3 stappe om u blog te beskerm teen 'n groot, vet regsgeding

Depositphotos 17005161 s

Vandag was die eerste dag van BlogINDIANA en dit was fantasties. Ek het baie gedoen gekwetter van die geleentheid af, en selfs vir 'n rukkie 'n lewendige voer aangebied.

Die eerste sessie wat ek bygewoon het, het my regtig weggewaai, dit was oor die wetlike aspekte van blogging. Die sessie word nie deur 'n prokureur gehou nie, maar deur 'n blogger, Andrew Paradies, wat regtig kennis geneem het van al die ingewikkeldhede van die wettigheid wat verband hou met blogging. Die onderwerp was so oortuigend dat ek my voetskrif onmiddellik gewysig het en 'n vrywaring by my diensbepalings-bladsy gevoeg het.

1. Voeg 'n vrywaring by u blog met 'n skakel in die voetskrif

Alle inligting en inligting wat op hierdie webwerf verskaf word, is slegs vir inligting. Martech Zone maak geen voorstellings met betrekking tot die akkuraatheid, volledigheid, aktualiteit, geskiktheid of geldigheid van enige inligting op hierdie webwerf nie en is nie aanspreeklik vir enige foute, weglatings of vertragings in hierdie inligting of enige verliese, beserings of skade wat voortspruit uit die vertoon daarvan of gebruik. Alle inligting word op die regte manier verskaf.

Die vrywaring laat mense weet dat die inligting wat hulle op hierdie blog vind, bedoel is om as mening beskou te word en nie as 'n feit nie. Alhoewel dit wettiglik vanselfsprekend is dit is nie tensy jy dit noem! Plaas vandag 'n vrywaring op u blog. Doen dit nou! Moenie wag nie.

Beter om 'n Disclaimer as om risiko a Van $ 20 miljoen regsgeding.

2. Begin 'n beperkte aanspreeklikheidskorporasie vir u blog

Verder het ek ook my blog geplaas vir my korporasie met beperkte aanspreeklikheid (LLC). Om die blog onder my Llc te plaas, Highbridge plaas my blog onder die sambreel van my onderneming (wat dit was sedert ek die Llc begin het - maar ek het dit nagelaat om skriftelik in die voetskrif van my blog aan te dui).

U hoef u nie te bekommer oor inhoud wat deur die gebruiker gegenereer word nie, soos opmerkings - dit is beskerm onder artikel 230 van die eerste wysiging.

3. Ondersteun die Electronic Frontier Foundation

Ek wil byvoeg dat die derde ding wat u kan doen om u indirek te beskerm, is om in te teken of te skenk aan die Electronic Frontier Foundation.

Dit is die enigste organisasie wat na blogger se regte en vryhede kyk en veg.

4 Comments

 1. 1

  Dankie, Douglas.

  Dit het my uiteindelik oortuig om ten minste die eerste stap te doen.
  In jou diensbepalings is daar twee klein spelfoute. Jy wil dalk ook nog twee dinge insluit:
  1.) Handelsmerke behoort aan hul onderskeie eienaars
  2.) Jy is nie verantwoordelik vir inhoud waarna jy skakel nie.

  Martin

 2. 2
 3. 3
 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.