AdSense: Hoe u 'n gebied uit outomatiese advertensies kan verwyder

Google Adsense

Daar is ongetwyfeld iemand wat my webwerf besoek, besef nie dat ek geld verdien met Google Adsense nie. Ek onthou die eerste keer dat ek Adsense hoor beskryf het, die persoon het gesê dit was Webmeester Welsyn. Ek is geneig om in te stem, dit dek nie eers my hostingkoste nie. Ek waardeer dit egter om die koste van my webwerf te verreken, en Adsense is redelik geteiken in hul benadering met relevante advertensies.

Dit gesê: 'n ruk gelede het ek my Adsense-instellings gewysig deur al die beskikbare streke op my webwerf te verwyder en in plaas daarvan Adsense in staat te stel om te optimaliseer waar dit advertensies geplaas het.

Ek het Adsense die advertensieplasing vir 'n paar maande laat optimaliseer en het 'n bietjie styging in my maandelikse inkomste gesien. Die groot banier wat Google plaas bo my toonaangewende artikelgalery is absoluut onaangenaam:

Google Adsense-advertensie-area

Anders as wat u dink, Outo-advertensies laat u wel toe om die streke en die aantal advertensies wat Google op u werf plaas, te beheer. Kies as u by Google Adsense aanmeld Advertensies> Oorsig:

Google Adsense - Oorsig oor advertensies

Aan die regterkantste paneel is daar 'n wysigingsknoppie in u publikasie. As u op die knoppie klik, word die bladsy oopgemaak met 'n rekenaar- en mobiele weergawe van u webwerf waar u kan sien waar Google u advertensies plaas. En die beste van alles is dat u die streek heeltemal kan verwyder. Ek het dit gedoen met die onaangename kopbanner wat my hele webwerf opgeneem het.

Google Adsense-voorskou vir outomatiese advertensies

Alhoewel daardie banier meer klikinkomste kan lewer, is dit verskriklik vir my gebruikerservaring en laat my lyk asof ek net 'n rower is wat probeer geld verdien. Ek het die streek verwyder.

Ek het ook die minimum aantal advertensies per bladsy afgekeur tot 4. U kan dit vind in die afdeling Advertensie laai aan die regterkant en aan die kant. 4 is die minimum wat u toelaat om te kies.

Daar is ander opsies wat u op u werf kan in- en uitskakel, insluitend advertensies in bladsye, ooreenstemmende inhoud, ankeradvertensies en vignette-advertensies wat volskerm-advertensies is wat tussen bladsylaai verskyn.

As 'n uitgewer wat heelwat gratis navorsing en inligting verskaf, kan u hopelik nie daaraan dink dat ek my webwerf verdien nie. Terselfdertyd wil ek mense regtig nie irriteer en keer dat hulle terugkeer nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.