Microsoft begin MySpace ... Spaces ... er ... Fout

Ek het die volgende fout gekry toe ek op die soekknoppie in die boonste soekvorm op Microsoft Spaces in Mozilla Firefox klik:

Spasiesfout

Internet Monopolistiese reëls:

 1. U hoef nie te kopieer nie, u het genoeg geld om dit te koop en om almal die teleurstelling te bespaar.
 2. Onthou dat daar ander blaaiers is, daar is regtig! Het u daardie regsgedinge al vergeet?
 3. U het genoeg geld om iets anders te skep. Doen # 1 of doen iets anders.

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ek het eintlik .NET raamwerk gelaai. Ek ontwikkel eintlik in .NET. As dit inderdaad die probleem is, is 'n baie beter foutboodskap in orde. Of miskien 'n script wat die raamwerk toets voordat die bladsy gelaai word.

  Ek gaan oor 'n paar dae weer probeer.

 3. 3

  as ek spaces.live.com laai, sien ek nie 'n SEARCH-skakel nie. Miskien het hulle dit afgehaal vir herstelwerk?

  Hoe dit ook al sy, het u hierdie fout soos 'n verantwoordelike persoon by hulle aangemeld? Ek twyfel of Microsoft se span hierdie blog lees.

 4. 4

  Nee, ek het nie hierdie fout aan Microsoft gerapporteer nie. Ek glo nie dat eindgebruikers van sagtewareprodukte die persone moet wees wat die foute moet rapporteer nie. Ek glo in robuuste toets- en gehalteversekeringsprogramme. Gegewe Microsoft se winsgewendheid, glo ek Microsoft kan dit bekostig.

  Dit gesê, moet ek duidelik sê dat ek nie 'n "Microsoft Basher" is nie. As dit Yahoo was!, Sou ek dieselfde presiese boodskap gepos het.

  As dit open source was, sou ek die fout soos 'n 'verantwoordelike persoon' aangemeld het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.