E-posbemarking en e-posbemarkingsautomatiseringOpkomende tegnologieMobiele en tabletbemarkingSoekbemarking

2010: Filter, personaliseer, optimaliseer

Ons is oorweldig met inligting uit die sosiale media, soek en ons posbus. Die volumes bly styg. Ek het nie minder nie as 100 reëls in my posbus om boodskappe en waarskuwings reg te stuur. My kalender sinkroniseer tussen my Blackberry, iCal, Google Calendar en Woud. ek het Google Voice om besigheidsoproepe te bestuur, en JyMail om direkte oproepe na my foon te hanteer.

Joe Hall het vandag geskryf dat die privaatheid en die gebruik daarvan gepersonaliseerde data deur Google kan dit tot selfvernietiging lei. Ek hou van Joe se plasings, maar stem nie hiermee saam nie. Aangesien ek voortgaan met die gebruik van Google, wil ek hê dat hulle elke laaste bietjie data moet benut om my vaartbelynde reaksie te gee wat op my persoonlik gerig is. Ek wil nie deur die resultate gaan nie ... gee my die antwoord wat ek nodig het.

Twitter word onhanteerbaar ... daar is te veel maatskappye, kollegas, professionele persone en dienste wat ek wil volg, maar die stroom inligting is nou 'n brandslang. Gelukkig, Feedera het dit as 'n geleentheid geïdentifiseer ... sodat ek hieruit kan gaan:
seesmic.png
tot hierdie:
feedera.png

My voorspelling vir 2010 is dat produktiwiteit daarby pas filter, optimaliseer en personaliseer sal die woede wees. Die voortgesette verkleinering van maatskappye sal ekstra werk aan minimale hulpbronne verhoog. Ons produktiwiteit sal moet toeneem, of ons nou glo dat ons die kapasiteit het of nie.

Facebook en LinkedIn het Twitter se lewensstroom-styl van opdaterings gekopieer. Blackberry boots hierdie ervaring op my foon na met stem, e-pos en facebook. Al hou ek van my Mac en hou van hoe pragtig die iPhone-koppelvlak is, bly my werklas toeneem. Ek het nie mooi nodig nie ... ek het produktief nodig. Stroom-koppelvlakke het in 2009 gehelp, maar nou is dit buite beheer en ek het hulp nodig om dit in te vou in uittreksels wat vir my persoonlik relevant is.

Hierdie week het ek met ChaCha begin werk. In die verlede het ek nie van hul diens gebruik gemaak nie; Ek het egter nou 242242 by my adresboek gevoeg sodat ek vrae kan sms en 'n enkele relevante antwoord terug kan kry. Daar is al baie tevredenheid… terwyl ek bestuur, kan ek die adres, telefoonnommer, winkelure, ens. Van my bestemming vra. Ek hoef nie op 'n webwerf te soek, te filter en dan te navigeer nie. Ek het net die antwoord nodig ... 'n enkele antwoord.
questions.png

Ek is nie die enigste nie. Die groei van meer relevante, gedetailleerde vrae groei ook vinnig op Google. Ek glo dat die tendens vir soektog in hierdie rigting gaan voortduur - met dienste om na die beste resultaat te filter, word meer waardevol.

As gevolg hiervan sal my voorspelling vir 2010 'n oorvloed ongelooflike hulpmiddels wees om ondernemings en verbruikers te help om hul ervarings aanlyn te filter, te optimaliseer en te personaliseer. Dit is nog 'n slag vir bemarkers - dit beteken dat hul boodskap moet wees meer relevant, tydig en belangrik ... anders word dit weggefiltreer.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

3 Comments

  1. Ek stem absoluut saam dat Twitter maklik onhanteerbaar kan word en dat daar 'n blink toekoms is vir instrumente soos die een wat hier bespreek word.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie