'N Dag van diens

Ek hoor vandag op die nuus dat dr. Martin Luther King se vrou wil hê dat die dag 'n dag van diens moet wees. Daar is 'n bietjie ironie in die boodskap terwyl ek hierdie boodskap uit Starbuck's skryf. Hier is my dag vandag:

My dogter het gisteraand huis toe gekom met 'n koors wat ons die afgelope 24 uur verpleeg het. Dit was 'n nag en dag van pa en broer diens! Pa hardloop apteek toe vir nog goed, broer maak die gemors skoon toe suster nie betyds badkamer toe kon hardloop nie. Haar temperatuur het genoeg gestyg dat ek die dokter gebel het, wat vir my gesê het om dit uit te wag. Ek het egter geweet dat ons in die moeilikheid was toe ek na haar kamer gegaan het en sy op en af ​​op die matras gespring het. Ons het haar bedaar en weer aan die slaap gekry. Sê 'n gebed - dit lyk ook na 'n lang nag vanaand.

Terselfdertyd het my DSL besluit om 'n storting te neem na 4 jaar van soliede verbinding. Ek het dus nie minder nie as 8 oproepe gehad met AT&T, 'n besoek van 'n 'lyn' tegnikus, en more kom ek 'n 'DSL' tegnikus. Die episode is absoluut belaglik. Ek het e-pos per PDA vir 1 dae nagegaan en kon niks regtig doen nie. Gedurende my dogter se middagslapie word ek heeltemal gek.

Om te kroon, het ek onophoudelike oproepe gehad van mense wat vandag hulp nodig het. Ek kon niemand regtig help nie omdat my DSL af was. Daarom het ek vanaand vir 'n paar minute ontsnap en my seun en my dogter aan die slaap gelaat, om u almal te laat weet dat ek so goed as moontlik dien en hoop om weer terug te wees aanlyn, beide fisies en tegnies, binne 'n paar dae.

Mevrou King, ek weet dat u iets anders in gedagte gehad het toe u oor diens gepraat het ... maar ek weet dat u sal verstaan ​​dat ek nou die beste doen wat ek kan. 🙂

Een goeie nuus vandag, ek is gelys op die Top 150 blogs vir kragbemarking wat Todd saamgestel het ... Ek is tans # 80!
Power 150 bemarkingsblogs

Dankie, Todd! Mooi algoritme en rangorde meganisme!

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.