Advertensies op die tuisblad?

advertensies op tuisblad

Persepsie is werklikheid. Ek het nog altyd geglo dat dit tot 'n mate waar is. Die persepsie van die werknemer is die realiteit van watter soort onderneming of baas hy werk. Die persepsie van die mark is hoe die aandeel reageer. Die persepsie van u kliënt is hoe suksesvol u onderneming is.

Die persepsie van die sukses van 'n blog is hoe goed dit verdien word.

Terwyl ek op die net rondkyk, is daar sommige wat glo nie daaraan om hul blog te verdien nie, en sommige Wat do. Toe ek sien dat elkeen van hierdie webwerwe hul style verander en meer advertensies byvoeg, het hul leserspubliek gegroei, net soos hul inkomste.

Sou u die eiendomsagent kies wat 'n Cadillac of 'n Kia bestuur het?

Waarskynlik nie. Persepsie is werklikheid. Alhoewel my werf steeds suksesvol is, was dit tyd dat ek iets doen om na die volgende vlak te gradueer. Al hoe meer ondernemings nader my om op my webwerf te adverteer en ek het nie regtig die kamer gehad nie, en ook nie 'n voldoende stelsel om hierdie advertensies by te hou nie. Dus - ek het 'n bietjie werk gedoen oor die tema.

Martech Zone 3-kolom-uitleg

Ek het egter baie noukeurig aan die tema gewerk. Ek wou voorsien goeie plasing vir die maatskappye wat die webwerf wil borg, maar ek wil nie die inhoud afbreek nie. Baie blogs wat ek verdien, sien ek eintlik sluit die lesers gaan na die inhoud met advertensies. Ek glo dit is indringend en onnodig. Ek verag persoonlik om deur advertensies vir inhoud te blaai, en daarom het ek die goue reël gebruik toe ek advertensies op my eie blog implementeer.

Die advertensies is 'n tipiese 125px by 125px, 'n redelike goeie standaard in advertensies en word in oorvloed gevind Commission Junction en Dubbel kliek. As die pos nie deur 'n werklike borg gebruik word nie, kan ek dit invul met 'n advertensie van een van hierdie dienste of met 'n leë advertensie.

As dit u kwaad maak, hoop ek dat ek u nie as leser verloor nie. Die RSS-feed het gewoonlik 'n enkele borg aan die onderkant, maar daar is baie minder advertensies. U moet ook weet dat ek gereeld adverteerders van die hand wys. Hierdie week het iemand my genader wat my mooi wou betaal om 'n advertensie te plaas. Toe ek 'n bietjie ondersoek gedoen het (ook bekend as Google), het ek gevind dat hulle op die internet verag is omdat hulle adware en spyware geplaas het. Ek het hulle laat weet dat ek nie 'n organisasie sal ondersteun wat misleidende tegnieke soos hierdie gebruik nie.

'N Laaste opmerking, vriende van my het aanhou kommentaar lewer op die' glansskoot 'op my kop. Iemand het selfs vies daaroor. Persepsie is werklikheid, so ek het gisteraand 'n kans van myself geneem met die MacBookPro iSight-kamera en dit in die koptekst gefotoshop. Dit is hoe die meeste van julle my ken ... grys word en glimlag!

23 Comments

 1. 1

  Lyk goed Doug! U het gelyk, die advertensies is nie 'n bietjie indringend nie. Boonop hou ek van die nuwe styl. Dit is baie vars.

 2. 2

  Doug,

  Ek het gewoonlik u blog deur RSS gelees, maar vandag moes ek die herontwerp bekyk.

  Hmm ... vir my lyk dit nou oorvol, en veral flitsende advertensies is 'n oorlas vir gekonsentreerde leeswerk. Hulle probeer voortdurend die aandag van die teks af trek.

  Alhoewel ek nie teen 'n blog verdien nie, ondersteun ek dit om die teks die ruimte te gee. Whitespace is 'n vriend en nie iets wat met advertensies gevul moet word nie.

  http://weblogtoolscollection.com/archives/2007/11/15/lessons-from-eye-tracking-studies/

  Wat die foto van u betref, dink ek dit sou verdien deur een of ander digitale donkerkamer (oftewel Photoshop of soortgelyke) werk. Die kleure lyk effens swak, en daar is iets vreemds aan die regterkant wat jou gesig groter laat lyk. Dit wil ook voorkom asof u nie direk in die kamera kyk nie, net effens af. Dit gee saam met die wit, om jou kop geborstelde kop 'n gruwelike, guruagtige gevoel.
  Ek neem die foto weer met 'n hemp wat ooreenstem met die kleurskema van u blog. Skiet die portret met 'n langer lens, gee meer kontras. Miskien 'n bietjie flits om 'n vonkel in die oë te kry.

 3. 3

  Gelukkige danksegging, Doug. Ek het van jou glansskoot gehou, maar ek hou ook van die nuwe skoot, dit is beslis meer 'n aanduiding van jou persoonlike glimlag. Ek hou ook van die nuwe formaat. Ek kan die advertensies ignoreer as ek wil, of daarna kyk as ek wil, dit is hoe dit moet wees.

  Cheers,
  Jules

 4. 4

  Gelukkige Danksegging!

  Dit is inderdaad 'n goeie tegniek wat u hier gebruik het. Waarom gebruik u nie die bediener nie? Ek is seker dat u adverteerders die klik self kan opspoor 🙂

 5. 5

  Haai Doug, jammer oor die video in die Google-feed .. * oeps *

  Ek sien dat u 'n paar advertensie-spasies beskikbaar het. Waarvoor gaan hulle? Stuur vir my 'n e-pos as u 'n kans het.

  Ek het 'n video wat BAIE meer geld gaan verdien as Jaime se $ 70,000 in boekverkope wat haar in staat gestel het om die Next Internet Millionaire te wen.

  Kyk gerus as jy kans sien.

  Gelukkige Turkye-dag!

 6. 7

  Hallo Doug,

  Dit is eintlik my eerste besoek aan u webwerf, so ek kan nie kommentaar lewer op u ou uitleg nie. Ek hou egter van u nuwe uitleg, dit lyk vars en skoon sonder te veel advertering.

  Ek is egter nie seker of ek 'n foto van jouself op jou blog sal hê nie. Ek neem aan dit maak dit 'n meer persoonlike ervaring as u lesers kan sien wie u is.

  Ek hoop dat u binnekort die advertensieplekke in die linkerkolom kan invul!

 7. 8

  Haai Doug, ek dink die nuwe uitleg lyk mooi. Ek het nie 'n probleem met u ou 'glamour shot' gehad nie, maar die nuwe een is ook lekker.

  Bly op die groot werk!

 8. 9

  Enkele klein veranderinge aangebring - sommige is gebaseer op terugvoer:

  1. Het 'n bietjie kleur in die prentjie gekoop.
  2. Geplaas die Advertensietariefbladsy

  Een ding wat u miskien nie opgemerk het nie, is dat ek eintlik geen blogruimte gebruik het tydens die ontwerp van hierdie uitleg nie.

  In werklikheid is die werklike inhoud 'n bietjie wyer. Ek het die breedte van die huidige uitleg eenvoudig uitgebrei. Ek het ook die grootte van die opskrif afgekrimp sodat mense vinniger by die inhoud kon uitkom.

  Dankie dat u my laat weet het wat u gedink het!
  Doug

 9. 10

  Dit beteken miskien nie veel vir u nie, maar u het my as leser verloor. Ek voel lankal ongemaklik met die voortdurende kommersialisering van die web en blogs in die algemeen, en ek dink dit is tyd dat ek my bande met die deel van die internet begin verbreek. So, ja, totsiens, dink ek; Ek het my verblyf hier geniet, maar op die oomblik voel ek die sjarme verdrink deur 'n stortvloed van flitsende pleidooie vir geld. (En ter syde: die pop-up-advertensies van Content Link moet een van die mees vieslike vorme van advertensies wees wat ooit uitgevind is)

  • 11

   Hallo Myk,

   Ek waardeer dit dat u my laat weet het, en ek is jammer dat u vertrek. Ek pleit nie by iemand om my geld te gee nie, maar ek dink dit is nie 'n sonde om gratis advies te gee sonder enige koste en om die blog te probeer verdien tot sy volle kapasiteit nie.

   Ek dink sommige mense dink dat ek ryk is of iets gebaseer op die sukses van my blog. As 'n enkel pa van twee, met een op universiteit, kan ek u verseker dat ek dit nie is nie. Ek is soliede middelklas, besit nog nie 'n huis nie en werk hard om geld in spaargeld te hou. As ek elke maand 'n paar honderd dollar meer uit my blog kan haal, gaan dit nie spandeer word aan vakansiehuise of luukse motors nie ... dit sal die betaling van my seun se kollege net 'n bietjie makliker maak.

   Dankie dat u so lank gekuier het!
   Doug

   • 12

    Ek stem saam met jou oor hierdie Doug. Ek verstaan ​​nie hoe mense soos Myk kan verwag dat blogs en ander webwerwe sulke nuttige inhoud sal lewer sonder om 'n paar dollar te verdien nie.

    As jy John Chow is, is dit een ding: hy het beslis 'n bietjie oorboord gegaan met sommige van sy monetiseringskemas. Maar soos u in u opmerking hierbo sê, Doug, u is net 'n middelklas pa (soos ek) wat u seun probeer studeer. Ek verstaan ​​en respekteer u begeerte om 'n bietjie geld uit u blog te verdien. Met al die goeie inhoud wat u aan u lesers verskaf het, verdien u ten minste soveel.

    • 13

     Eerstens, Brandon, mense soos Myk - boooh.

     Ek het net vir my en myself alleen gepraat. Moet my asseblief nie laat lyk asof ek algemene stellings maak nie.

     Vir elkeen sy eie was wat ek probeer sê het. Maar weet u, ek mag ook kies watter blogs ek lees en wat nie, en Douglas laat weet hoekom.

     En laastens kies ek die makelaar wat my nie wil vra of ek die nuutste mondspoelmiddel probeer het nie, of dat ek hierdie regtig lekker wors geproe het terwyl ek probeer om vir my 'n huis te verkoop - maar weer eens, dit is net 'n persoonlike voorkeur.

     (Ek is ook 'n pa en tans die enigste wat die geld huis toe bring, dus ek verdien seker nie geld nie, maar ek betwyfel net dat dit noodwendig die regte manier is.)

     • 14

      Ek sal vir Doug hier moet hou; u noem dat u twyfel dat advertensies die regte manier is om inkomste te genereer op grond van die belangrike pogings wat Doug in sy blog belê, maar u bied geen voorstelle vir 'n alternatiewe monetiseringstrategie nie. So ek daag jou uit Myk; as dit nie die regte manier is nie, kan u Doug voorstel 'n 'regte' manier is, en 'n manier wat ook finansieel lewensvatbaar is?

     • 15
     • 16

      Sien u, Mike, ek daag die idee uit dat blogs 'n monetiseringstrategie moet hê op alle. Ek is jammer, dit is net soos dit met my gaan. Daar is geen nut daarin om hierdie punt te beredeneer nie.

      En ek hoop dat ek nie voorgestel het dat Doug iets sou verander nie vir my. Hy moet nie. Hy moet doen waarvoor hy dink die regte ding is sy blog.

      En net dieselfde, ek moet die reg hê om daarvan te hou; of nie, soos hier die geval is.

      Miskien het my kommentaar hom persoonlik veroordeel. Dit is nie wat ek probeer doen het nie. Dit is waar, ek hou nie van die manier nie monetiseringstrategieë het na die voorpunt van blogging beweeg. So, as dit die manier is waarop hierdie blog sal verloop, goed. Dit is net nie wat ek wil hê om te blog nie, en ek dink ek is geregtig om op my gevoelens te reageer.

      Wat my betwis. Wel ... laat ons sien. Ek dink dit is belangrik om te weet dat ek nie een van die mense is wat dinge gratis wil hê nie. Ek laai nie musiek af nie, ek laai nie films af nie.

      Dit gesê. Ek betaal graag 'n intekengeld vir hierdie blog (tensy dit $ 300 per maand is). Nou verstaan ​​ek dat daar 'n legioen mense sal skree No Way want dit is die internet en dit is gratis.

      Wel ja. Dit is gratis, behalwe vir die irriterende advertensies en texlink pop-ups vir dinge Ek het nie hierheen gekom nie.

      Is daar advertensies in die boeke wat u gelees het?

      Ek hou nie van advertensies in my TV-reeks nie. Daarom koop ek die DVD's. Ek hou nie van 'n halfuur se advertensies voordat 'n film begin nie, daarom koop ek 'n DVD.

      Wat ek doen nie glo in gratis alles ten koste van die verminking van u blog met lelike advertensies van derdepartye.

      I am gereed om geld te spandeer. Net ek gee dit eerder direk aan Doug in plaas daarvan om deur 'n skaduryke "deurklikkanaal" te gaan.

     • 17

      Myk,

      Ek voel beslis empatie met u standpunt en waardeer u eerlikheid. As mense soos Facebook en YouTube die monetiseringsproses begin, begin ek my oë rol.

      Ek gaan nie redeneer dat dit op die een of ander manier 'anders' is nie, want dit is my blog - ek is net voorop dat a) dit meer geld kan oplewer en ek kan dit gebruik! en b) Ek dink daar is 'n persepsie met blogs wat geld verdien, dat hulle 'suksesvol' is.

      'N Laaste opmerking: my "Koop vir my 'n Starbucks" -knoppie het my waarskynlik die afgelope ses maande ongeveer $ 25 verdien, en my' direkte 'pogings om geld te verdien, was 'n flop. 🙂

      Ek hoop jy hou vas - jy sal baie by die gesprekke hier voeg!

      Met respek,
      Doug

     • 18

      Myk, ek het nie probeer om 'n persoonlike aanval te doen nie, ek verstaan ​​net die houding van 'iets vir niks'.

    • 19

     @Myk: U sien, Mike, ek daag die idee uit dat blogs hoegenaamd 'n monetiseringstrategie moet hê. Ek is jammer, dit is net soos dit met my gaan. Daar is geen nut daarin om hierdie punt te beredeneer nie.

     Ek sal nie stry nie. Dit is u mening en ek glo dat u die reg daarop het. Natuurlik dink ek dat u onrealisties is, en op dieselfde manier het ek die reg op die opinie, maar hulle is albei opinies en niks om oor te veg nie, of hoe? 🙂

     @Myk: Is daar advertensies in die boeke wat u gelees het?

     Ja, dit word 'Tydskrifte' genoem. 🙂

     Die ironie is dat ek net gister navorsing gedoen het oor advertensies in tydskrifte en navorsing op tydskrif.org gevind het wat al die statistieke toon dat baie tydskriflesers die advertensies as 'n belangrike onderdeel van die tydskrif beskou, veral as die advertensies op die leserspubliek gerig is.

     @Ek hou nie van advertensies in my TV-reeks nie. Daarom koop ek die DVD's. Ek hou nie van 'n halfuur se advertensies voordat 'n film begin nie, daarom koop ek 'n DVD.

     U vergelyk appels en lemoene op baie maniere. Ek kan sê dat u nie van die advertensies hou nie, bloot omdat u geneig is om nie daarvan te hou nie, maar baie mense hou nie daarvan nie, soos ek, omdat TV-advertensies hul tyd aansienlik oplê. Blogadvertensies is baie minder indringend as dit en (met die uitsondering van pop-up-advertensies) mors nie mense se tyd nie, behalwe vir die mense wat verkies om hul tyd daaraan te spandeer. '-)

     @Myk: Ek glo nie daaraan om alles gratis te koop nie, terwyl u blog met lelike advertensies van derdepartye vermink word.

     Wel vir baie blogs: "Hoe was die toneelstuk behalwe mev. Lincoln?"

     @Myk: Ek is gereed om geld te spandeer. Net ek gee dit liewer direk aan Doug in plaas van 'n skaduryke?

     Ek dink jy is in 'n drastiese minderheid. Indien nie, is dit miskien die moeite werd om Doug en ander bloggers die infrastruktuur te ontwikkel wat nodig is om so 'n opsie te ondersteun, maar dit sal 'n opsie moet wees, want meer as 90% sal beslis nie betaal nie. Ek twyfel of daar genoeg mense is wat die ontwikkeling van sulke infrastruktuur die moeite werd sal maak, maar ek kan verkeerd wees en ek sal myself beslis nie insit om iets te blokkeer wat iemand anders wil hê nie.

     @Myk: dit is waar, ek hou nie van die manier waarop strategieë om geld te verdien op die voorpunt van blogging is nie. So, as dit die manier is waarop hierdie blog sal verloop, goed. Dit is net nie wat ek wil hê om te blog nie, en ek dink ek is geregtig om op my gevoelens te reageer ... Ek betaal graag 'n intekengeld vir hierdie blog (tensy dit $ 300 per maand is). Nou, ek verstaan ​​dat daar 'n legioen mense sal wees wat op geen manier skree nie, want dit is die internet en dit is gratis.

     U is absoluut geregtig om volgens u gevoelens op te tree, solank u optrede wettig is! (byvoorbeeld, om Doug se huis te ontplof, sal natuurlik nie 'n gepaste manier wees om op daardie gevoelens te reageer nie. 🙂 Maar as iemand wat graag die menslike natuur wil bestudeer, vind ek jou gevoelens kategories. Dit lyk asof jy 'n gehegtheid aan die aspekte ontwikkel het. van iets wat in oorgang was en nou dit is, het dit verder ontwikkel, hou jy nie daarvan nie, al is dit onrealisties om te bly soos dit begin het.

     Die geskiedenis het baie voorbeelde van ontevrede, en hulle word almal voetnote in die geskiedenis. Daar is byvoorbeeld diegene wat CD's gehaat het omdat hulle van vinyl verkies het, maar die ontevredenheid het die oorgang na digitaal gekodeerde musiek nie opvallend belemmer nie. Gelyktydig diegene wat nie op blogs adverteer nie, sal nie daartoe lei dat blogs terugkeer na gratis nie; blog dit te veel moeite om goed te doen (ek weet, ek het probeer en doen dit nie goed nie!) dat mense 'n ekonomiese aansporing benodig om dit goed te doen. En gegewe al die ander keuses wat 'n leser het, werk intekenaarmodelle nie, maar advertensiemodelle. Selfs New York Times het oorgegaan na reklame; NYT het bevind dat aandag baie meer werd is as beskerming: http://www.mikeschinkel.com/blog/attentionhasbecomeworthmorethanprotection/ (Maar u wil miskien nie die skakel volg nie, want ek het advertensies op die bladsy.)

     Hoe dit ook al sy, die kern van my argument is dat u nie van advertensies hou nie, maar net u (en diegene met soortgelyke gevoelens) raak en dat dit u negatief beïnvloed; IOW jy is die persoon wat die gevoelens verloor wat jy kies. Daar is 'n ou gesegde: ''n Man is deur 'n jakkals geskop. Hy het die bron oorweeg en sy sake gedoen. ” U kan opgewonde raak oor advertensies op blogs en vir u hartseer wees, of aanvaar dit net.

     U het gesê: "Moenie die punt redeneer nie", dus dink u waarskynlik dat ek die punt redeneer, maar ek is nie. Ek bespreek die kwessie van ontsteltenis oor iets wat ontwikkel het en wat nie sal verander na die ou manier nie, en hoe dit die lewensgehalte van die persoon wat ontsteld raak, regtig verminder. Kortom, as u leer om hierdie evolusie te aanvaar, sal u 'n gelukkiger persoon wees.

     FWIW.

 10. 20
 11. 21

  LOL! U boodskap klink asof u u posisie net te veel probeer regverdig! '-) Om so 'n groot saak daarvan te maak, vestig die aandag net op die feit. Doen dit net en gaan aan. As mense daaroor wil teef, is dit hul probleem.

  BTW, ek gebruik eerder die Kia-eienaar vir 'n eiendomsagent; Ek sou dink dat hulle 'n beter kans het om eties te wees. Boonop, wie het vandag 'n Cadillac? Wel, dit is behalwe Kate Walsh ... '-)

  • 22

   Absoluut, Mike. Ek wou beslis die advertensies regverdig - in die verlede het ek mense gekritiseer wat advertensies op hul tuisblad aangebied het. Ek het egter sorg gedra in die plasing van hierdie tema.

   Ek dink nie daar is 'n verband tussen wins en etiek nie - en ek hou van die nuwe CTS en sal graag een wil bestuur ... maar dit sal 'n hele paar jaar duur voordat ek geld aan 'n luukse motor mors - indien ooit.

   🙂

 12. 23

  Oeps, ek bedoel om te sê 'rasionaliseer”Nie“regverdig'... (Doh! 🙂

  En wat wins en etiek betref, het ek miskien my stereotipiese mening oor die “blou hare in Cadillac'N bietjie te veel (aanhaling geneem uit 'n plaaslike radioadvertensieplek oor die meeste eiendomsagente.)

  In elk geval 'n goeie blog (behalwe hierdie boodskap '-p)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.