2008 NRA Tech Pavilion uitgelig met digitale uitstallings

Digital Signage

Dit was my eerste jaar by die NRA-konferensie. Behalwe dat ek meer oefen as wat ek het, was die show nie 'n groot tegnologiefees nie. Miskien was die coolste tegnologie daar (behalwe Patronpath) digitale uitstallings, bekend as digitale naamborde.

Digitale skerms is groot HDTV-skerms wat volledige media (video en grafika) vertoon en die boodskappe kan aanpas soos nodig. Binne die voedselindustrie is daar 'n paar gawe funksies - soos om direk aan te sluit op Point of Sales-stelsels om die nuutste pryse vas te stel - of om die vertoning dinamies op te dateer om verkope te verbeter. Stel u 'n digitale vertoning by McDonalds voor wat 'n burger sis en 'n koeldrank met borrels wat in 'n hoë resolusie verskyn. Dit is 'n uitstekende tegnologie!

Hier is 'n video wat ek aanlyn van die Museum of Arts and Design en hul bewegings gevind het:

'N Ander plek waar dit opduik, is by Movie Cinemas. Die Allure-stand (die foto's wat ek geneem het) het 'n paar uitstekende vertikaal-uitstallings gehad waarop die plakkaat vertoon is op 'n werklike voorbeeld van die film. baie skerp! Gekombineer met rigtinggewende klankadvertensies - dit kan groot wees.

Buiten ons produkte en die digitale tekens het daar nie veel aan die tegnologiese kant van die bedryf gebeur nie. Terwyl ek op die skou was, het ek kliëntprogramme opgradeer met ons POS-geïntegreerde klante ... hier is 'n foto wat Marty geneem het:
NRA

Een kommentaar

  1. 1

    My eerste gedagte oor post titel, is wat Patronpath het om te wen met die NRA (National Rifle Association), dan het dit my getref, ander NRA. 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.