Terwyl ek op Twitter twitter met Snitter ...

Soos ek Tweet on Twitter met Snitter, Ek probeer om Twoosh. Twooshing met Snitter is makliker omdat Snitter van Snook kom met Snurl.

Wat die?

Wat in die wêreld is hierdie nuwe lingo? Hier gaan niks ... 'n rukkie terug het ek aangesluit Twitter. Twitter is basies 'n universele kletskamer waar enigiemand met iemand kan praat (daar is 'n paar privaatheidsfunksies). As u 'n opmerking of antwoord op Twitter plaas, staan ​​dit bekend as 'n twiet. Belaglik? Absoluut. Mors van tyd? Miskien. Verslawend? Ja.

Sommige mense noem dit mikroblogging; Ek beskou dit egter persoonlik as 'n groter bespreking of 'n oop forum as 'n blog, want dit is baie interaktiewer tussen die mikroblogger en die gehoor. 'N Blog bied 'n onderwerp waaroor die blogger 'n bespreking kan open met 'n gedetailleerde boodskap met gesag ... Twitter laat nie ruimte vir die owerheid nie, dit open net die gesprek.

Meer oor Twitter

Met Twitter kan u mense volg waarin u dalk belangstel. Daar is 'n paar baie groot name in die tegnologiebedryf wat gereeld op Twitter plaas. Sommige van hulle vra eintlik inligting of gee 'n voorsmakie van komende artikels en nuus. Ek het eintlik die nuus gehoor dat Heath Ledger op Twitter gesterf het - nie op die nuus of op die web nie!

As u iemand wil antwoord, kan u 'n @ -simbool gebruik. @douglaskarr beteken dat u my antwoord of praat. As u direk en privaat met my wil praat, kan u tik D douglaskarr.

Kom ons gaan voort ...

Eerder as om na my Twitter bladsy om almal by te hou, gebruik ek 'n instrument van derdepartye genaamd Snitter. Snitter is geskryf deur Snook. As u wil Twitter en 'n skakel in u Tweet wil plaas, kan u die URL verkort deur dit te gebruik Snurl, wat reg in Snitter ingebou is.

Jy nog steeds by my?

Twitter het 'n maksimum van 140 karakters op elk van u plasings. Hoekom 140 karakters? Nie seker nie, maar ek glo dat dit ietwat saamval met die beperking van 160 karakters wat op SMS-boodskappe (boodskappe met u telefoon gestuur word) gevind word. Twitter is geïntegreer in mobiele toestelle ... u kan tweets via 'n selfoon kry en ontvang.

So wat is 'n Twoosh?

As u 'n twiet van 140 karakters plaas, is dit 'n Twoosh, vergelyk met die swoosh geluid van 'n basketbal as dit maklik deur die mandjie gly. My vriende by Rekursiewe funksie gebou het, wat net gedefinieer kan word as, die nutteloosste, onheilspellendste, onskadelikste maar onskadelikste speletjies wat ek nog ooit op die internet gesien het, Tweet140.

Twaalf op Tweet140Tweet140 hou elkeen van u tweets op, teken dit en rangskik u op grond van u vermoë om so naby as moontlik 140 karakters per twiet moontlik te maak. Hulle het ook pret en bespot jou as jy stink.

Ek is net daar weg eend status agter, en is nou 'n Swan. Tweet140 geld ook vir die 140 karakters, kyk na die tuisblad en al die boodskappe is in 140 karakters.

Ek kan nie glo dat ek hierin gesuig is nie!

So ... lees dit nog 'n keer: Soos ek tweet on Twitter met Snitter, Ek probeer om Twoosh. Twooshing met Snitter is makliker omdat Snitter van Snook kom met Snurl.

Kry jy dit nou?

Hoop ons sien jou binnekort op Twitter met Snitter! Hoop jy maak die Twooshboard op Tweet140!

9 Comments

 1. 1

  Ek volg beslis nie genoeg mense op Twitter nie (ek het Heath Ledger op Digg uitgevind, en ek gebruik nie eens soveel nie), maar jy is nou by die lys gevoeg Doug!

  Snitter is 'n uitstekende hulpmiddel, ek gebruik Snitter tuis en Tweetr ('n ander AIR-aangedrewe app) by die werk, en ek is besig om Snitter vir werk te installeer. Daar is baie verskille, maar Tweetr tel af hoeveel karakters u agtergelaat het, sowel as die verkorting van URL's (maar ek kan nie onthou waarmee nie) dalk beter vir u spel wees!

 2. 2
 3. 3

  Groot inleiding tot die wêreld van Twitter. Ek dink jy het die spyker op die kop geslaan ... dit voel die meeste dae soos 'n belaglike vermorsing van tyd, maar van tyd tot tyd kry jy baie waarde. En ja, beslis verslawend.

  En dankie vir die Tweet140-prop! (Al is jy het stamp my van die puntelys af)

 4. 4
 5. 6

  Ja, dit is verslawend, ek erken vrylik dat ek 'n twaddict is. Maar dit is ook 'n wonderlike plek om inligting in te win (ek het ook via Twitter oor Heath Ledger geleer, sowel as die brand in Las Vegas en ander onlangse nuus). U kan ook saam met mense wat aan dieselfde aktiwiteite deelneem, twitter. Ek het die wêreldreeks, NFL-uitspeelwedstryde en presidentsverkiesings in reële tyd saam met baie ander in die twittervers gevolg.

  Kan dit nie sterk genoeg aanbeveel nie.

  mtkr

 6. 7
 7. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.