'N Wordle-visitekaartjie!

kaart

Wordle tref die blogosfeer a paar weke gelede en bloggers het gegons! Wordle is 'n Java-toepassing wat u transformeer tag wolk in 'n ding van skoonheid.

Ek dink Wordle was cool, maar nie noodwendig blogwaardig nie.

Vandag het ek geraadpleeg vir Sharpminds. Een van die mense in die sessie, Linda Watts, het haar kaartjie oorhandig en dit het onmiddellik 'n glimlag op my gesig gesit!
kaart

Linda het 'n hele versameling daarvan (sowel as 'n paar ander unieke ontwerpe) gehad, wat elke stel op verskillende sleutelwoorde en frases toegespits het, alles met haar kontakinligting agterop! Hoe ongelooflik kreatief! Ek dink as ek die Wordle-ouens was, sou ek Linda in diens neem en haar in beheer stel van die besigheidskaartafdeling!

Linda was die afgelope 9 jaar 'n webmeester en is ongelooflik kreatief, talentvol en entoesiasties. Ek het met haar gesê dat sy 'n geek is - haar bydraes tot die klas het soveel bygevoeg.

Dit is waarom ek graag die BitWise oplossings Sharpminds-gebeure, ek leer soveel van al die deelnemers dat ek uitloop om te voel dat ek meer geleer het as wat ek geleer het.

Linda sien nou uit na 'n nuwe loopbaan as 'n Web-, Web 2.0- en Print Technology Coach. Wil jy haar dalk 'n oproep maak vir 'n paar oorspronklike idees! Ek wens ek het aan hierdie idee gedink toe ek daaroor gepraat het keuse van besigheidskaartjies hierdie week! Ek is nie seker of Linda op soek is na voltydse werk nie. U moet egter vra of u die geleentheid het om 'n bekwame webbemarker te kry.

8 Comments

 1. 1

  Dankie vir hierdie Doug. Ek het u oorspronklike twiet weer getwiet omdat ek so baie daarvan hou. Ek het 'n rukkie terug 'n paar uur met Wordle gespeel en vorendag gekom met 3 verskillende wolke wat ek op my muur geplaas het by die werk.
  Nou, ek dink daar kan 'n aantal ander gawe maniere wees om dit te gebruik.
  As ons aan grafika dink, beskou ons die krag van woorde selde as die grondslag vir wat gewoonlik beeldgebaseerd is.
  'N Foto is miskien duisend woorde werd, maar 'n woordwolk is miskien meer werd as wat u in die klein ruimte van 'n besigheidskaartjie kan sê!

 2. 3

  Doug,
  Dankie vir die wonderlike vermelding in vandag se blog. Wat 'n manier om my dag te begin!

  My permanente kaarte het in my posbus gewag toe ek gister by die huis kom. Ek stuur vir u 'n voorbeeld. Ek weet dat u onder die indruk sal wees van die kwaliteit van Moo Printing.

  Cheers!
  Linda

 3. 4
 4. 6
 5. 7
 6. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.