Dit was die klassieke Can of Worms

Blik van wurmsAs u daardie 30ste opmerking op 'n blogpos op 'n enkele dag getref het, weet u dat u 'n senuwee getref het!

Wow!

Toe ek besluit om berig oor my onlangse ontevredenheid met 37 seine, het ek op geen manier probeer om die voorblad van TechMeme of Jason Fried vertel my persoonlik. Diegene van julle wat al 'n rukkie bestaan, weet dat ek 'n gawe ou is wat nie die ophef van my blog wil hê nie.

Om die waarheid te sê, as mense vir my ontsteld raak, probeer ek my bes doen om as vriende te probeer wegstap. Ons kan nie saamstem nie en steeds vriende wees. In werklikheid stem ek nie meer met my vriende saam as die meeste mense nie! Vra hulle net!

Dit gesê, die blogosfeer is 'n wilde grens. Ons het nie, en sal ook nooit 'n Gedragskode. Ons moet ook nie! Ek glo absoluut in vryheid van spraak op die internet.

Ek glo ook aan onenigheid. Ons is ons eie balju's in hierdie wilde wilde weste en moet nooit rondstaan ​​en toekyk hoe ander bloggers dreig, lieg of selfs net slegte advies gee nie. IMHO, hoe hoër u gesag, alhoewel deur Google or Technoratihoe groter verantwoordelikheid het u om te verseker dat u feite as feite en opinies as opinies aanbied.

Ek is eerlik as ek sê dat ek wil hê dat u my op my hoede moet neem vir my skrywes. Ek respekteer u absoluut omdat u my uitgedaag het. Weet net dat ek, nadat die stof gaan lê het, steeds met u kan saamstem. Dit is goed dat twee mense verskillende sienings oor dieselfde situasie het. Ons het nie dieselfde persepsie nie, dus sal ons dinge nooit identies ervaar nie.

6 Comments

 1. 1

  Jason het jou vertel? Waar was dit? Voor of na u sy pos ''n stuk onkunde?' ' Dink u dat u kan rondloop om mense 'onkundig' te noem en u hande daarvan te was? Jy het 'n persoonlike slae gegooi.

  • 2

   Nee Michael, ek was nie my hande daarvan nie. Daarom het ek weer daaroor gepos. Maar ek gebruik nie die woord onkundig nie. Onder alle akkurate definisies van die woord is dit presies wat die boodskap was. As iemand bewyse van die teendeel wil lewer, kan ek dit beslis doen. Ek is egter seker dat dit geen bewys sal wees nie. Vandaar die term 'onkundig'.

 2. 3

  Hoe kan jy iemand onkundig noem en dan skuil agter die dekmantel van 'n 'gawe ou'? En kla verder dat hulle u vertel het deur hul eie mening te verdedig?

  • 4

   Wie is presies die iemand wat ek onkundig genoem het? Die presiese term was: ''n Paar dae gelede het hul blog weer 'n bietjie onkunde bekendgestel:'. Ek skuil natuurlik nie agter niks nie, SH. Ek is nie 'n anonieme opmerkaar op 'n blog wat my voorletters gebruik nie. My blog en my identiteit is heeltemal oop.

   As die boodskap nie onkundig was nie, het SvN elke geleentheid gehad om hul eis met 'n paar ekstra feite te steun. Het hulle? Nee. Kan hulle? Nee. Daarom was onkundig 'n akkurate term.

 3. 5

  Douglas, as u iemand se skryfwerk onkundig noem, noem u hulle onkundig. Die afleiding is dat die skrywer van die berig onkundig is, ongeag of u dit in soveel woorde sê. Mense skryf, skryf skryf nie. Skryf kan nie self skryf nie.

  En hoe maak ek my anonieme opmerkings deur my voorletters te gebruik? U het my e-posadres, dit is geldig en bevat my volle naam. Doen ek dit anoniem wanneer ek papierwerk vir 'n nuwe huis aanvang?

  Kies u woorde 'n bietjie wyser, Douglas. U kombersuitsprake spreek van, wel, onkunde.

  • 6

   Dankie, SH. Dit is duidelik dat ons heeltemal nie saamstem met die gebruik van die term onkundig nie. Dit is goed, ek waardeer dit dat u tyd daaraan bestee het. Ek sou veel eerder wou hê dat u 'n jarelange besoeker was en my leer ken het ... maar ek dink u kan nie almal altyd tevrede stel nie.

   Pas jou op,
   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.