2,000 XNUMX Bloggers Gaming Technorati? Waaaaah!

Depositphotos 45079045 s

My blog is 'n rukkie terug in die Z-lys. Dit was 'n fantastiese lys van min bekende bloggers wat baie hard aan hul ambagte gewerk het en 'n groeiende invloed in die blogsfeer en op die internet gehad het. Die lys is op honderde blogs gepubliseer, wat ons rangorde op Technorati en ons soekenjinplasing beïnvloed. Op die toppunt blog A-lister Seth Godin selfs 'n geruime tyd daaraan gesels.

'N Nuwe eksperiment het begin met 'n collage van 2000 bloggers ... die gesigte van blogs van regoor die wêreld. Ek het die een ook gemaak! Albei kere was ek op die lys en het dit nie gevra nie. By die blogger-eksperiment in 2000, het ek my vrywillig gedoen, maar dit was eintlik nadat ek dit al sonder kennis gehad het. Ek het egter nie die 2,000 op my webwerf geplaas nie ... dit is 'n groot hoeveelheid beelde om te vertoon!

Nou skree ander bloggers vuil hieroor. Webwerwe skree selfs om Technorati te boikot.

55,000,000 blogs in die wêreld en op een of ander manier 'skud hierdie 2000 blogs' die heelal '. Gee my 'n kans. Dit verskil absoluut nie van die deel van u blogrol, om skakels met iemand te verhandel, handelsware weg te gee vir die vermelding van u blog, linkbaiting, "Maak my 'n Technorati-gunsteling" -knoppie, 'optimaliseer' vir soekenjins, grawe nie,…. of selfs u Technorati-rang te KOOP deur op ander webwerwe te adverteer. John Chowbyvoorbeeld, gaan voort om alle metodes te gebruik om sy rang 'n hupstoot te gee.

Gee ek om? Absoluut nie!

Dit is werklikheid mense ... niks anders nie. Dit betaal om te adverteer, punt. Dit gesê, advertering kan u rang, invloed, gesag en posisie van soekenjins kry ... maar dit hou hulle nie. Om u rang, invloed, gesag en posisie van soekenjins te behou, moet u aan u inhoud werk. Anders sal u werf 'n draai deur van besoekers word en sal u posisie deur die buise val.

Mettertyd sal opgeblase geledere leegloop. Mettertyd sal goeie blogs bo uitkom. Daar sal altyd mense by u verbyvlieg wat dit nie verdien nie en mense wat u verby sal vlieg wat regtig doen. John Chow stap die trappie op en voorsien dan sy lesers van gehalte-inhoud sodat hy daar kan bly.

Ek onthou 'n rukkie terug toe Scoble genoem hoe Social Bookmarking-webwerwe sy blogverkeer verwoes. Het hy rondgesit en gevra vir 'n boikot van Digg? Geen! Hy het 'n nuwe inisiatief geloods wat besig is om momentum te kry en homself blootstel aan 'n heeltemal nuwe gehoor.

Dit is nie Kleuterskool nie, hou op huil en kom weer aan die gang. Man up!

Hier is 'n lys van blogposte oor die lys ... Ek plaas dit in 'n mooi lys, sodat u dit in u pos kan plaas as u besluit om kommentaar te lewer op die 2,000 bloggerslys. Miskien kan ons die 2,000 2,000 praat oor XNUMX XNUMX Lys.

 1. Zoli se blog
 2. Webstrateeg
 3. Tony Hung
 4. Ontspan

Ironies genoeg verhoog hierdie bloggers oor die 2,000-bloggers-eksperiment hul ranglys in Technorati. Miskien as ons almal wat op die lys is, moet straf, moet ons ook almal wat oor die lys blog, straf?

Wie is jy om vir my te sê ek verdien nie die ranglys wat ek het nie? Ek glo regtig dat die inhoud en inligting wat ek vir my lesers bring van die hoogste gehalte is en dat dit baie meer verdien as baie van die Top 100 Technorati-blogs daar buite. Dit is nie vir Technorati om te besluit nie. Dit is nie vir jou om te besluit nie. Dit is vir die mense wat aanhou om terug te kom en my blog te lees, om te besluit. Dit is die mense wat ek dien.

13 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 5

  Haai Doug. Ek stem toevallig saam met die meeste van wat u gesê het. As u my boodskap lees (wat u gedoen het), sien u dat ek regtig die hele Technorati-ranglysstelsel self bevraagteken. Nie of dit reg of verkeerd is nie. Maar wat beteken dit.

  En btw, ek stem baie saam met u laaste paragraaf oor wie die belangrikheid van my blog bepaal. Lesers baba, lesers!

  • 6

   Dankie Dawud! Ek stem nie noodwendig saam met die Technorati-posisie-meganisme nie ... Ek dink net dat as bloggers besluit om ander bloggers te bevorder ... die ranglys eintlik werk, en nie 'gespeel' word nie. Dit is 'n uitstekende metode om blogs te bevorder wat andersins nie bevorder word nie.

   Nog 'n goeie poging om die rangorde te rangskik, is Todd And's Power 150. Todd probeer om elkeen van die ranglyste te weeg en daarvolgens te score.

 4. 7

  Ek stem nie saam met die feit dat ek nie op die lys van 2000 is nie. Natuurlik sou dit 'n kunsmatige inflasie wees, maar ek is OK daarmee. Die effek sal vervaag, en ek sal met meer lesers agterbly as wat ek begin het. Ek het al voorheen met blogs begin, en ek hou nie van die klim van anonimiteit nie. Ek is nie seker dat ek dit ooit gelos het nie, maar ek het baie geklim.

  • 8

   Dit is 'n wonderlike punt, ek en Douglas stem 100% saam. 'Die klim uit anonimiteit' ... super lyn. A-lys bloggers noem mekaar graag omdat hulle weet dat dit hul rang en blootstelling help, so hoe kom 'die klein outjie' daar bo uit? Memes en lyste soos hierdie is die perfekte hulpmiddel om blootstelling te kry.

   Dankie vir u kommentaar en kom inloer!

 5. 9
 6. 10
 7. 11
  • 12

   Absoluut, Elaine! Ek hou van die projek. Ek is ook mal oor Technorati en is net 'n bietjie ontsteld oor die een reaksie wat ek op die projek gesien het.

   Dankie vir die vraag!
   Doug

 8. 13

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.