'N Liewe John-brief sou lekker gewees het, Google!

Google

Hierdie week is ons Korporatiewe blogging vir dummies ' webwerf van Google verdwyn.

Gegaan.

Sonder spoor.

Ek wou niks drasties doen nie, en het dus 'n dag gewag. Diep asemhaal. Nog steeds niks nie.

Dit is toe dat ek op 'n artikel gewys word Google doen dalk 'n bietjie toetsing en 'n algoritmeverandering kan om die draai wees. Sommige webwerwe het drastiese veranderinge in hul rang gesien.

Beste Google,

Met groot krag kom groot verantwoordelikheid. Ek weet dit is net 'n aanhaling uit 'n film, maar gee Google. Dit is erg genoeg dat ek kyk hoe my webwerwe styg en daal, en sukkel om probleme te identifiseer, veranderinge aan te bring, dit gewild te hou en goed te rangskik. Aangesien my boek die optimalisering van soekenjins versterk, is dit net geloofwaardig dat my webwerf beter as ander is. Met ander woorde, my sukses is gebaseer op u stabiliteit en die kwaliteit van die relevante verkeer wat u in my rigting beweeg.

In 'n neutedop, Google, ons is hier in 'n swaar verhouding. Ek het jou nodig. Ek doen alles wat u vra ... optimaliseer my webwerf, registreer by Webmasters en gebruik sleutelwoorde effektief. Ek doen niks anders as om jou elke dag te behaag nie ... om jou besoekers tonne en tonne inhoud te gee om na te wys. Wat kry ek in ruil daarvoor?

Jy het my gelos.

Sonder soveel as 'n aantekening.

Alhoewel ek geen kennisgewing by Webmasters gehad het nie, het ek die webwerf aangepas en gevra vir 'n herinsluitingsversoek. Die enigste ding wat ek kon kry wat my in die moeilikheid kon bring, was 'n sleutelwoord in 'n koptekst wat nie vertoon is nie ('n afbeelding was op sy plek) ... daarom het ek dit verwyder. Ek dink nie dit sou genoeg wees vir u om my te verlaat nie, maar wie weet. Jy sal my nie vertel nie.

Vandag is ek bly om te sien dat ons weer op die ranglys is. Ironies genoeg rangskik ek nie volgens die tiental sleutelwoorde wat ek was nie, maar ek rangskik # 1 vir korporatiewe blogging vir dummies - voor Amazon en Wiley. Ek het nie gedink dit is moontlik gegewe hul gewildheid en terugskakels nie ... maar hey. Ek sal neem wat ek kan kry.
korporatiewe-blogging-vir-dummies.png

Ek is immers nog nie gereed om uitmekaar te gaan nie, Google. Dankie vir die omgee. Laat my egter die volgende keer 'n liewe John-brief. Dit is die minste wat u kan doen vir al wat ek in hierdie verhouding belê het.

Lief te hê,
Doug

9 Comments

 1. 1
 2. 2

  Bromance,

  Ek dink dit was die soekenjinsland wat gerapporteer het dat Google 'n glitchity opgetree het (het nie die premie-lidmaatskap om dieper op hul blog terug te lees nie). Dit het dit net 'n sekonde gelede gedoen.

  En wys die volgende keer die hele bladsy wat 'n serp is, sodat my klein pre-review verskyn 😛 JK.

  Opmerking aan self - begin buite die werf en optimaliseer my voorbeoordeling (uiteindelik)

 3. 3
 4. 4

  Ek het 'n nuwe bladsy by my sitemap gevoeg, geen enkele verandering aan die dosyne ander nie, en hulle het my drie plekke vir 'n paar dae laat val voordat hulle my stadig terugborrel na waar ek begin het. Wantrouig, dink.

 5. 5

  Dit wys net op die probleem om al die eiers in die SEO-mandjie te plaas. Ek het onthou dat ek 'n paar jaar gelede 'n argument gehad het met 'n man wat gesê het dat ek mense slegte advies gegee het toe ek vir hulle gesê het dat hulle advertensies moet koop, skakels moet koop en al die ander dinge moet doen om verkeer te kry, behalwe om op die soekenjins te vertrou. toe hulle net SEO nodig gehad het om te leer. Hy het homself as 'n voorbeeld gebruik omdat hy homself as 'n SEO-kenner beskou het en 'n paar honderd duisend per jaar verdien het uit 'n paar e-handelswebwerwe en al sy verkeer van die soekenjins gekry het en die meeste daarvan van Google. 'N Paar maande later het Google gedans, sy ranglys het verdwyn en sy besigheid was tenk.

  Let daarop dat ek nie aflei dat u slegs op SEO vertrou nie, maar daar is baie mense wat dit wel doen.

 6. 6
 7. 7
 8. 8

  As ek dink dat Microsoft jare gelede gedagvaar is omdat hy Explorer met Windows saamgevoeg het. Te veel krag het hulle toe gesê ...

  Verskillende tye, ander mentaliteit dink ek

 9. 9

  Jacques, wonderlik om van jou te hoor, meneer! Ja, ek stem volkome saam. Ons het tans hervormings oor die hele land heen om te voorkom dat banke en kredietkaartondernemings sake begrawe ... maar tog laat ons toe dat 'n monopolie soos Google kan staan ​​en maatskappye lukraak van hul soekenjinsuitslae kan laat vaar. Ons werk met maatskappye waar veranderinge in Google se algoritme maandelikse inkomste met honderdduisende dollars kan beïnvloed. Dit gee my nie om as dit geregverdig is nie ... maar die vermoë om iemand sonder rede te laat vaar, kan mense ontslaan en besighede aansienlik benadeel!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.