10 Comments

 1. 1

  Hou van die grafika! Deel nou met my volgers! Sosiale media word vandag wyd gebruik, maar ek is steeds verbaas hoeveel dit op die verkeerde manier doen. Dit is belangrik en werk hulle tyd goed om navorsing te doen en te lees oor sosiale media-bemarking om seker te maak dit word op die regte manier gedoen!

  • 2

   Dankie Brandon! Met respek – ek is nie seker van die “regte” of “verkeerde” manier om sosiale media as 'n maatskappy te gebruik nie. Ek sien sommige wat net advertensies en afslag tweet - maar hulle kry 'n paar goeie aflossingskoerse, so wie is ek om te oordeel? Ek dink elke maatskappy moet eksperimenteer en sien wat vir hulle en hul gehoor werk.

 2. 3
 3. 4
 4. 5
  • 6

   Ek weet nie of ek heeltemal saamstem nie. As jou kliënte besef dat daar 'n aansporing is om lank by jou te bly, sal hulle dikwels by jou bly. Die meeste maatskappye doen die teenoorgestelde. Hulle gee afslag vir nuwe kliënte en laai dan bestaande kliënte op ... wat eerder omset aanspoor.

 5. 7
 6. 8
 7. 10

  Vandag word sosiale media nog 'n soekenjin waar gebruikers eintlik op soek is na die gedetailleerde inligting oor die produkte of diens. Selfs Bigger Brands fokus ook daarop om hul aanlyn-teenwoordigheid op sosiale media te verbeter.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.