Aanbiedings: 'n maklike manier om 'n vergadering te vermoor

Skermskoot 2014 10 18 by 11.40.52 PM

is met 'n verskriklike PowerPoint-aanbieding. Jean Palmer Heck is 'n openbare spreker en redenaar-afrigter wat haar boek gedeel het, Pikkewyne, poue en pannekoeke saam met my. Dit is 'n fantastiese boek vir die PowerPoint verswakte... dit sou ek wees.

Aan die positiewe kant het my PowerPoint-skyfies mettertyd ontwikkel en volg ek die beste praktyke met elke wysiging. Hier is 'n onlangse glybaan wat op die Bevorder u program blog by Walker Inligting wat volgens my 'n fantastiese voorbeeld is van 'n wonderlike aanbieding ... met goeie advies vir die aanbieding van wonderlike aanbiedings.

Jean se gids bied die bewese formules, wenke, wenke en idees om beter PowerPoint-aanbiedings te ontwerp. Aangesien beelde so 'n kritieke deel is van die ontwerp van 'n wonderlike aanbieding, is my persoonlike advies om tyd daaraan te bestee iStockphoto om lewendige beelde te vind wat die inligting ondersteun wat u probeer oordra.

Spandeer geld aan wonderlike beelde - dit is 'n wonderlike belegging!

Een kommentaar

 1. 1

  Puik aanbieding.

  Nog 'n goeie manier om beeldmateriaal te vind, is om 'n gevorderde soektog op Flickr uit te voer met die "Slegs Soek Creative Commons"-blokkie gemerk.

  Maak net seker dat jy erkenning- en gebruiksriglyne volg.

  Ek is verbaas dat ek so lank geleef het met die hoeveelheid aaklige aanbiedings wat ek gesien het.

  Hier is 'n beter wêreld. 😀

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.