'N Gesigsverligting vir Dictionary.com

Ek is 'n ywerige leser, maar verskriklik met spelling, leestekens en grammatika. Ek gaan na Dictionary.com wanneer ek nie kan agterkom wat 'n woord beteken nie. Vandag as ek lees Chip's Quip on Plenêre Snarks vandag het ek nie geweet waarvan hy praat nie. Dus het ek na Dictionary.com geswerf en hulle het 'n gesigverligting gekry. Lyk goed, maar ek dink hulle het die kleure by my gesteel. (grap)

Dictionary.com

En ek verstaan ​​nog steeds nie wat 'n plenêre snark is nie. Ek moes ook na Wikipedia gaan om 'n snark op te soek. (wenk: skyfies+opmerking). Ek neem aan dit is nie so snaaks as jy stom is nie.

Maar hey, Snakes op 'n Plane lyk goed, of hoe?

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.