2,000 XNUMX plasings en ons is net aan die gang!

mobiele hdr

Die laaste keer dat ek die groei van hierdie blog gevier het, was toe ek die 1,000 post merk in November 2007. Hier is ons op 2,000 XNUMX poste en die blog is gesond, nie ryk nie 🙂 en wys. Dit is tyd om dit op te skop en ek gaan groot.
mtblog-2000.png

Binnekort is 'n klein herbenaming van die webwerf ... nee ... die kaasagtige Windows 2000-remake is nie 'n voorbeeld nie! Sommige van u kan dit onthou toe ek die domein van dknewmedia.com na martech.zone oorgeskakel het ... dit was die eerste fase om die blog van my persoonlike handelsmerk te skei. Daardie een het seergekry! Ek het my eerste 1,000 301 ranglys op Technorati verloor, 'n TON backlinks verloor (alhoewel ek die webwerf XNUMX gedoen het) en 'n mate van gesag verloor. Ek het wel sekere ranglyste verbeter op spesifieke sleutelwoorde wat ek wou teiken ... soos 'Bemarkingstegnologie'.

'N Veel groter verandering is die aanstelling van addisionele professionele bemarkers, elkeen met hul eie kundigheid:

 • Jon Arnold - 'n kundigheid vir bruikbaarheid en webontwerp.
 • Chris Bros - 'n kundige per betaal-klik.
 • Lorraine Ball - 'n kenner van bemarking en skakelwese.
 • Chris Lucas - 'n kenner op sosiale media en bemarkingstegnologie.
 • Nila Nealy - 'n handelsmerk- en strategiekenner.
 • James Paden - 'n kundige vir e-handel en omskakelingsoptimalisering.
 • Adam Small - 'n mobiele bemarkingskenner.
 • Bryan Povlinski - 'n onlangse marketingstudent en Orr Fellow ... Bryan gaan die blog help en sy insig gee as 'n jong gegradueerde bemarking.

Ek het al met 'n paar plaaslike bemarkingsprofessionele in gesprek getree en miskien begin werkboeke, e-boeke en miskien selfs 'n konferensie.

My hoop in dit alles is om te voorsien praktiese, bruikbare raad vir bemarkers. Baie van my lesers is CMO's op ondernemingsvlak ... maar ander is eenpersoonwinkels wat alles doen, van langtermynstrategieë tot die opstel van JavaScript op hul webwerf.

Daar is 'n paar fantastiese bemarkingswebwerwe wat fokus op die nuus, die nuutste ontledersverslae en tegnologieë - maar ek hoop om die leemte te vul deur 'n blog te wees waar u elke dag kundige advies kan kry om u werk te doen. Meer om te kom!

Dit is 'n nuwe hoofstuk en sluit die hoofstuk oor my blog. Ek sal steeds die hoofkok en bottelwasser wees as ons verder gaan, maar aan ons blog U sal verskillende standpunte en meer geleenthede kry om ons kundiges daagliks te betrek.

Baie meer om te kom!

6 Comments

 1. 1
 2. 3

  Inderdaad baie interessant. Bly jy bly besig! Ek glo dit is 'n wonderlike idee en kan nie wag om te sien wat met al die nuwe skrywers gebeur nie. Behoort 'n ontploffing van inhoud te wees! Gaan jy weer jou eie persoonlike blog begin? (nie dat jy tyd het om te skryf of iets nie)

 3. 5
 4. 6

  Geluk dat jy 2,000 XNUMX behaal het!

  'n Interessante oefening sal wees om na jou vorige 2,000 2,000 blogs te kyk en die inskrywings te vind wat jy die meeste waardeer. Nie dat XNUMX XNUMX te veel is nie, maar dat sommige meer gewild en betekenisvol as ander was.

  As 'n gereelde leser weet ek byvoorbeeld dat ek gereeld jou "Links for This Date"-inskrywings oorslaan, maar altyd jou "rants" geniet. Miskien kan hierdie self-analise jou help om voort te gaan om jou blog vir al jou lesers te verbeter.

  Weereens, baie geluk!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.