10 Comments

 1. 1

  Hou van die grafiese! Deel nou met my volgelinge! Sosiale media word vandag wyd gebruik, maar ek is steeds verbaas hoeveel dit op die verkeerde manier doen. Dit is belangrik dat u tyd daaraan bestee om navorsing te doen en te lees oor die bemarking van sosiale media om seker te maak dat dit op die regte manier gedoen word!

  • 2

   Dankie Brandon! Met respek - ek is nie seker van die 'regte' of 'verkeerde' manier om sosiale media as 'n onderneming te gebruik nie. Ek sien sommige wat net advertensies en afslag twiet - maar hulle kry goeie aflossingskoerse, so wie is ek om te oordeel? Ek dink elke maatskappy moet eksperimenteer en kyk wat vir hulle en hul gehoor werk.

 2. 3
 3. 4
 4. 5
  • 6

   Ek weet nie dat ek heeltemal saamstem nie. As u klante besef dat daar 'n aansporing is om lank by u te bly, hou hulle gereeld by u. Die meeste maatskappye doen die teenoorgestelde. Hulle gee afslag vir nuwe klante en laai dan bestaande klante op ... wat eerder die omset aanspoor.

 5. 7
 6. 8
 7. 10

  Vandag het sosiale media 'n ander soekenjin geword waar gebruikers op soek is na die gedetailleerde inligting oor die produkte of dienste. Selfs Bigger Brands fokus ook daarop om hul aanlyn-teenwoordigheid op sosiale media te verbeter.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.