Arrrgh Microsoft Office VBA en XML!

Depositphotos 41937889 s

Ek het vandag met Microsoft Office gespeel en eintlik 'n vorm geskep wat op 'n API en bring dan die antwoord XML terug. Aangesien Office 2003 XML geïntegreerd is, het ek gekyk of ek die teruggekeerde XML maklik kon ontleed om dit in 'n tabel of tydelike rekordstel te stoor ...

Aarrrrgh!

Dit is wanneer ek uitvind dat Microsof Office 2003 volledig geïntegreer is in XML (of MSXML) via die GUI (grafiese gebruikerskoppelvlak), maar NIE deur die VBA (Visual Basic for Applications) -enjin nie. Dit beteken dat, alhoewel ek die XML-antwoord kan kry, ek die kode moet gebruik om die XML te ontleed en daarmee te werk.

My raai is dat die probleem is dat VBA sedert Visual Basic 6 regtig nie verander het nie.

OPMERKING AAN MICROSOFT: Werk u programmeringskoppelvlak op wanneer u kunstenaars in u grafiese gebruikerskoppelvlak vrystel! Geeez.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.