Die skrywer Tom Morris antwoord: As Harry Potter General Electric bestuur het

Morris LG

Ek glo nie daar gaan 'n dag verby dat ek nie bloot verbaas is oor die gevolge van die internet, Google en sosiale netwerke op ons wêreld nie. Dit klink miskien regtig 'geeky', maar ek het vandag by die huis gekom en het 'n baie genadige reaksie op my boodskap gehad Tom Morris boek, As Harry Potter General Electric bestuur het. Dit het my dag net gemaak! Die volledige berig en die kommentaar van Tom is hier afgelaai word.

Tom het my aan sy boek verkoop, deur net mooi genoeg te wees om die tyd te groet en agtergrond te gee oor sy boek. Hoe gereeld sien ons dit vandag? Ek het nog nooit 'n bok in Tom se beursie gesit nie, maar toe hy my pos via die net sien, was hy lekker genoeg om hallo te sê. Die tydsbestek van sy skedule om op my boodskap te reageer, sê my alreeds dat die inligting wat ek in Tom se boek sal lees, die minste sal sê.

Ironies genoeg is ek pas by die Verizon-winkel waar ek my foon 'n paar maande gelede gekoop het, tuis. Ek het 55 minute in die tou gestaan ​​(ja, dit is waar), op die lessenaar gestaan ​​en dadelik 'n besigheidskaartjie met 'n telefoonnommer gekry vir wie ek moes skakel met betrekking tot my gebreekte telefoon. Ek het baie geld saam met daardie ouens spandeer, en hulle het nie eens gelukkig gelyk om my te sien nie!

'N Bykomende opmerking ... Ek het Tom geskryf en met grappies gesê ek is nie 'n fan van Harry Potter nie, maar hy verseker my dat ek my nie moet bekommer nie. Hy het geskryf:

Die boek is op so 'n manier geskryf dat dit nie veronderstel is om kennis of verwagting rakende Harry Potter nie. Ek het gehoor van klomp uitvoerende hoofde wat nog nooit 'n woord van Potter gelees het nie en wat skryf om die boek te prys!

Dankie vir u genadige e-pos! Ek hoop u vind die nuwe boek verfrissend en stimulerend vir u verdere nadink! Sommige het my vertel dat die hoofstuk oor leuens die prys van die boek alleen werd was.

Dankie, Tom! Soek my seker as u na Indianapolis kom. Koffie is op my!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.