WordPress: Bestuur advertensies met Ad-minister

Elke keer as ek 'n paar advertensies op my webwerf sou toets, moes ek altyd die temaontwerper kontak en die kernkode wysig ... iets wat my 'n bietjie senuweeagtig raak. Ek het 'n hele paar advertensie-invoegtoepassings vir my WordPress-blog getoets, maar geen van hulle was robuust genoeg nie.

Hierdie week het ek uiteindelik gevind wat ek nodig het met 'n fantastiese plugin vir WordPress-advertensiebestuur, Ad-minister genoem.
ad minister
Die koppelvlak vir Ad-minister is nie te intuïtief nie, maar die funksies is perfek. Hier is die stappe om stel Ad-minister in, gaan na die skrywer se webwerf vir addisionele besonderhede:

 1. Installeer en aktiveer die inprop.
 2. Voer die nodige kode in u tema in, sorg vir goeie beskrywings vir die ligging - veral as u 'n hele paar streke het:
   'Topbanner', 'beskrywing' => 'Dit is die banier bo-op elke bladsy', 'voor' => '> div id = "banner-top">', 'na' => '> / div> '); do_action ('ad-minister', $ argumenteer); ?>
 3. Gaan na jou Bestuur oortjie en kies Ad-minister.
 4. Klik op die Posisies / widgets en dan moet u al die posisies sien wat u binne u tema-ontwerp bygevoeg het.
 5. Nou kliek Skep inhoud. Kies die posisie waar u dit wil vertoon, verby u kode en u is aan die gang. Maak seker dat u die inhoud genoeg bevat om u advertensies te onderskei.
 6. Jy is nou aan die gang!

Die invoegtoepassing het ook addisionele funksies, soos datumreekse, aantal klik, ens. Dit is 'n baie robuuste invoegtoepassing wat alles bevat om advertensies maklik op 'n WordPress blog!

Een kommentaar

 1. 1

  Ek het pas my eie tuisonderneming begin en ondersoek hoe ek die beste kan adverteer. Ek het op hierdie blog afgekom en hou baie van die idee van hierdie program om klein ondernemings te help om beter te begin adverteer. Ek sal hierdie inligting verder moet ondersoek. Ek kyk ook na 'n ander 'hulpmiddel' met die naam Glyphius? Het u al daarvan gehoor? Dankie dat u enige gedagtes gedeel het en dat u my nog 'n wonderlike wenk gegee het om te ondersoek!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.