'N Ope brief aan @Jack oor Twitter

ek is mal oor twitter

Geagte Jack,

Ek het al 'n jaar lank geskerts dat Twitter is soos die meisie op wie ek 'n verliefdheid gehad het op skool wat my nie die tyd van die dag sou gee nie. Een keer het ons die bottel in die kelder gespin, en sy het die bottel vasgedruk om die ou langs my wat 'n ruk was, te soen. Sy het my hart gebreek. En hy het uiteindelik hare gebreek. Ons het albei verloor. Twitter verloor ook.

U het in geskryf u verdiensteoproep:

Ons is verheug om te rapporteer dat die daaglikse aktiewe gebruik vir die 3de kwartaal agtereenvolgens versnel het, en ons sien dat die sterk groei voortduur.

Ek is nie seker wie nie We is, maar toe ek die term hoor daaglikse aktiewe gebruik versnel, Ek stort 'n traan. Jy soen die ruk. En dit sukkel, want ek was die een wat jou liefgehad het.

Jy het bygevoeg:

U gaan nie 'n dag sonder om van Twitter te hoor nie.

Al is dit waar, kom ons wees eerlik met mekaar. Dit is basies omdat die term tweeted is voorafgegaan deur die naam Donald Trump nou al meer as 'n jaar.

Daai man vir wie u nie te veel omgee nie, is eintlik die enigste rede waarom die meeste mense verlede jaar enigsins van Twitter gehoor het. En dit blyk dat dit vanjaar gaan voortduur. Skaars die geskenk wat Twitter tot sy vorige glorie sal bring.

Ek is nie 'n hack nie

Ek werk sedert die ontstaan ​​en tradisionele bemarking in die aanlynbedryf. Ek het gekyk hoe Koerante selfmoord pleeg en die joernalistieke talent waarvoor lesers hulle waardeer, ignoreer en dit vir oogballe en koepons verruil. Hulle het verlief geraak op die ruk.

Ek het ondersoeke gedoen en 'n SaaS-konsultasie gegee oor meer as $ 3 miljard in beleggings en verkrygings. Ek het (soos baie ander dit ook voorspel het) die ondergang van die grys kant van die soekbedryf voorspel. Ek was 'n vroeë deel van die groei van ExactTarget en het gehelp om 'n ander maatskappy te begin wat aan Oracle verkoop het. Ek skryf elke dag oor bemarkingstegnologie. Ek sal regkom.

En ek hou van Twitter ... ten spyte daarvan dat sy nie na my geluister het nie.

Hoe ek glo dat Twitter vinnig kan draai ...

Kom ons spring direk na die punt. Ek is gefrustreerd oor Twitter, want ek dink die probleem is baie minder ingewikkeld as wat u dit wil uitmaak. En omdat ek glo dat jy verlief geraak het op groeiende getalle - die rommel - wat lei tot jou eie selfmoord.

Die Twitter-ervaring was vroeër die ongelooflike ontdekking van 'n wonderlike persoon, handelsmerk of selfs 'n genie wat in 140 karakters verpak is. Die ervaring is nou soos om 'n gesprek in die grootste mosh pit op die planeet. (Ek wou nog altyd die term mosh pit in 'n artikel gebruik).

Die geraas op Twitter is onverbiddelik ... en jy vier die toename in aktiewe gebruik.

Dit is wat ek onmiddellik sou aanbeveel:

  1. Blok Herhaal Tweets. Stop die waansin. Op my Twitter-rekening mag ek nie dieselfde tweet vir 'n spesifieke tyd herhaal nie, tensy ek betaal om 'n Tweet te bevorder. Waarom sou ek u betaal as ek dag na dag 'n eggo kan ontplof? Wenk: Ek betaal jou nie.
  2. Hef vir API gebruik per gepubliseerde twiet. Dit hoef nie veel te wees nie ... maar as uitgewer betaal ek graag 'n maandelikse inskrywing waar ek outomaties waarskuwings oor my artikels kan tweet, sodat my volgelinge sal reageer. Spammers sal nie. Hulle sal vertrek.
  3. Koste vir #ad gebruik per gepubliseerde twiet. Miljoene dollars stroom elke dag deur u platform as u nie geld verdien nie. Sekerlik, my vriende sal my haat omdat ek dit voorgestel het, maar ek probeer u help - nie hulle nie. Dit sal die versoeke verminder, en ons kan die spammers wat vra sonder om te merk, altyd blokkeer of skop.
  4. Voeg Kies direkte boodskappe aan. Ek kan nie en sal nie my DM's nagaan nie, aangesien dit buite beheer is. Ek het geen idee waar om eers te begin nie, maar ek sou graag die geleentheid gehad het om sommige gebruikers privaat met my te laat praat. Op die oomblik is dit gemeng met duisende ander boodskappe en ek weier om dit na te gaan.
  5. Hou op om my e-pos te stuur om te volg Pop-kultuur Twitter-rekeninge wat vir my totaal irrelevant is. As u na my geluister het (bv. Gekyk het met wie ek interaksie gehad het), sou u weet dat Kanye West en Justin Bieber mense is waarin ek geen belangstelling het nie. Alhoewel u uself as 'n sosiale TMZ beskou, is dit nie die rede waarom ek u gebruik nie ... en nie hoe miljoene ander jou gebruik nie. 
  6. onderskei Merke van People. Daar hoef nie veel van die verskil te wees nie, maar dit sal verbasend wees as ek die verskil kan sien. Ek kon my voer filtreer en segmenteer tussen persoonlike en professionele gesprekke.
  7. Omhels 'n Kliëntedienskanaal. Miljoene klagtes en resensies gaan elke dag deur u platform en gaan na maatskappye wat moniteringsinstrumente vir sosiale media koop om dit vas te lê. Waarom bied u nie gereedskap hiervoor aan nie? Waarom trek Twitter nie die mat uit derdeparty-apps en doen dit self nie? Ek hou van 'n resensie-bot op my webwerf wat my sal merk en op Twitter publiseer sodat die wêreld dit kan sien. Ek sal graag wil sien dat u outomaties sentiment en resensies lewer as deel van 'n handelsmerkprofiel.
  8. Maak u probleem reg interne soektog en outomaties akkuraatheid. Dit moet ek gebruik webwerf: twitter.com soek op Google om mense op Twitter te vind is belaglik.

img 0339
Daar het jy dit, Jack. Ek hoop van harte dat Twitter nie by die ruk gaan hou wat sy op partytjies hou nie. Skop die gebruiksruk en omhels betrokkenheid. Twitter se ware liefde sit hier en wag.

Psst ... Bel my. 😉

Douglas

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.