Amazon Associates: Verdien iemand geld?

bemarkingsboeke

Ek moet eerlik wees ... ek hou daarvan om my te hê boekrak op my blog en ek hou daarvan om boeke wat ek lees met ander bloggers te bespreek. Ek dink egter nie dat ek ooit 'n sent op Amazon Associates gemaak het nie. Dit laat my wonder of my geassosieerde rekening onklaar is of mense eenvoudig nie boeke van webwerwe koop nie.

My tweede eerlike punt: ek koop selde by Amazon. Ek hou van Grense en hul kafee en hul Belonings Program. Ek het 'n internetrekening by T-Mobile, sodat ek selfs meer tyd daar kan spandeer. (Hartseer, huh?) Waar is die verwysings- of geaffilieerde program van die Grens?

Vandag het ek my boekrak opgedateer. Hier is my huidige lees:
Mavericks aan die werk: waarom die mees oorspronklike verstand in sake wenJesus-uitvoerende hoof: die gebruik van antieke wysheid vir visioenêre leierskapEet nooit alleen nie: en ander geheime tot sukses, een verhouding op 'n slag

 

 

 

 

Laat weet my as u een van hierdie boeke koop en koop. Ek sal ook graag u bespreking van hierdie boeke - of aanbevelings vir ander - bespreek. Ek hou van lees ... miskien is dit iets gemeen tussen bloggers. Laat weet my ook as u werklik geld verdien met Amazon Associates.

10 Comments

 1. 1
 2. 2

  I haven’t made anything, The only way you’ll actually”bank” off of amazon associates is if you have tons of people visiting your site. Your better off finding some rare books and hawkin them on ebay

 3. 3

  I have been listing things on my some of my other websites and blogs for over 2 years and I still have not even reached the payout stage.
  I really would like to hear from someone who is actually making some money as an amazon affiliate.

 4. 5

  I’m glad to find out I’m not the only one who doesn’t make anything off Amazon I’ve had a shop and tried everything all I have ever made was £0.33p after 18 months do you think I should give up and do something useful like learn French.

 5. 6

  I’ve had my blog for years and I’ve never made a cent with Amazon Associates. I make money with Google Adsense and I don’t do anything! Amazon Associates is too much work for nothing.

 6. 7
  • 8

   That’s very similar to my experience, Brandon. I’m really not sure whether it’s broken or just a case of terrible, terrible affiliate percentages… but my time has been best spent looking for revenue elsewhere!

 7. 9

  Since my last post (11 hours ago) my clicks are now at 17,368 – and I did get a new sale. I think the key is promoting big ticket items. You just cant sell enough books to make it worth it. But sell a few MacBooks, or even digital content (like movies) that have a much higher payout – and you could be making at least $75 to $100 a month, sure you’re not going to live off it but you could pay for your monthly beer expenses.

 8. 10

  Amazon associates is garbage. If they paid per click then they might be worth it (depending on the click amount) but trying to get someone to buy something they aren’t already looking for on the web? Yea right! No one I know has made a dime off this – don’t waste your time. Go with adsense, or buysellads. Anyone else (unless you can get into tribal media) is not worth your time.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.