Direkte bemarking het verander - nie meer die 40/40/20 reël nie

Ek het vanoggend my boekrak georganiseer en deur 'n ou Direct Marketing-boek wat ek gehad het, geblaai, Direct Mail by the Numbers. Dit is deur die Amerikaanse poskantoor uitgegee en was 'n redelike goeie gids. Toe ek direkte pos gestuur het, het ek na die plaaslike posmeester gegaan en 'n boks daarvoor gekry. Toe ons 'n kliënt ontmoet wat nog nooit vantevore Direct Mail gedoen het nie, was dit vir hulle 'n goeie bron om vinnig die voordele van direkte bemarking te leer ken.

Toe ek die boek vandag hersien het, het ek besef hoeveel dinge die afgelope dekade verander het - selfs die afgelope paar jaar.

Die ou teorie van direkte bemarking was die 40/40/20 Reël:

Direkte bemarking 40-40-20 Reël
 • 40% die resultaat was as gevolg van die lys waarna u gestuur het. Dit kan 'n lys wees wat u vir prospektering gekoop het, of dit kan bestaan ​​uit u bestaande lys.
 • 40% die resultaat was as gevolg van u aanbod. Ek het altyd vir klante gesê dat die hoeveelheid tyd wat u in 'n direkte e-posveldtog gehad het om die vooruitsig te lok, gelyk was aan die aantal treë tussen die posbus en die asblik.
 • 20% van die resultaat was as gevolg van u kreatiwiteit. Hierdie naweek ontvang ek 'n direkte posstuk van 'n nuwe huisbouer. Dit was 'n sleutel om in die modelhuis te toets. As die sleutel pas, wen u die huis. Dit is 'n interessante aanbod wat my dalk na die naaste gemeenskap kan laat ry - baie kreatief.

Direct Mail en Telemarketing het hierdie reël die afgelope paar dekades gebruik. Die Do Not Call Registry en die CAN-SPAM-wet het bewys dat verbruikers moeg is vir indringing en hulle nie sonder toestemming met versoeke kan verdra nie. Ek glo trouens dat gebrek aan toestemming 'n negatiewe uitwerking op u veldtogte sal hê en dat dit die belangrikheid van die lys verhoog.

Word of Mouth Marketing is nou 'n belangrike deel van die bemarking van elke onderneming - maar dit word nie deur die bemarkingsafdeling besit nie, maar ook deur die klant. As u nie u beloftes kan nakom nie, sal mense vinniger daarvan hoor as die tyd wat dit neem om u veldtog uit te voer. Mond-tot-mond-bemarking sal elke bemarkingsveldtog eksponensieel beïnvloed. As u nie kan aflewer nie, moet u dit nie belowe nie.

Dit vloei nie so maklik van die tong af nie, maar ek glo dat die nuwe reël die 5-2-2-1-reël is

Nuwe reël vir direkte bemarking
 • 50% die resultate is te danke aan die lys wat u stuur, en die belangrikste is dat u die toestemming het om met hulle te praat, asook hoe gerig die lys is.
 • 20% van die resultate is te danke aan die boodskap. Om die boodskap aan die gehoor te rig, is 'n moet. Die regte boodskap aan die regte gehoor op die regte tyd is die enigste manier om te verseker dat u toestemming kan behou en die resultate kan kry wat u benodig vir u bemarkingspogings.
 • 20% van die resultate is te danke aan die landing. Vir e-posbemarking is dit 'n bestemmingsblad en die daaropvolgende diens en uitvoering van die produk of diens. As u nie die beloftes wat u bemark het, kan nakom nie, sal die mond-tot-mond-boodskap die boodskap vinniger uitbring as wat u dit kan probeer oplaai. U moet die kliënt goed 'land' om in die toekoms suksesvol te groei.
 • 10% is steeds die kreatiwiteit van u bemarkingsveldtog. U mag dink dat ek sê kreatiwiteit is minder belangrik as in die verlede - dit is eenvoudig nie waar nie - toestemming, die boodskap en die landing is eenvoudig belangriker as wat dit was.

Die ou 40/40/20-reël van direkte bemarking het nooit toestemming, mond-tot-mond-bemarking en die uitvoering van u produk en diens in ag geneem nie. ek dink die 5-2-2-1 Reël doen!

6 Comments

 1. 1

  Ek moet sê dat jou advertensieskakel as die eerste reël van elke blogplasing dit baie moeilik maak om te besluit wat ek in FeedDemon wil lees. Aangesien ek nie meer die eerste paragraaf kry nie, kry ek net die advertensie, ek merk dikwels die hele voer as gelees sonder om daarop in te gaan.

  Alhoewel ek die behoefte verstaan ​​om blootstelling te maksimeer, sal ek vriendelik voorstel dat die plasing van die teksadvertensie dalk in die liggaam van die plasing eerder as as die eerste reël jou inhoud aantrekliker sal maak en mense soos ek sal toelaat om intelligent te besluit of hulle jou plasing is 'n goeie idee of nie.

  Dankie!

  • 2

   Tim, dit is goeie terugvoer. Ek het dit self opgemerk nadat ek dit geplaas het en daarvan vergeet het ... vanaand het ek dit na die onderkant van die feed geskuif. Dankie dat jy die tyd geneem het om my te laat weet. Ek waardeer dit regtig!

   Doug

 2. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.