AT&T: Die volgende AIG?

by t

Byna elke dag as ek by die huis kom, kry ek 'n pragtige stuk direkte pos van U&T oor U-Vers. Hulle het my verkoop. Ek wil dit he. Ek wil 'n groot vetpakket hê met verhoogde aflaaispoed, die gevorderde vermoë om my televisieprogramme te beheer, die DVR ... ek wil alles hê.

Maar ek kan dit nie hê nie.

Na aanleiding van die instruksies oor een van die stukke direkte e-pos wat ek maande gelede ontvang het, het ek die hele proses aanlyn deurgegaan. Ek het al die velde ingevul, deur die eindelose bladsye met inligting geklik, 'n afspraak gemaak ... net om aan die einde 'n antwoord te kry toe die versoek verwerk is dat daar 'n probleem met die versoek was en ek AT&T moes skakel.

Die laaste ding wat ek wil doen, is om AT&T te skakel.

U het my gehad, AT&T! Skryf net vir my 'n brief en vertel my wat aangaan. Is daar 'n probleem met my lopende rekening? Ek is al 7 jaar u klant - vandat ek na Indianapolis verhuis het. Is daar 'n probleem met my adres? Is dit nie beskikbaar nie?

Kan u nie die duur, aanloklike vierkleurige brosjures elke dag na my adres stuur nie? Asseblief ?! U moet ongeveer $ 4 tot $ 10 per maand spandeer om U-vers aan my te probeer verkoop ... en ek is verkoop. U sal eenvoudig nie die transaksie sluit nie en ek weet nie hoekom nie. Jy wil my hê, of hoe? So bel my! Dit is nie moeilik om u lyste tussen u aanlyndata en direkte e-posveldtogte te skrop nie, u kan baie geld bespaar.

Terselfdertyd as u my kans vergroot, merk ek op dat u werknemers dit doen op die punt om te staak... in die middel van die resessie. Ek het aanlyn gelees dat u nie sal reageer op versoeke om poste van militêre reserviste te beskerm nie, dat u nie sal sorg dat badkamers seep en toiletpapier het nie, en dat u u werknemers vir 'n paar jaar geen verhoging aanbied nie - dan 2% elk jaar daarna.

2% te midde van hierdie resessie klink nie vreeslik nie ... totdat ek gelees het dat dit nie die styging in gesondheidsorgkoste sou dek nie.

En toe lees ek van u uitvoerende hoof, Randall Stephenson, wat die vergoeding van 'n skamele $ 15 miljoen per jaar geval het, alhoewel hy 'n verhoging van 22% huis toe geneem het. Dit het $ 376,000 in voordele ingesluit, insluitend byna $ 142,000 in hervestigingsuitgawes, $ 83,000 vir persoonlike gebruik van AT & T se korporatiewe vliegtuig en $ 14,000 in finansiële berading.

In 2008, ondanks die feit dat ek nie 'n U-Verse-klant was nie ... in 2008, verdien AT&T $ 12.9 miljard, teenoor $ 12.0 miljard die vorige jaar. Die verkope het gestyg tot $ 124 miljard vanaf $ 119 miljard. U besigheid het dus met 4.2% gegroei en u verdienste met 7.5% gegroei, maar u kan nie eens werknemers 'n loonverhoging gee nie?

Ek wil ook 'n iPhone hê. Maar ek is nie seker of ek 'n onderneming kan ondersteun wat geld in die toilet stort nie, waarskynlik sal baat vind by die stimuluspakket (onthou breëband is deel van die pakket) en sy werknemers soos kak behandel. Ek is glad nie 'n vakbond nie, maar in hierdie geval sal ek hulle dalk aanmoedig.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.