Advertensies op die tuisblad?

advertensies op tuisblad

Persepsie is werklikheid. Ek het nog altyd geglo dat dit tot 'n sekere mate waar is. Die persepsie van die werknemer is die realiteit van watter soort onderneming of baas hy werk. Die persepsie van die mark is hoe die aandeel reageer. Die persepsie van u kliënt is hoe suksesvol u onderneming is.

Die persepsie van die sukses van 'n blog is hoe goed dit verdien word.

Terwyl ek op die net rondkyk, is daar sommige wat glo nie daaraan om hul blog te verdien nie, en sommige Wat do. Toe ek sien dat elkeen van hierdie webwerwe hul style verander en meer advertensies byvoeg, het hul leserspubliek gegroei, net soos hul inkomste.

Sou u die eiendomsagent kies wat 'n Cadillac of 'n Kia bestuur het?

Waarskynlik nie. Persepsie is werklikheid. Alhoewel my werf steeds suksesvol is, was dit tyd dat ek iets sou doen om na die volgende vlak te gradueer. Al hoe meer ondernemings nader my om op my webwerf te adverteer en ek het nie regtig die kamer gehad nie, en ook nie 'n voldoende stelsel om hierdie advertensies by te hou nie. Dus - ek het 'n bietjie werk gedoen oor die tema.

Martech Zone 3-kolom-uitleg

Ek het egter baie noukeurig aan die tema gewerk. Ek wou voorsien goeie plasing vir die maatskappye wat die webwerf wil borg, maar ek wil nie die inhoud afbreek nie. Baie blogs wat ek verdien, sien ek eintlik sluit die lesers gaan na die inhoud met advertensies. Ek glo dit is indringend en onnodig. Ek verag persoonlik om deur advertensies vir inhoud te blaai, en daarom het ek die goue reël gebruik toe ek advertensies op my eie blog implementeer.

Die advertensies is 'n tipiese 125px by 125px, 'n redelike goeie standaard in advertensies en word in oorvloed gevind Commission Junction en Dubbel kliek. As die pos nie deur 'n werklike borg gebruik word nie, kan ek dit invul met 'n advertensie van een van hierdie dienste of met 'n leë advertensie.

As dit u kwaad maak, hoop ek dat ek u nie as leser verloor nie. Die RSS-feed het gewoonlik 'n enkele borg aan die onderkant, maar daar is baie minder advertensies. U moet ook weet dat ek gereeld adverteerders van die hand wys. Hierdie week het iemand my genader wat my mooi wou betaal om 'n advertensie te plaas. Toe ek 'n bietjie ondersoek gedoen het (ook bekend as Google), het ek gevind dat hulle op die internet verag is omdat hulle adware en spyware geplaas het. Ek het hulle laat weet dat ek nie 'n organisasie sal ondersteun wat misleidende tegnieke soos hierdie gebruik nie.

'N Laaste opmerking, vriende van my het aanhou kommentaar lewer op die' glansskoot 'op my kop. Iemand het selfs vies daaroor. Persepsie is werklikheid, so ek het gisteraand 'n kans van myself geneem met die MacBookPro iSight-kamera en dit in die koptekst gefotoshop. Dit is hoe die meeste van julle my ken ... grys word en glimlag!

23 Comments

 1. 1

  Lyk goed Doug! Jy is reg, daardie advertensies is nie 'n bietjie opdringerig nie. Boonop hou ek van die nuwe styl. Dis baie vars.

 2. 2

  Doug,

  Gewoonlik lees ek jou blog deur RSS, maar vandag moes ek na die herontwerp kyk.

  Hmm... vir my lyk dit nou baie oorvol, en veral flitsende flitsadvertensies is 'n oorlas vir gekonsentreerde lees. Hulle probeer voortdurend om die aandag van die teks weg te trek.

  Alhoewel ek nie daarteen is om 'n blog te verdien nie, ondersteun ek om die teks sy ruimte te gee. Whitespace is 'n vriend, en nie iets wat met advertensies gevul moet word nie.

  http://weblogtoolscollection.com/archives/2007/11/15/lessons-from-eye-tracking-studies/

  Wat die foto van jou betref, ek dink dit sal baat by een of ander digitale donkerkamer (ook bekend as Photoshop of soortgelyke) werk. Die kleure lyk effens swak, en daar is iets vreemds aan die regterkant wat jou gesig groter laat lyk. Dit blyk ook dat jy nie direk in die kamera kyk nie, net effens af. Saam met die geborselde wit om jou kop, gee dit 'n onheilspellende, ghoeroe-agtige gevoel.
  Ek sal die foto weer neem met 'n hemp wat by jou blog se kleurskema pas. Neem die portret met 'n langer lens, gee 'n bietjie meer kontras. Miskien 'n bietjie flits, om 'n vonkel in jou oë te kry.

 3. 3

  Gelukkige danksegging, Doug. Ek het van jou glansskoot gehou, maar ek hou ook van die nuwe skoot, dit is beslis meer aanduidend van jou persoonlike glimlag. Ek hou ook van die nuwe formaat. Ek kan die advertensies ignoreer as ek wil, of daarna kyk as ek wil, wat is hoe dit moet wees.

  Cheers,
  Jules

 4. 4

  Gelukkige Danksegging!

  Dit is inderdaad 'n goeie tegniek wat jy hier aangeneem het. Hoekom nie advertensiebediener gebruik nie? Ek is seker dat jou adverteerders self die klikke kan naspoor 🙂

 5. 5

  Hey Doug, jammer oor daardie video in die Google-stroom. *oeps*

  Ek sien jy het 'n paar advertensiespasies beskikbaar. Waarvoor gaan hulle? Stuur vir my 'n e-pos wanneer jy 'n kans het.

  Ek het 'n video wat BAIE meer geld gaan maak as Jaime se $70,000 XNUMX in boekverkope wat haar toegelaat het om die Next Internet Millionaire te wen.

  Kyk gerus wanneer jy 'n kans het.

  Gelukkige Turkye-dag!

 6. 7

  Hallo Doug,

  Dit is eintlik my eerste besoek aan jou webwerf so ek kan nie kommentaar lewer op jou ou uitleg nie. Ek hou egter van jou nuwe uitleg, dit lyk vars en skoon sonder te veel advertensies.

  Ek is egter nie seker oor 'n foto van jouself op jou blog nie. ek veronderstel dit maak dit 'n meer persoonlike ervaring as jou lesers kan sien wie jy is.

  Ek hoop jy kan binnekort die advertensieplekke in die linkerkolom opvul!

 7. 8

  Haai Doug, ek dink die nuwe uitleg lyk mooi. Ek het nie 'n probleem gehad met jou ou “glamour shot” nie, maar die nuwe een is ook lekker.

  Bly op die groot werk!

 8. 9

  Het 'n paar klein veranderinge aangebring - sommige was gebaseer op terugvoer:

  1. Het 'n bietjie kleur in die prentjie ge-photoshop.
  2. Geplaas die Advertensie Tariewe Bladsy

  Een ding wat jy dalk nie opgemerk het nie, is dat ek nie eintlik enige blogspasie verbruik het toe ek hierdie uitleg ontwerp het nie.

  Trouens, die werklike inhoud is 'n bietjie wyer. Ek het bloot die breedte van die huidige uitleg uitgebrei. Ek het ook die grootte van die kopskrif verklein sodat mense vinniger by die inhoud kan uitkom.

  Dankie dat jy my laat weet het wat jy gedink het!
  Doug

 9. 10

  Dit beteken dalk nie veel vir jou nie, maar jy het my as leser verloor. Ek het lankal sleg op my gemak gevoel met die voortdurende kommersialisering van die web en blogs in die algemeen en ek dink dit is tyd dat ek my bande met daardie deel van die internet begin verbreek. So, ja, totsiens dink ek; Ek het my verblyf hier geniet, maar op die oomblik voel ek hoe die sjarme verdrink deur 'n stortvloed flitsende pleidooie vir geld. (En ter syde; die inhoudskakel-opspringadvertensies moet een van die mees afskuwelike vorme van advertensies wees wat ooit uitgevind is)

  • 11

   Hallo Myk,

   Ek waardeer dat jy my laat weet het en ek is jammer dat jy weggaan. Ek pleit nie by enigiemand om vir my geld te gee nie, maar ek dink nie dit is 'n sonde om soveel advies kosteloos te verskaf en te probeer om die blog tot sy volle kapasiteit te verdien nie.

   Ek dink sommige mense dink ek is ryk of iets gebaseer op die sukses van my blog. As 'n enkelpa van twee, met een op universiteit, kan ek jou verseker dat ek nie is nie. Ek is 'n vaste middelklas, besit (nog nie 'n huis) en werk hard om geld in spaargeld te hou. As ek elke maand 'n paar honderd dollar meer uit my blog kan kry, gaan dit nie bestee word aan vakansiehuise of spoggerige motors nie ... dit gaan net die betaling van my seun se kollege 'n bietjie makliker maak.

   Dankie dat jy rondhang so lank as wat jy het!
   Doug

   • 12

    Ek stem saam met jou oor hierdie een Doug. Ek verstaan ​​nie hoe mense soos Myk kan verwag dat blogs en ander webwerwe sulke nuttige inhoud sal lewer sonder om 'n paar dollar te verdien nie.

    As jy John Chow is, is dit een ding – hy het beslis 'n bietjie oorboord gegaan met sommige van sy monetiseringskemas. Maar soos jy in jou kommentaar hierbo sê Doug, jy is net 'n middelklas-pa (soos ek) wat probeer om jou seun deur die universiteit te sit. Ek verstaan ​​heeltemal en respekteer jou begeerte om 'n bietjie geld uit jou blog te maak. Met al die wonderlike inhoud wat jy aan jou lesers verskaf het, verdien jy ten minste soveel.

    • 13

     Eerstens, Brandon, mense soos Myk -boeh.

     Ek het vir my en myself alleen gepraat, so moet asseblief nie my laat lyk asof ek algemene stellings maak nie.

     Vir elkeen sy eie was wat ek probeer sê het. Maar weet jy, ek mag ook kies watter blogs ek lees en watter nie, en vir Douglas laat weet hoekom.

     En laastens, ek sou die eiendomsagent kies wat my nie wou vra of ek die nuutste handelsmerk mondspoelmiddel probeer het, of as ek hierdie baie lekker wors geproe het nie terwyl ek 'n huis vir my probeer verkoop – maar, weereens, dit is net persoonlike voorkeur.

     (Ek is ook 'n pa, en tans die enigste een wat die geld huis toe bring, so ek is beslis nie teëstander van geld verdien nie, ek twyfel net of dit noodwendig die regte manier is.)

     • 14

      Ek sal hier vir Doug moet bystaan; jy noem dat jy twyfel of advertensies die regte manier is om te werk te gaan om inkomste te genereer op grond van die aansienlike pogings wat Doug in sy blog belê, maar tog bied jy geen voorstelle vir 'n alternatiewe monetiseringstrategie nie. So ek daag jou uit Myk; As dit nie die regte manier is nie, hoe gaan dit dan om vir Doug 'n manier voor te stel wat 'reg' is, en een wat ook finansieel lewensvatbaar is?

     • 15
     • 16

      Jy sien, Mike, ek trotseer die idee dat blogs 'n monetiseringstrategie moet hê op alle. Ek is jammer, dit is maar hoe dit met my is. Daar is geen nut om hierdie punt regtig te argumenteer nie.

      En ek hoop dat ek nie voorgekom het dat ek voorgestel het dat Doug iets moet verander nie vir my. Hy moet nie. Hy moet doen waarvoor hy dink die regte ding is sy blog.

      En net so moet ek die reg hê om te kies om daarvan te hou; of nie, soos hier die geval is nie.

      Miskien het my kommentaar voorgekom as veroordeling van hom, persoonlik. Wat nie is wat ek probeer doen het nie. True, ek hou nie van die manier nie monetiseringstrategieë het na die voorpunt van blog geskuif. So wat, as dit die manier is waarop hierdie blog sal verloop, goed. Dit is net nie wat ek van blog wil hê nie en ek dink ek is geregtig om op my gevoelens te reageer.

      Soos om my uit te daag. Wel ... kom ons kyk. Ek dink dit is belangrik om te weet dat ek nie een van die mense is wat goed verniet wil hê nie. Ek laai nie musiek af nie, ek laai nie flieks af nie.

      Dit gesê. Ek sal met graagte 'n intekenfooi vir hierdie blog betaal (tensy dit so $300 per maand is). Nou, ek verstaan ​​dat daar 'n legio mense sal wees wat skree No Way want dit is die internet en dit is gratis.

      Wel ja. Dit is gratis, behalwe vir die irriterende advertensies en texlink-opspringers vir goed Ek het nie hierheen gekom vir.

      Is daar advertensies in die boeke wat jy lees?

      Ek hou nie van advertensies in my TV-reeks nie. Dis hoekom ek die DVD's koop. Ek sit nie graag deur 'n halfuur se advertensies voor 'n fliek begin nie, dis hoekom ek 'n DVD koop.

      Wat ek doen nie glo in gratis alles ten koste van die verminking van jou blog met lelike derdeparty-advertensies.

      I am gereed om geld te spandeer. Net ek gee dit liewer direk aan Doug in plaas daarvan om deur 'n skaduryke "click through channels" te gaan.

     • 17

      Myk,

      Ek het beslis empatie met jou standpunt en waardeer jou eerlikheid. Wanneer mense soos Facebook en YouTube die monetiseringsproses begin, begin ek my oë rol.

      Ek gaan nie stry dat dit op een of ander manier 'anders' is nie, want dit is my blog – ek is net voorop dat a) dit meer geld kan genereer en ek dit kan gebruik! en b) Ek dink wel daar is 'n persepsie met gemonetiseerde blogs dat hulle 'suksesvol' is.

      Nog 'n laaste opmerking: My "Koop vir my 'n Starbucks"-knoppie het my waarskynlik sowat $25 in die afgelope 6 maande gemaak – so my 'direkte' geldmaakpogings was ietwat van 'n flop. 🙂

      Ek hoop jy bly by – jy sal baie bydra tot die gesprekke hier!

      Met respek,
      Doug

     • 18

      Myk, ek het nie probeer om 'n persoonlike aanval te doen nie, ek verstaan ​​net nie die “iets vir niks” houding nie.

    • 19

     @Myk: Jy sien, Mike, ek trotseer die idee dat blogs hoegenaamd 'n monetiseringstrategie moet hê. Ek is jammer, dit is maar hoe dit met my is. Daar is geen nut om hierdie punt regtig te argumenteer nie.

     Ek sal nie stry nie. Dit is jou opinie en ek is een wat glo jy het die reg daartoe. Natuurlik dink ek jy is onrealisties, en net so het ek 'n reg op daardie opinie, maar hulle is albei opinies en niks om oor te *baklei* nie, reg? 🙂

     @Myk: Is daar advertensies in die boeke wat jy lees?

     Ja, hulle word "tydskrifte" genoem. 🙂

     Die ironie is dat ek net gister navorsing gedoen het oor advertensies in tydskrifte en navorsing op magazine.org gevind het wat wys dat al die statistieke wys dat baie tydskriflesers die advertensies as 'n belangrike komponent van die tydskrif beskou, veral wanneer daardie advertensies op die leserspubliek gerig is.

     @Ek hou nie van advertensies in my TV-reeks nie. Dis hoekom ek die DVD's koop. Ek sit nie graag deur 'n halfuur se advertensies voor 'n fliek begin nie, dis hoekom ek 'n DVD koop.

     Jy vergelyk appels en lemoene op baie maniere. Ek kan sê dat jy nie van die advertensies hou nie, bloot omdat jy geneig is om daarvan nie te hou nie, maar baie mense hou nie daarvan nie, soos ek, omdat TV-advertensies hul tyd baie afdwing. Blogadvertensies is baie minder indringend as dit en (met die uitsondering van opspringadvertensies) mors nie mense se tyd nie, behalwe vir daardie mense wat kies om hul tyd te spandeer om daaroor te tob. '-)

     @Myk: Ek glo nie aan gratis alles ten koste daarvan om jou blog met lelike derdeparty-advertensies te vermink nie.

     Wel vir baie blogs: "Behalwe dat Mev. Lincoln, hoe was die toneelstuk?"

     @Myk: Ek is gereed om geld te spandeer. Net ek gee dit liewer direk aan Doug in plaas daarvan om deur 'n skaduryke ?klik deur kanale? te gaan.

     My raaiskoot is jy is in 'n drastiese minderheid. Indien nie, is dit dalk die moeite werd vir Doug en ander bloggers om die infrastruktuur te ontwikkel wat nodig is om so 'n opsie te ondersteun, maar dit sal 'n opsie moet wees, want beslis meer as 90% sal nie betaal nie. Ek twyfel of daar genoeg mense is wat die ontwikkeling van sulke infrastruktuur die moeite werd sal maak, maar ek kan verkeerd wees en ek sal beslis nie myself insit om iets te blokkeer wat iemand anders wou hê nie.

     @Myk: Dit is waar, ek hou nie van die manier waarop monetiseringstrategieë na die voorpunt van blog beweeg het nie. So wat, as dit die manier is waarop hierdie blog sal verloop, goed. Dit is net nie wat ek van blogging wil hê nie en ek dink ek is geregtig om op my gevoelens te reageer ... Ek sal met graagte 'n intekenfooi vir hierdie blog betaal (tensy dit so $300 per maand is). Nou, ek verstaan ​​dat daar 'n legio mense sal wees wat geen manier skree nie, want dit is die internet en dit is gratis.

     Jy is absoluut geregtig om op jou gevoelens te reageer, solank jou optrede wettig is! (Byvoorbeeld om Doug se huis te brand, sal natuurlik nie 'n gepaste manier wees om op daardie gevoelens op te tree nie. 🙂 Maar as iemand wat daarvan hou om die menslike natuur te bestudeer, vind ek jou gevoelens kategories. Dit blyk dat jy 'n gehegtheid aan die aspekte ontwikkel het. van iets wat in oorgang was en nou is dit verder ontwikkel, hou jy nie daarvan nie, al is dit onrealisties om te bly soos dit begin het.

     Die geskiedenis het baie voorbeelde van ontevredenes, en hulle word almal voetnote in die geskiedenis. Daar is byvoorbeeld diegene wat CD's gehaat het omdat hulle viniel verkies het, maar hul ontevredenheid het nie die oorgang na digitaal geënkodeerde musiek noemenswaardig belemmer nie. Soortgelyk sal diegene wat advertensies op blogs haat, nie veroorsaak dat blogs na gratis terugkeer nie; blog dit te veel moeite om goed te doen (ek weet, ek het probeer en ek doen dit nie goed nie!) dat mense 'n ekonomiese aansporing nodig het om dit goed te doen. En gegewe al die ander keuses wat 'n leser het, werk intekeningmodelle nie, maar advertensiemodelle wel. Selfs New York Times het oorgegaan na advertensies; NYT het bevind dat aandag baie meer werd is as beskerming: http://www.mikeschinkel.com/blog/attentionhasbecomeworthmorethanprotection/ (Maar jy wil dalk nie die skakel volg nie, want ek het advertensies op die bladsy.)

     In elk geval, die kern van my argument is dat jou afkeer vir advertensies eintlik net jou (en diegene met soortgelyke gevoelens) raak en dit raak jou negatief; IOW jy is die een wat losmaak van gevoelens wat jy kies om te hê. Daar is 'n ou gesegde wat sê: ''n Man is deur 'n domkop geskop. Hy het die bron in ag geneem en sy sake gedoen.” Jy kan opgewerk raak oor advertensies op blogs en jouself 'n bietjie hartseer veroorsaak, of jy kan dit net aanvaar.

     Jy het gesê "Moenie die punt stry nie" so jy dink waarskynlik ek stry die punt, maar ek is nie. Ek bespreek die kwessie van ontsteld wees oor iets wat ontwikkel het en wat nie terug sal verander na die ou manier nie en hoe dit net die lewenskwaliteit vir die persoon wat ontsteld raak, regtig verminder. Kortom, as jy leer om hierdie evolusie te aanvaar, sal jy 'n gelukkiger mens wees.

     FWIW.

 10. 20
 11. 21

  LOL! Jou plasing klink asof jy jou standpunt net 'n bietjie te veel probeer regverdig! '-) Om so 'n groot saak daarvan te maak, vestig net die aandag op die feit. Doen dit net en gaan aan. As mense daaroor wil teef, is dit hulle probleem.

  BTW, ek gebruik eerder die Kia-eienaar vir 'n eiendomsagent; Ek sou dink dat hulle 'n beter kans gehad het om eties te wees. Buitendien, wie wat vandag 'n Cadillac bestuur, het in elk geval klas? Wel, dit is behalwe Kate Walsh ... '-)

  • 22

   Absoluut, Mike. Ek wou beslis die advertensies regverdig – in die verlede het ek mense gekritiseer wat advertensies oral op hul tuisblad geplaas het. Ek het egter 'n bietjie sorg geneem in die plasing van hierdie tema.

   Ek dink nie daar is 'n verband tussen wins en etiek nie – en ek is mal oor die nuwe CTS en sal graag een wil bestuur … maar dit sal 'n hele paar jaar duur voordat ek geld mors op 'n luukse motor – indien ooit.

   🙂

 12. 23

  Oeps, ek bedoel om te sê "rasionaliseer”Nie“regverdig'... (Doh! 🙂

  En wat wins en etiek betref, miskien was ek net besig om my stereotipiese opinie van die "blou hare in Cadillac'n bietjie te veel (aanhaling geneem uit 'n plaaslike radio-advertensie oor die meeste eiendomsagente.)

  In elk geval, wonderlike blog (behalwe hierdie plasing '-p)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.