'N Persoonlike en hartlike dank aan U

Dit is 'n ongelooflike seisoen vir my werk aanlyn. Vandag is my blog op albei genoem John Chow en Seth Godin s'n blog. En ek was onlangs die 'n onderwerp van 'n baie vleiende bloginskrywing op Pat Coyle se blog! Verlede week het Mike by Omskakelings was genadig genoeg om my as 'n 'Z-lister' te noem. Sy onbaatsugtige promosie van my het my blog op meer as 70 ander genoem, insluitend die vermelding vandag op Seth Godin se blog.

Die afgelope paar maande het my blog die hoogte ingeskiet verkeer en in gesag.

Al hierdie groei kom regtig nie uit my kundigheid nie. Dit is van my aptyt om inligting in te samel en te versprei en jou deel van jou kennis en kundigheid. Ek wil graag die geleentheid hê om elkeen van u te bedank. Trouens, as ek die volgende jaar met werk reis, is een van my doelwitte om dit te doen. Ek sal u laat weet waarheen ek op pad is, en ons sal 'n drankie of koffie drink. As u na Indy kom, moet u my laat weet.

Soms verbruik die blog te veel van my dag, maar alles wat ek en jy doen werk blykbaar:

  • Ek probeer 'n oorspronklike onderwerp gee oor die meeste van my inskrywings. Op hierdie manier maak my blog nie deel uit van die bespreking of bloot die herhaling van die nuus nie, dit is waaroor die gesprek gaan. Dit is 'n moeilike taak, maar dit lewer vrugte.
  • Elke keer as ek 'n verwysing na my blog op 'n ander webwerf of blog sien, probeer ek reageer en die persoon bedank - selfs al is die boodskap nie positief nie (veral nie). Die waarde is in die bespreking. Ek is in elk geval nie altyd (ok, selde) korrek nie.
  • Ek neem deel aan groepblog-aktiwiteite. As Problogger is nie deel van u daaglikse blogroetine nie, maak dit so. Darren daag die blogosfeer gereeld uit met groepsprojekte. Hulle kry almal baie aandag en blootstelling.
  • Ek deel dinge wat ek geleer het.
  • Ek probeer almal help. Dit beland my baie keer in die moeilikheid, maar dit is wat ek moet gee. Dit is my 'present', as u wil.
  • Ek verbind onderwerpe aan ander bloggers. As ek 'n onderwerp van bespreking sien waar een van die bloggers wat ek gelees het 'n kundige is, probeer ek altyd om die twee met mekaar te verbind. Waarvoor is 'n netwerk as u nie eintlik wil help om die verbindings te maak nie?
  • U hou aan om my blog vir my te bevorder.

Van dank gepraat ...

Berryman-gesinEk sit nou by Starbuck. Om eerlik te wees, ek was vandag 'n bietjie af omdat ek nie vanaand of môre by my kinders is nie. Hulle bring 'n wonderlike Kersfees saam met hul ma en stiefgesin. Terwyl ek geskryf het, het ek 'n e-posopdatering van my vriend gekry, Glenn, wat op 'n sending in Mosambiek is, en dit het my teruggeslaan om so goed te voel oor waarvoor ek dankbaar moet wees.

Dit het my daaraan herinner dat ander in hierdie vakansieseisoen soveel opoffer. Ek offer eintlik niks op nie ... sit saam met my Peppermint Mocha in 'n gesellige koffiehuis. Die Berrymans het hulle hele gesin op 'n missie na Mosambiek geneem om die goeie boodskap te help opvoed en te versprei. Kan jy jouself indink? Ek het ongelooflike respek vir diegene wat soveel gee.

En ek onthou ons troepe. Ek was 9 maande oorsee tydens Desert Shield / Desert Storm en het Kersfees in die Persiese Golf gesweef. Dit is uitmergelend om weg te wees gedurende 'n seisoen wat gesinne gewoonlik bymekaar trek. God seën ons troepe, hul gesinne en die gesinne wat soveel verloor het.

Dankie aan julle almal! U het regtig 'n ongelooflike vakansie vir my gemaak.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.