Anatomie van 'n ramp

BomEk was beïndruk met baie mane gelede Dreamhost's deursigtigheid wanneer dit kom by die ramp waar hul kliënte se werwe vir 'n geruime tyd af was.

Hierdie week het ek my eie pret gehad! Nadat ek die meeste treffers ooit gekry het en my webwerf laat afgaan het (as gevolg van sommige MySQL-instellings), het ek cache op die werf geïmplementeer. Ek het 'n bandbreedte van 100 GB (ek kom nooit daarby nie) en 10 GB ruimte. Dit word netjies vir my kliënte toegeken in 'n paar mooi pakkette wat ek maklik kan beheer.

Wat ek nie kon besef nie, was die hoeveelheid ruimte wat ek gaan aangaan toe ek met my rekening inskakel. Ek het die bedienerspasie vinnig verdriedubbel en my webwerf skreeuend tot stilstand gebring. Soos die geluk dit wou hê, was ek in 'n lekker vergadering op hoë vlak met 'n paar baie invloedryke bemarkingsmense van die stad Indianapolis vir ons maandelikse Marketing Book Review.

Dus ... met my werf af en baie van my vriende wat my bel, e-pos en direkte boodskappe stuur, was ek onbewus van dit alles. Ek het weer na my lessenaar gekom en boodskappe, oproepe, boodskappe, sms'e gehad. oeps.

Dankie aan u almal wat probeer het om my in die hande te kry! Ek waardeer dit regtig. Nadat ek die probleem gesien het, het ek die webwerf vinnig oorgeplaas na 'n baie meer robuuste pakket met baie ruimte vir uitbreiding en MySQL max threading. Jammer vir die stilstand.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.