4 dae verlore van die internet

Sedert Woensdagaand is dit regtig die eerste keer dat ek kan gaan sit en na my skerm kyk. Donderdag het my koors begin en die volgende 48 uur was 'n aksiebelaaide wedloop om meer vloeistowwe in my liggaam te verdryf.

Ek voel asof daar 'n maand verby is:

 • Tienduisende twiets.
 • 3,967 XNUMX ongeleesde voere in my voedingsleser.
 • 242 e-posse in my persoonlike posbus.
 • 73 e-posse in my werksinkassie.
 • 22 uitnodigings, 8 vriendversoeke en 28 inbox-items op Facebook.
 • 5 stemboodskappe op my selfoon.
 • 2 stemboodskappe op my werkfoon.
 • Ek het die happy hour misgeloop saam met die president van 'n maatskappy waarvoor ek jare gelede gewerk het.

Baie mense wonder regtig hoe iemand dit alles bymekaar kan hou en 'n loopbaan kan maak uit die sosiale media. As u vier dae se momentum en konsekwentheid verloor, sal dit die totale aantal besoekers, die aantal intekenare wat ek het, en selfs die aantal Twitterers wat my volg, verloor - dit kan weke neem om die getalle weer in vorm te kry.

Dit is baie moeiliker om dit aan die gang te hou as wat die meeste mense dink ... miskien selfs meer as wat ek gedink het! Ek het selfs 'n paar kwaad telefoonoproepe van mense gehad wat gesê het dat hulle my nie in die hande kon kry nie 'n medium. Ag hoe wens ek my badkamer het telekonferensies gehad.

Sou hulle nie 'n verrassing gehad het nie?

6 Comments

 1. 1
 2. 2

  Net goed om te sien dat jy die ander kant van die badkamer gehaal het - so te sê.

  Ek verbeel my dat die geweldige momentum wat u met verloop van tyd opgebou het, 'n vinnige slingervel in die saal sal verseker.

  Bly om te hoor dat u besig is om te herstel as dit nie herstel word nie. 🙂

 3. 3

  Beskou dit as 'n seën om deur die vele elektroniese leibande losgemaak te word. Welkom terug in die land van flitsende waarskuwings, piepende selfone, ononderbroke twiets en dreigende sperdatums. Welkom terug.

 4. 4
 5. 5
 6. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.