors by te voeg as 'n opsie. Ek reeds het wifi ... via hotspots op my iPhone en iPad. Die motor-wifi-aankondiging het my oor die rand geplaas. Buiten dat die GM-voorsitter 'n Telecom-man is, kan ek net nie agterkom hoekom hulle op hierdie pad gaan nie.

Ek neem nie my motor oral nie, Ek neem my foon oral heen.

iPad-verkope en tabletverkope verkoop elke lessenaar daar buite. Ek het nuus gelees dat Apple binne die volgende paar jaar besig is om 'n iOS-koppelvlak na motors te bring. Geen twyfel dat Android vroeër daar kon kom nie. Wat ek nie kan verstaan ​​nie, is waarom die motorbedryf op die een of ander manier probeer om parallel te werk as al die tegnologie alreeds in die palm van my hand bestaan.

My foon is nie 'n bykomstigheid vir my motor nie.

Ek wil 'n paneelbord hê waarop ek my foon kan skuif, wat 'n konsole in staat stel wat algemene toepassings op 'n groter aanraakskerm vertoon. Ek wil hê dat die sleutelbord gedeaktiveer moet word, tensy die motor stilstaan. Ek sal nie eers die telefoon kan verwyder as ek nie in die park is nie. Raak ontslae van die agterskerms en installeer universele hakies vir tablette. Laat my passasiers hul telefoon of tablet inprop, na hul eie musiek luister of deur 'n app na my motor koppel om my skerm uit te brei (soos AirPlay vir AppleTV). Laat my die musiek van my passasier of my musiek speel.

My motor is 'n bykomstigheid vir my foon.

Ek wil beheer, opgradeer, programme koop, musiek luister, toegang tot kaarte hê of my skerm deel op my toestelle... nie my motor se platform nie. Ek wil nie betaal vir nuwe data-planne, nuwe telefoonplanne, nuwe musiekplanne, nuwe kaartdata nie ... as ek dit reeds op my slimfone en tablette betaal.

Die enigste ding waarvoor ek kan kies, is 'n OnStar- of ander satelliet-dataverbinding waarvoor ek sal betaal as 'n rugsteun as ek buite die selreeks van my diensverskaffer is. Verder is dit die moeite werd om 'n reserwe-battery vir die inprop van my toestel as die motor in 'n ongeluk is en krag nie beskikbaar is nie.

Motorvervaardigers moet nie aan bedryfstelsels en wifi-konneksie werk nie, maar moet werk om die ervaring van die motor na toepassings op my foon te bring ... en dan 'n stelsel wat die motor in my foon aansluit.

Opmerking: die foto is van Cadillac en is hul CUE-stelsel.

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.