adCenter vir Adsense ... dit kan nie goed wees nie

RobberEk het 'n redelike goeie ding aan die gang Sakewaarde Sakrekenaar. Die webwerf het 'n lae besoek, maar 'n hoë adverteerder Deurkliektempo met Google Adsense. Dit is niks waarvoor ek sou uittree nie, maar die webwerf het 'n winsmarge van meer as 200%. (Dit het my dikwels laat wonder of ek bloot net nog duisend internetvrye instrumente met Adsense moet bou ... dit kan netjies wees!)

Gister het ek 'n ooreenkoms aangegaan vir Microsoft adCenter, en daarmee het gratis advertensies van 200 dollar gekom. Ek het die veelgestelde vrae en gebruiksvoorwaardes gelees en dit het op geen manier uitgespel dat dit onwettig sou wees om die advertensies te gebruik om verkeer na 'n ander webwerf, waar Google Adsense geïnstalleer is, te stuur nie.

So dit is wat ek gedoen het. Ek het ingeteken, 'n begroting van $ 200 opgestel en gesê dat dit moet loop totdat dit uitgeput is. Met die bedrag van $ 200 sal Payraise Calculator gelys word in betaalde soekresultate in die posisie # 1 vir vier sleutelwoorde wat ek gekies het. Daardie mense sal na die Payraise Calculator gery word, waar hulle addisionele Adsense-skakels sal ontvang. Met my gemiddelde CTR sal ek tussen $ 4 en $ 10 verdien.

Iemand het daarvoor betaal! Ek glo nie dat ek iets gedoen het wat vir die adverteerder onvanpas geag word nie, maar ek voel 'n bietjie vuil. Ek het hierdie tegniek al baie gesien deur versamelaars. Hulle lok skakels waarvoor hulle min betaal om u na webwerwe te neem waar geldige adverteerders 'n baie hoër CTR het. Die wiskunde werk dus as hulle 'n goeie CTR op die advertensies kan handhaaf. Aggregators is egter gewoonlik net daarvoor. Die webwerwe het gewoonlik geen gehalte-inhoud nie. Daarenteen is Payraise Calculator 'n geldige webwerf met beide inhoud en 'n instrument om besoekers te gebruik.

Is dit verkeerd? Of is dit dieselfde asof ek net $ 200 van 'n besigheid afgehaal het?

Opmerking: ek het dit gedoen as 'n eksperiment om die responskoerse te vergelyk en die stelsel te toets. As dit inderdaad onbehoorlik is - laat weet my asseblief.

2 Comments

  1. 1

    IMHO, aangesien, "Payraise Calculator is 'n geldige webwerf met beide inhoud en 'n hulpmiddel vir besoekers om te gebruik ...", al wat jy doen is moreel ondersteunende arbitrage. Tensy daar 'n spesifieke reël daarteen is, doen dit weer. Jy praat immers van invloed en outomatisering.

    Die uwe,
    Vince

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.