Die Terrible 2014 CMO Guide to the Social Landscape

Depositphotos 42889085 s

Gister het ek hierdie boodskap laat voltooi en wou ek net op publiseer klik toe ek 'n bier op my skootrekenaar slaan. Ek hoop dit was nie karma wat my boude sou skop nie. Die skootrekenaar het oorleef, maar op die een of ander manier het die blogboodskap verdwyn. Ek skryf hierdie berig met die effense reuk van bier op die agtergrond om my daaraan te herinner om my snarkigheid te hou.

Hier is die ding, ek dink dit is 'n verskriklike infografie. Visueel ontbreek dit enige vertel van 'n algehele verhaal. Dit is bloot 'n versameling menings wat versamel is uit artikels en verslae wat, volgens my, 'n verskriklike nadelige bydrae sal lewer tot die benadering van 'n onderneming om 'n uitstekende sosiale media-strategie toe te pas om sy besigheid aanlyn te betrek en op te bou. Dit word nie gesegmenteer vir B2B, B2C, die grootte van die besigheid of die industrie nie. Ugh.

  • In die eerste plek die gebrek aan melding van die menslike aspek van sosiale skrik my. Handelsmerkbewustheid is nie dieselfde as menslike interaksie nie. Om 'n logo te sien, is handelsmerkbewustheid. Die verkryging van outoriteit en vertroue aanlyn, en meer besoekers aanleiding gee tot bekering, is 'n menslike interaksie wat emosionele betrokkenheid verg. Ek glo nie dat handelsmerkbewustheid 'n primêre aspek is van die gebruik van sosiale media-platforms nie. Ek glo dat dit 'n persoonlike reputasie is. Mense vertrou mense ... en van die mense werk vir handelsmerke. Ek het geen dialoog met en lees nie die menings van handelsmerke aanlyn nie, ek praat, deel en koop van mense.
  • Ek gee nie om vir verkeer nie. Verkeer maak nie saak nie, tensy verkeer besigheidsresultate lewer. Gedrag en bekerings maak meer saak as verkeer. Ek kan advertensies gaan koop wat honderdduisende kyke na 'n webwerf lei, dit maak nie saak nie, tensy die verkeer relevant is, belangstel en lei tot 'n pad na omskakeling. LinkedIn is 'ok' maar Facebook is goed? Vir wie?
  • Die sosiale media landskap is nie oor platforms nie, dit gaan oor wat hulle goed doen en wat nie goed is om besighede te help om met hul vooruitsigte en klante te kommunikeer nie. In plaas van die platforms, moet dit spreek tot watter inhoud u kan deel, hoe u dit kan deel en wat die klant of vooruitsig daarmee kan doen. Kan hulle daaroor kommunikeer? Kan hulle u boodskap aan meer relevante gehore versterk? Kan hulle daaruit koop? Platforms sal kom en gaan, maar sosiale gedrag is die sleutel.
  • Klantekommunikasie maak nie saak nie, kliënte-intelligensie doen. Wat is die sentiment van u handelsmerk aanlyn? Hoe word u erken in vergelyking met u kompetisie? Wat het mense in u bedryf nodig? Bestuur u u reputasie goed? Bedien u u klante goed in 'n sosiale omgewing waar u kliëntediensvermoëns in die openbaar gedeel word? Wat doen jy met die onophoudelike hoeveelheid data en intelligensie wat daar is oor jou vooruitsigte en klante?
  • Geen bespreking van mobiele (buite Instagram se app), plaaslike, en sosiale reklame? Die drie aspekte van sosiale media wat die meeste ontwikkeling, gons en resultate oplewer? Hoe gaan dit met die gebruik van elke platform op verskillende toestelle en so effektief geteiken? Ek kan nie glo dat daar geen inligting hieroor is as u met die landskap van sosiale media praat nie.

Ek wil nie eens weet hoe SEO dit op die tafel geplaas het nie. As u 'n wonderlike infografie wil sien wat u bemarkingspogings op sosiale media kan help? 'N Veldgids vir navigasie op sosiale media, Hoe ondernemings sosiale media gebruik, Sosiale plaaslike mobiele en 36 Reëls van sosiale media vir nuttige inligting.

Ek is regtig lief CMO.com - Ek lees elke dag wonderlike inligting en advies, maar hierdie infografie mis die punt vir die gemiddelde bemarker om sosiale media effektief te benut. Moenie net 'n tafel in Photoshop klap en dit 'n infografie noem nie. Kry 'n professionele infografiese ontwerp en vertel 'n verhaal wat bemarkers kan verstaan, verslind, glo en deel!

U kan hierdie inligting lees en nie met my saamstem nie. Ek wil egter weet watter praktiese advies u uit hierdie infografie gekry het en hoe u dit vir u besigheid sal gebruik.

CMO_Gids_Sosiaal_2014

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.