Wie hou jou terug?

hou jou terug

Een van die probleme wat ons tans met die verkiesing het, is dat dit te lank is. Dit is byna onmoontlik om te probeer verwag dat 'n kandidaat dit meer as 'n jaar moet haal sonder om hom / haar na 'n neutkas te laat lyk. Dit is net so moeilik vir die president ... almal wonder wie hierdie plek bestuur, aangesien hy heeltyd op pad is om verkies te word. En elke sekonde van elke stap van elke toespraak word belaglik dood geanaliseer totdat ons media 'n soort afval van 'n saak kan vind waarop ons kan toesak. Dis walglik.

Ek is geen kandidaat nie, maar as u uself op sosiale media daar uitsit, kan u dieselfde ondersoek doen. Terwyl u voortgaan om te skryf, te twiet, op te dateer en te deel, is die kans vir u om 'n totale ruk van uself te maak 100 persent. As u dit nooit doen nie, plaas u eenvoudig nie u hart en passie hierin nie. Ek steek heeltyd my voet in my mond. Eendag sal ek mense vertel dat daar is geen reëls vir sosiale media nie, dan sal ek skree op almal op Google+ vir die manier waarop hulle dit gebruik.

Baie mense (en maatskappye) sal ineenkrimp van die gedagte om vasgevang te raak in 'n teenstrydigheid soos hierdie.

Nie ek nie.

Hoekom? Ek gaan nie eens toelaat dat die vrees om soos 'n ruk te wees, my kan uitdruk nie. As u nie daarvan hou nie, soos Chris Brogan kommentaar gelewer... jy kan my uit jou kring laat val.

aisha tylerEk het twee wonderlike mense op BlogWorld Expo ontmoet en ek wil hulle hier noem. Een was Aisha Tyler, 'n persoon met soveel talente (insluitend die vinnigste verstand wat ek nog ooit gesien het), kan ek nie eers noem nie.

juffrou loriNa die hoofrede het ek toevallig gaan sit Juffrou Lori, 'n bekende persoon wat bekend is vir haar werk aan PBS en haar voortgesette werk in sosiale media, in die media en in die onderwys. Ons het ure gesels ... en ek was selfs geseënd om vanoggend 'n taxi met mej. Lori te deel! Ek kan nie eers woorde verwoord hoe wonderlik sy was om mee te praat nie.

Interessant ... die twee mense wat 'n onuitwisbare indruk op my gemaak het, was briljant, sterk, swart, vroulik en pragtig. Nou - voordat jy jou vuil ou man grappies begin gooi, sal ek jou net daar afsny. Dit was nie die skoonheid wat my aangegryp het nie ... dit was die ontsagwekkende moed van hierdie twee dames. Ek het gedink dit was moeilik vir my om uit te tree, maar ek kan my nie eens voorstel al die dinge wat Aisha en juffrou Lori kon terughou nie. Dit het hulle nie vertraag nie. Hulle het 'n spoor geslaan oral hulle is weg. En sosiale media is net die volgende ding om te verower (hulle is reeds goed op pad!).

Ek het nie opgehou om daaraan te dink nie.

Een van die dinge wat my groei die afgelope paar jaar in hierdie bedryf aangejaag het, was my vermoë om verby die vrees vir mislukking te werk. Ek het eenvoudig opgehou om na mense te luister wat vir my gesê het ek kan nie, wil nie of nie. Ek het opgehou om na kollegas, vriende en selfs familie te luister. Ek het in elk geval vorentoe getree. Mense ... ek is 43! Dit is hoe lank dit my geneem het om te oorkom en vorentoe te tree. Selfs vandag, as iemand sê dat mense agter my rug praat of hulle gerugte deel, trek ek nie terug nie - ek val aan. Vrees het my 20 jaar lank verlam. Dit het ten minste die helfte van my lewe gesteel, sowel persoonlik as professioneel. Ek is nie sonder vrees nie, maar sal nooit toelaat dat vrees my weer stop nie.

Dit gesê ... ek is 'n totale klug in vergelyking met Aisha en juffrou Lori. Albei duik in sosiale media sonder 'n ondersteuningsgroep (ek was omring deur geeks). Albei kom van tradisionele media waar sosiale media nog steeds skepties beskou (en word). Albei is vroue, daar is kultureel 'n gaping tussen vroue en tegnologie. Albei het 'n indrukwekkende CV gehad en in 'n tradisionele loopbaan voortgegaan. Om nie te praat van die feit dat hierdie bedryf nie juis 'n diversiteitsmagneet is nie.

Maar hulle het dit in elk geval gedoen.

Hoekom? Deur na hulle te luister, is dit omdat hul passie en visie om te sien dat daar 'n geleentheid in hierdie bedryf was, veel groter was as enige vrees wat hulle gehad het (ek weet nie eens of hulle bang was nie!). Aisha stel dit perfek in die finale kernvernietiging ... f *** hulle sy het gese. Ek was gepomp om daarna te luister, want dit was wat ek binne-in gesê het elke keer as iemand agter my rug oor my naderende ondergang praat.

U moet verstaan ​​dat wanneer u uself van die kudde skei, u anders is. Die trop wil u terugtrek. Hulle wil nie hê dat u vooruit moet hardloop nie. Hulle wil u terughou. U kan hulle nie toelaat nie. Gelukkig vir u is daar ander soos u wat u sal help. Terwyl ek tyd saam met my vriende by BlogWorld-ekspo, Het ek gevind dat ek tuis was by mense wat wou hê dat ek moes slaag. En ek wil hê dat hulle ook moet slaag.

Wie hou jou terug? Ek weet wat u vir hulle kan sê ... vra maar vir Aisha.

2 Comments

  1. 1

    Doug, was nog nooit vantevore op jou blog nie, juffrou Lori het dit op Twitter geplaas, so lees dit ... en onthou dat ek jou by #Bwela gesien het, maar was nie seker wie jy was nie. So, tot die punt, dit is 'n wonderlike en eerlike plasing. Ek is 'n eiesinnige ou, maar het laat vrees my baie terughou in my lewe. Ek word oor 'n paar dae 35, maar het hard gewerk om daardie vrees agter te laat. Ek waardeer jou plasing baie en dit is altyd wonderlik om ander te hoor terwyl hulle deur daardie doolhof gegaan het. Dankie man, geniet dit!!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.