2008 NRA Tech Pavilion uitgelig met digitale uitstallings

Digital Signage

Dit was my eerste jaar by die NRA-konferensie. Behalwe dat ek meer oefen as wat ek het, was die show nie 'n groot tegnologiefees deur te loop nie. Miskien was die coolste tegnologie daar (behalwe Patronpath) digitale uitstallings, bekend as digitale naamborde.

Digitale skerms is groot HDTV-skerms wat volledige media (video en grafika) vertoon en die boodskappe kan aanpas soos nodig. Binne die voedselbedryf is daar 'n paar gawe funksies - soos om direk aan te sluit by Point of Sales-stelsels om die nuutste pryse vas te stel - of om die vertoning dinamies by te werk om verkope te verbeter. Stel u 'n digitale vertoning by McDonalds voor wat 'n burger sis en 'n koeldrank met borrels wat in 'n hoë resolusie verskyn. Dit is 'n uitstekende tegnologie!

Hier is 'n video wat ek aanlyn gevind het van die Museum of Arts and Design en hul bewegings:

'N Ander plek waar dit opduik, is by Movie Cinemas. Die Allure-stand (die foto's wat ek geneem het) het 'n paar uitstekende vertikaal-uitstallings gehad waarop die plakkaat vertoon is op 'n werklike voorbeeld van die film. baie skerp! Gekombineer met rigtinggewende klankadvertensies - dit kan groot wees.

Buiten ons produkte en die digitale tekens het daar nie veel aan die tegnologiese kant van die bedryf gebeur nie. Terwyl ek op die skou was, het ek kliëntprogramme opgradeer met ons POS-geïntegreerde klante ... hier is 'n foto wat Marty geneem het:
NRA

Een kommentaar

  1. 1

    My eerste gedagte oor die titel van die pos, is wat Patronpath met die NRA (National Rifle Association) moet verdien, dan tref dit my, verskillende NRA. 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.