Google Analytics kry 'n Pretty Reporting Interface (Beta)

Het net 'n briefie in my posbus gekry en 'n fantastiese verrassing toe ek Google Analytics oopmaak. Hulle het 'n beta-verslaggewing-koppelvlak wat baie opvallend is. Om eerlik te wees, het ek regtig begin hou Clicky as gevolg van die goeie verslaggewing. Dit kan my egter by Google hou!

Google Analytics Beta-verslagdoening

Hier is 'n skakel na 'n produkreeks vir die nuwe Google Analytics Beta-verslagdoening.

5 Comments

  1. 1

    Ek sien daarna uit om dit in werking te stel wanneer my rekening na die nuwe weergawe oorgeskakel word. Dit lyk redelik glad.

    Ek is seker dat u Clicky nie sal laat val nie, onthou net die maklike hiperskakels wat u direk na die punt van waar u besoeker gekom het, en die Feedburner-integrasie lei 😉

  2. 2

    Ek gebruik Clicky via Performancing.com. Ek hou tot dusver baie daarvan en ek het 'n jaar gratis van die premium diens gekry om dit op my blog te hersien. Ek wonder of Google begin bekommerd raak weens al die Stat-dienste wat opduik wat soveel beter lyk en soveel makliker is om mee te werk.

  3. 3
  4. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.