'N Liewe John-brief sou lekker gewees het, Google!

Google

Hierdie week is ons Korporatiewe blogging vir dummies webwerf van Google verdwyn.

Gegaan.

Sonder spoor.

Ek wou niks drasties doen nie, en het dus 'n dag gewag. Diep asemhaal. Steeds niks nie.

Dit is toe dat ek op 'n artikel gewys word Google doen dalk 'n bietjie toetsing en 'n algoritmeverandering kan om die draai wees. Sommige webwerwe het drastiese veranderinge in hul rang gesien.

Beste Google,

Met groot krag kom groot verantwoordelikheid. Ek weet dit is net 'n aanhaling uit 'n film, maar gee Google. Dit is erg genoeg dat ek my werwe sien styg en daal, en sukkel om probleme te identifiseer, veranderinge aan te bring, dit gewild te hou en goed te rangskik. Aangesien my boek die optimering van soekenjins versterk, is dit net geloofwaardig dat my webwerf beter as ander is. Met ander woorde, my sukses is gebaseer op u stabiliteit en die kwaliteit van die relevante verkeer wat u in my rigting beweeg.

In 'n neutedop, Google, is ons hier in 'n swaar verhouding. Ek het jou nodig. Ek doen alles wat u vra ... optimaliseer my webwerf, registreer by Webmasters en gebruik sleutelwoorde effektief. Ek doen niks anders as om u elke dag te behaag nie ... om u besoekers tonne en tonne inhoud te gee om na te wys. Wat kry ek in ruil daarvoor?

Jy het my gelos.

Sonder soveel as 'n aantekening.

Alhoewel ek geen kennisgewing by Webmasters gehad het nie, het ek die webwerf aangepas en gevra vir 'n herinsluitingsversoek. Die enigste ding wat ek kon kry wat my moontlik in die moeilikheid kon bring, was 'n sleutelwoord in 'n koptekst wat nie vertoon is nie ('n afbeelding was op sy plek) ... daarom het ek dit verwyder. Ek dink nie dit sou genoeg wees vir u om my te verlaat nie, maar wie weet. Jy sal my nie sê nie.

Vandag is ek bly om te sien dat ons weer op die ranglys is. Ironies genoeg rangskik ek nie volgens die dosyn of so sleutelwoorde wat ek was nie, maar ek rangskik # 1 vir korporatiewe blogging vir dummies - voor Amazon en Wiley. Ek het nie gedink dat dit moontlik is nie, gegewe hul gewildheid en terugskakels ... maar hey. Ek sal neem wat ek kan kry.
korporatiewe-blogging-vir-dummies.png

Ek is immers nog nie gereed om uitmekaar te gaan nie, Google. Dankie vir die omgee. Laat my egter 'n liewe John-brief vir my. Dit is die minste wat u kan doen vir alles wat ek in hierdie verhouding belê het.

Lief te hê,
Doug

9 Comments

 1. 1
 2. 2

  Bromance,

  Ek dink dit was soekenjinland wat berig het dat Google foutief was (het nie die premium lidmaatskap om dieper terug te lees op hul blog nie). Dit het dit net 'n sekonde gelede gedoen.

  En volgende keer, wys die hele bladsy een serps sodat my klein pre-review opdaag 😛 JK.

  Nota vir self – begin om my vooraf-oorsig te optimaliseer (uiteindelik)

 3. 3
 4. 4

  Ek het 'n nuwe bladsy by my werfkaart gevoeg, geen verandering hoegenaamd aan die etlike dosyn ander nie, en hulle het my 3 plekke laat val vir 'n paar dae voordat ek my stadig terugborrel na waar ek begin het. Wantrouig, dink.

 5. 5

  Dit wys net die probleem uit om al 'n mens se eiers in die SEO-mandjie te plaas. Ek onthou dat ek 'n paar jaar gelede 'n argument gehad het met 'n kêrel wat gesê het ek gee mense slegte raad toe ek vir hulle gesê het dat hulle advertensies, handelsskakels moet koop en al die ander dinge moet doen wat ons doen om verkeer te kry, behalwe om op die soekenjins te vertrou. toe al wat hulle moes doen, was om SEO te leer. Hy het homself as 'n voorbeeld gebruik omdat hy homself as 'n SEO-kundige beskou het en 'n paar honderd rand per jaar verdien het uit 'n paar e-handelswebwerwe en al sy verkeer van die soekenjins gekry het en die meeste daarvan van Google. 'n Paar maande later het Google gedans, sy ranglys het verdwyn en sy besigheid het tenk geslaan.

  Neem asseblief kennis dat ek nie aflei dat jy net op SEO staatmaak nie, maar daar is baie mense wat dit wel doen.

 6. 6
 7. 7
 8. 8

  As ek dink dat Microsoft jare gelede gedagvaar is vir die bundeling van Explorer met Windows. Te veel krag het hulle toe gesê...

  Verskillende tye, ander mentaliteit dink ek

 9. 9

  Jacques, wonderlik om van jou te hoor, meneer! Ja, ek stem heeltemal saam. Ons het tans hervormings regoor die land om te verhoed dat banke en kredietkaartmaatskappye besigheid begrawe ... tog laat ons toe dat 'n monopolie soos Google staan ​​en maatskappye lukraak van hul soekenjinresultate aflaai. Ons werk saam met maatskappye waar veranderinge in Google se algoritme maandelikse inkomste met honderde duisende dollars kan laat swaai. Ek gee nie om as dit geregverdig is nie ... maar die vermoë om iemand eenvoudig sonder rede te laat val, kan mense ontslaan en besighede aansienlik seermaak!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.