'N Gemiddelde tiener?

Seth opmerkings vandag oor 'n artikel uit die LA Times. Dit is 'n baie gedetailleerde artikel oor 12 tot 24-jariges.

Interessant genoeg praat die artikel met kinders uit Hollywood ... maar my seun (17) is hier in Indiana! U sal egter vind dat die duisende kilometers weinig verskil tussen die twee vind. Hier is wat my seun op 'n bepaalde dag sal doen:
Bill

 • Blitsboodskap
 • Opdatering van sy My spasie
 • Opdatering van sy Blog
 • Neem sy eie musiek op (Check out BillKarr.com)
 • Skryf musiek saam met sy vriende
 • Meng musiek met Acid Music Studio
 • Gaan na shows (klein konserte)
 • Lewer kommentaar op ander MySpaces
 • Luister na musiek
 • Praat oor die telefoon
 • Uitgaan
 • Probeer dateer
 • Leer om te bestuur
 • Kerkjeuggroep
 • Lees (ek laat hom lees ... maar hy begin rondkom)

Bill is nou saam met 'n paar vriende op die fliek. Gaan fliek is redelik skaars, maar ... dit sny in sy musiekbegroting. U kan sien dat een item op sy lys ontbreek ... TV. Ek moet hom feitlik smeek om saam met my 'n TV-program te kom kyk! My seun is ongelooflik intelligent, goedhartig en gesond. In die verlede het hy sokker, basketbal, bofbal, skaatsplankry, skaats, ens., Ens. Gespeel, ens. Hy skakel sy XBox aan en speel 'n paar speletjies saam met vriende.

Sonder druk van my af is my seun goedgemanierd en 'n baie sosiale persoon. Al sy vriende is baie dieselfde. Hulle het 'n baie besonderse smaak in musiek, klere, hare, skoene, ensovoorts ... wat nie die hoofstroom is nie. In werklikheid is die hoofstroom die vyand. Dit bring my terug by Seth se kommentaar:

As u besig is om te bemark asof u my aandag het, het u al 'n groot fout gemaak.

My seun moet 'n bemarker se nagmerrie wees. Feitlik al sy 'smaak' kom van sy sosiale gedrag, en niks daarvan deur hoofstroomadvertensies nie. Dit is regtig iets om oor na te dink! Ek dink nie my seun is verveeld nie. Trouens, ek dink dit is net die teenoorgestelde. Hy probeer absoluut elke minuut van elke dag iets produktief doen. Hy leef ten volle en wil geen minuut van enige uur mors nie.

En ... anders as die meeste vaders van tienerseuns, maak hy my nie mal nie. U sien ons lag en mors elke aand. Ek sal hom nooit as gemiddeld bestempel nie - hy is 'n fantastiese jong man wat ek vol vertroue in die lewe sal bereik.

PS: Ek moet nog steeds skreeu dat hy die hond moet uithaal, maar ek sal dit elke dag hanteer in vergelyking met wat my pa moes hanteer!
PPS: Ek het 'n 12-jarige dogter wat net so indrukwekkend is, maar ek hou haar van die internet af.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.