Inhoudlengte: aandag strek teenoor betrokkenheid

video speel

Meer as tien jaar gelede het ek dit geskryf aandagstrekke neem toe. Aangesien ons deur die jare met kliënte gewerk het, word dit steeds bewys ondanks die mite dat lesers, kykers en luisteraars nie daarby sal hou nie. Konsultante sê dit bly aandag strek verminder is, noem ek bollox. Wat verander het, is keuse - dit bied ons die geleentheid om vinnig oor te slaan irrelevant, swak gehalte of nie-betrokkenheid inhoud om goeie inhoud te vind.

Toe ek die eerste keer met ons podcast begin, het my vriende in die bedryf gesê dat niemand meer as 6 minute sou luister nie ... hier is ons jare later en die meeste podcasts is 30 tot 60 minute lank. Nie net dit nie, luisteraars luister na ure oor podcasts. Heck, ek het na Florida gery en na die geluister Seriële Podcast vir 8 uur op die pad.

Oor die naweke grap my vriende gereeld oor hele seisoene se vertonings! Is dit 'n kort aandagspan? Absoluut nie. Selfs die verbruik van advertensies verander. Hier is 'n onlangse studie van Youtube oor die lengte van video-advertensies:

Die gemiddelde advertensielengte op die YouTube-advertensiebord in 2014 was gemiddeld drie minute - 'n toename van 47% teenoor 2013. En geen van die topadvertensies in 2014 en 2015 was minder as een minuut nie. Ben Jones, dink met Google

Toe ek 'n dekade lank gevra is: "Hoe lank?", Het ek nog altyd gesê lank genoeg om die storie te vertel en nie meer nie. Vir ons kliënte het dit daartoe gelei dat ons elke week minder artikels publiseer, maar dat elke artikel deegliker is. Vir ons klankkliënte is die doel om op te neem terwyl waarde verskaf word, en dan die show te beëindig. Vir video is die doel om boeiende geanimeerde of opgeneemde video's te verskaf. Let nie op hoeveel minute die video is nie, let op hoe effektief dit die verhaal vertel en die kyker wat besig is om te kyk, betrek. Ek glo dat te veel bemarkers aandag gee aan weieringskoerse en uitsigte sonder om die

Ek glo dat te veel bemarkers aandag gee aan weieringskoerse en uitsigte sonder om die omskakelings te ontleed. Kom ons kyk na 'n paar scenario's:

  • U lewer 'n kort oorsigvideo van 2 minute oor u produkte en dienste en word 10,000 90 keer gekyk, terwyl 10,000% van die kykers die hele lengte van die video kyk. U kry 'n dosyn navrae oor u besigheid en sluit 'n paar kontrakte ter waarde van $ XNUMX.
  • U lewer 'n dokumentêr van 30 minute wat die verhaal van u besigheid vertel, hoe dit ontstaan ​​het, die kliënte wat u gehelp het, 'n deurleiding van u prosesse en advies gee vir kykers wat uitvoerbaar is. Dit word 1,000 10 keer gekyk met 100,000% van die kykers wat die hele lengte van die video kyk. U kry slegs 'n paar navrae oor u besigheid en sluit u eerste $ XNUMX-kontrak.

Watter strategie was 'n beter strategie vir u besigheid?

Ek klop nie kort inhoud nie. Maklik verbruikbare inhoud kan bewustheid opbou en 'n broodkrummelspoor agterlaat wat mettertyd belangstelling kan wek. My punt is eenvoudig dat dit nie oor aandagstrekke gaan nie, maar oor betrokkenheid. Mense vergis die aandag dikwels as gevolg van irrelevansie. Ek gee nie om as mense op my bladsy beland, vinnig vasstel dat dit nie nodig is nie, en dan vertrek. Ek gee om as mense my bladsy verlaat om na 'n webwerf met beter inhoud te gaan!

Een kommentaar

  1. 1

    As 'n "konsultant", anders as die stereotipe opmerking, stem ek 100% saam. My benadering oor aandagspan is 'n bietjie anders. Ek verduidelik aan my kliënte dat aandagspan of nie verkort word nie ... aandagspan is meer bekrompe gefokus. Beperk tot inhoud wat spreek tot hul behoeftes en begeertes.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.