Kan ons die aandagopname-myte doodmaak?

Aandagspan Mite

Probeer soos ek wil verdryf die mite van die krimpende aandagspan, oorheers dit steeds te veel bemarkingsaanbiedings en hoofrede. Ek het dus saam met my kollega by Ablog-bioskoop om die eerste in 'n reeks video's te produseer wat 'n paar mites en wanopvattings aanlyn verdryf ... asook 'n paar van my optredes onder die publiek bring.

Maak u blogposte korter, maak u video's korter, maak u grafika eenvoudiger ... die lys van vreeslike advies gaan aan en aan. En die aandagspan mite is nie net deur bemarkers versprei nie, maar ook deur groot nuusmedia, insluitend time, die Telegraph, die GuardianUSA Today, die New York Times, die National Post, Harvard aan Amerikaanse radio en in die bestuursboek Kort. Ugh.

Gelukkig het een media die werk gedoen en die mite ondersoek menslike aandagstrekke het gekrimp… die BBC. Skrywer Simon Maybin het die gelyste bron van die data gekontak - die Nasionale Sentrum vir Biotegnologie-inligting by die Amerikaanse Nasionale Biblioteek vir Geneeskunde, en Associated Press - en dit kan ook nie enige rekord vind navorsing wat die statistieke rugsteun.

In nog 'n ironie ... vind Simon dit goudvis het eintlik ook nie kort aandagstrekke nie!

Dit gaan oor keuse!

Ons leef nou in 'n wêreld waar alles op aanvraag is en letterlik binne ons vingers is. Hier is 'n paar voorbeelde:

  • SEO - Ek het vanoggend hulp gesoek met die kode wat ek geskryf het. Ek het die eerste paar resultate op die resultate-bladsy van die soekenjin geklik en nie gevind waarna ek gesoek het nie. Daarna het ek die soektog op 'n paar maniere herskryf en uiteindelik die presiese inligting gevind wat ek benodig. Beteken dit dat my aandagspan korter was omdat ek min tyd aan elke soekresultaat spandeer het? Nee, dit het beteken dat hulle nie relevant was nie en ek het voortgegaan om die inligting te soek wat ek nodig gehad het totdat ek dit gevind het. My aandagspan het nooit gesukkel nie, maar die keuses het gedoen.
  • Klank en video - Ek hou daarvan om na podcasts te luister en na video's te kyk, maar ek het geen geduld om sprekers te blovieer of self te bevorder nie. Ek sal voortgaan om te luister of deurlopend na video's te kyk ... totdat ek 'n resultaat kry waar die kwaliteit en produksie my bied wat ek wil hê. En dan kan ek ure luister as die onderwerp informatief en onderhoudend is. Ons leef in 'n wêreld van on-demand video's wat volop kyk ... mense, daar is geen aandagstydperk tydens 'n naweek van Game of Thrones nie!

AJ doen 'n uitstekende taak om selfs video's te deel waar die teikengehoor tussen nege en vyftien jaar oud is! Deur die geskiedenis heen het ou curmudgeons jongmense gesukkel om aandag te skenk ... en hierdie Youtubers kan miljarde kyke kry vir video's wat soms langer as 'n uur duur.

Wat ons jeug gehad het wat ons nie gehad het nie, is die keuse en gemak.

Wat beteken dit dus vir bemarkers?

Ek sal bemarkers uitdaag om in die teenoorgestelde rigting te beweeg. Verskaf diepgaande artikels, ton statistieke, nuttige advies, infografika, video's en podcasts wat diep duik in onderwerpe van belang vir u teikengehoor. Ons gaan voort om

Elke kliënt wat ons ontwikkel inhoudsbiblioteek want met hierdie diep duike lewer dit ongelooflike resultate. Natuurlik ... sommige irrelevante besoekers skandeer en vertrek ... maar vooruitsigte wat op soek is na inligting, bly verslind, deel en gebruik die inligting wat verskaf word. As u wil wen met die inhoud, hou op om eindelose strome rommelinhoud te produseer en bied informatiewe inhoud van hoë gehalte wat u teikengroep soek!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.