2 Comments

 1. 1

  Dankie vir die wenke. Ek probeer uitvind hoe om my poslys behoorlik op te ruim. Ek kry goeie oop tariewe, maar ek dink baie van my lys gaan nog nie oop nie. Miskien stuur ek te veel e-posse aan hulle, maar ek probeer dit per e-pos afrig en ek moet aanhoudend wees.

  • 2

   Hallo Mozie, daar is 'n kans dat e-posse wat nie oopgemaak word nie, eintlik nie in 'n regte posbus kom nie. U kan 'n instrument gebruik soos ons vennote by 250ok om u aflewerbaarheidskoers in die posbus te monitor om te sien of u deur sommige ISP's na rommelgidse skuif. U kan ook 'n instrument gebruik soos ons vennote by Neverbounce om te sien of daardie e-posadresse werklik geldig is. Meestal sien ons beduidende onoopgemaakte tariewe, dit is óf 'n e-posadres wat nie beskikbaar is nie, óf ons het 'n probleem met ons aflewerbaarheid wat ons moet oplos en regstel. Dit kan 'n infrastruktuurprobleem wees, dat ons gerapporteer is en op 'n swartlys is en dat ons ons onskuld moet bewys, of dat ons inhoud die ISP se strooiposfiltering veroorsaak. Dit is 'n moeilike bedryf ... veral vir eerlike senders!

   Douglas Karr

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.