Amazon Associates: Verdien iemand geld?

bemarkingsboeke

Ek moet eerlik wees ... ek hou daarvan om my te hê boekrak op my blog en ek bespreek graag boeke wat ek lees met ander bloggers. Ek dink egter nie dat ek ooit 'n sent op Amazon Associates gemaak het nie. Dit laat my wonder of my geassosieerde rekening onklaar is of mense eenvoudig nie boeke van webwerwe koop nie.

My tweede eerlike punt: ek koop selde by Amazon. Ek hou van Grense en hul kafee en hul Belonings Program. Ek het 'n internetrekening by T-Mobile, sodat ek selfs meer tyd daar kan spandeer. (Hartseer, huh?) Waar is die verwysings- of filiaalprogram van die Grens?

Vandag het ek my boekrak opgedateer. Hier is my huidige lees:
Mavericks aan die werk: waarom die mees oorspronklike verstand in sake wenJesus-uitvoerende hoof: die gebruik van antieke wysheid vir visioenêre leierskapEet nooit alleen nie: en ander geheime tot sukses, een verhouding op 'n slag

 

 

 

 

Laat weet my as u een van hierdie boeke koop en koop. Ek wil ook graag u bespreking van hierdie boeke - of aanbevelings vir ander - bespreek. Ek hou van lees ... miskien is dit iets gemeen tussen bloggers. Laat weet my ook as u werklik geld verdien met Amazon Associates.

10 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ek het niks gemaak nie. Die enigste manier waarop u Amazon-medewerkers sal "bank", is as u baie mense besoek wat u webwerf besoek. Dit is beter om 'n paar seldsame boeke te vind en dit op eBay te smous

 3. 3
 4. 5

  Ek is bly om uit te vind ek is nie die enigste een wat niks van Amazon maak nie. Ek het 'n winkel gehad en probeer alles wat ek ooit gemaak het, was £ 0.33p na 18 maande, dink jy ek moet opgee en doen iets nuttigs soos om Frans te leer.

 5. 6

  Ek het jare lank my blog en ek het nog nooit 'n sent by Amazon Associates verdien nie. Ek verdien geld met Google Adsense en doen niks! Amazon Associates is te veel werk vir niks.

 6. 7
  • 8

   Dit stem baie ooreen met my ervaring, Brandon. Ek is regtig nie seker of dit stukkend is of net 'n geval van verskriklike, vreeslike filiaalpersentasies nie ... maar my tyd is die beste bestee om elders inkomste te soek!

 7. 9

  Sedert my laaste boodskap (11 uur gelede) is my klik nou op 17,368 - en ek het 'n nuwe uitverkoping gekry. Ek dink die sleutel is om groot kaartjie-items te bevorder. U kan nie genoeg boeke verkoop om dit die moeite werd te maak nie. Maar verkoop 'n paar MacBooks, of selfs digitale inhoud (soos films) met 'n baie hoër uitbetaling - en u kan minstens $ 75 tot $ 100 per maand verdien, seker dat u nie daarvan sal leef nie, maar u kan betaal vir u maandelikse bieruitgawes.

 8. 10

  Amazon-medewerkers is vullis. As hulle per kliek betaal het, is dit miskien die moeite werd (afhangend van die kliekbedrag), maar probeer iemand iemand kry om iets te koop waarna hulle nie reeds op die internet soek nie? Ja reg! Niemand wat ek ken, het dit sent uitgemaak nie - moenie jou tyd mors nie. Gaan saam met adsense, of koopverkope. Enigiemand anders (tensy u in die stammedia kan beland) is u tyd nie werd nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.