2 Comments

 1. 1

  Dankie vir die wenke. Ek probeer uitvind hoe om my poslys behoorlik skoon te maak. Ek kry goeie oop tariewe, maar ek dink baie van my lys maak nog nie oop nie. Miskien stuur ek te veel e-posse aan hulle, maar ek probeer hulle per e-pos afrig en ek moet aanhoudend wees.

  • 2

   Hallo Mozie, daar is 'n kans dat daardie e-posse wat nie oopgemaak is nie eintlik nie by 'n regte inkassie uitkom nie. Jy kan 'n instrument gebruik soos ons vennote by 250ok om jou inkassie-afleweringskoers te monitor om te sien of jy deur sommige ISP's na rommelvouers gedruk word. Jy kan ook 'n instrument gebruik soos ons vennote by Neverbounce om te sien of daardie e-posadresse werklik geldig is. Meeste van die tyd sien ons aansienlike onoopgemaakte tariewe, dit is óf 'n weggooibare óf 'n ongemonitorde e-posadres, of ons het 'n probleem met ons afleweringsvermoë wat ons moet oplos en regstel. Dit kan 'n infrastruktuurprobleem wees, dat ons aangemeld is en op 'n swartlys van een of ander aard is en ons onskuld moet bewys, of dat ons inhoud die een of ander ISP se strooiposfiltrering veroorsaak. Dit is 'n moeilike bedryf ... veral vir eerlike senders!

   Douglas Karr

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.