Soms is Mac's nie so slim nie

iTunesAs ek aan 'n tegnoloog sou vra wat die primêre klanklêerformaat op die internet en daarna is, moet hulle sê MP3. Dit is 'n hoogs saamgeperste standaard wat die kwaliteit van die geluid wat deur mense gehoor word, handhaaf. Dit gesê, as ek Apple (of Microsoft) was, sou ek MP3 waarskynlik as 'n algemene lêeromskakeling tussen my programme aanbied.

Apple se standaard lêertipe is die aiff. Almal daarvan gehoor? Tensy u op 'n Mac werk, waarskynlik nie.

Vir u Mac-ghoeroes kan ek buite my kop wees. Stel my reg as ek verkeerd is, maar ek het 'n hele paar programme deurgegaan voordat ek kon uitvind hoe ek 'n omskakel aiff lêer na MP3.

Garage? Nope.
Klankbaan? Nope.
Quicktime Pro? Nope.

So ek doen 'n bietjie Google vir aiff na mp3 en vind 'n klomp artikels oor die gebruik van iTunes (U weet, daardie GRATIS sagteware) en dit is vermoedelik moontlik. U stel net die invoerinstellings in om lêers na 'n MP3-lêertipe in te voer.

Koel! Daarom voer ek die lêer wat ek opgeneem het in iTunes in, voila! Ummm ... nee voila.

Dit begin regtig suig.

Uiteindelik kliek ek regs op iTunes op die klanklêer en sien dit ... daar is dit ...Skakel oor na MP3. God het my lief. Die wêreld is regverdig. Na 'n uur kan ek my lêer uiteindelik omskakel. Klaar!

As ek nou net weet waar dit sit ...

Uiteindelik het ek uitgevind hoe ek die kopie van die MP3-lêer vanaf iTunes en plaas dit op my webwerf. Ek weet net dat die RIAA sit op die een of ander manier hieragter. Ek kan nie glo dat elke moderne klanktoepassing nie 'n blatante funksie het om standaard met MP3's te werk of outomaties in MP3's uit te voer nie. Belaglik.

10 Comments

 1. 1

  Dit het my 'n rukkie geneem om te besef hoe ek ook op 'n Mac na MP3 kon omskakel.

  Die lêer moet in u iTunes-musiekgids wees. Maar die maklikste manier is om die lêer direk vanaf die iTunes-snitlys na u lessenaar of watter map ook al te sleep. 😉

 2. 4

  Ek dink die mp3-omskakeling het meer te make met die regte op mp3. Dit lyk asof ek êrens gelees het dat die kodering buite die kleinhandelsagteware gehou moet word. Ek dink dit is akkuraat. Maak my asseblief reg as ek verkeerd is.

 3. 5
  • 6
   • 7

    Doug: Dit is meestal eenvoudiger as wat jy sou verwag, sou ek sê. Maar ek stem saam: die manier waarop iTunes (en iPhoto, wat dit betref) sekere sake hanteer, kan 'n bietjie verwarrend wees.

 4. 8
 5. 9

  .aiff is 'n formaat wat die klank nie komprimeer nie. Dit is wonderlik as u professioneel met klank werk (soos 'n hele paar mac-gebruikers; na beelde en video is klankbewerking die 3de program wat die meeste gebruik word vir Mac's).

  Dit gesê, ek is te verbaas dat QT nie na MP3 kan omskakel nie.

  As u klanklêers gereeld moet omskakel, kan ek die app van $ 10 aanbeveel Klank omskakelaar.

  Ek sal dit aanbeveel as u na Mac-sagteware soek Mac-opdatering oor Google.

 6. 10

  In ooreenstemming met die titel van hierdie bloginskrywing:
  Baie dinge maak my moer oor Mac's. Ek gebruik albei stelsels nou al jare en beskou myself as bekwaam om hierdie soort uitsprake op te stel. Ek vererg my as die vensterknoppie "Brei uit" die vensters ... net 'n bietjie groter maak. Waarom kan ek ook nie enige rand van die vensterraam sleep om die grootte daarvan te verander nie? En waarom werk die delete-sleutel nie soos 'n werklike delete-sleutel nie?

  Ek het eenkeer gesien hoe 'n veteraanontwerper 'n G3 afskakel, want die aan / uit-knoppie lyk soos die CD-uitwerpknoppie. Intuïtiewe ontwerp? miskien nie.

  Ek kan aanhou en aanhou 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.