10 voorstelle om Digg te verbeter

Digg

 1. Die tuisblad is nie op my gerig nie en is ook nie daarop gemik om te optimaliseer vir sosiale media nie. My Digg-bladsy moet die onlangse diggs van my vriend, my onlangse diggs, sowel as ander inhoudsareas bevat wat ek kan byvoeg (volgens kategorie, ens.)
 2. "Digg gaan alles oor ..." is verspilde ruimte. Skuif die spyskaart op. As ek wil weet wat Digg is, plaas 'n skakel. U neem baie kosbare vaste eiendom op.
 3. Pro / Con kommentaar. Ek wil graag sien wie die beste kommentaar vir 'n onderwerp het, en wie die beste onderwerp het. Laat ons die konflik begin. Die eindelose stroom kommentaar is nutteloos.
 4. Waar rangskik ek? Ek is nie 'n groot delwer nie ... maar ek wil graag weet waar my verhale op die algehele webwerf staan. Wie is die tien beste grawe?
 5. Raak ontslae van die groot reusagtige Diggnation Podcast-banier. Sheesh ... 'n mooi klein spreker sal meer aandag vestig op die Podcast.
 6. Skakel fluisteringe in, miskien 'n gesprek met die mees aktiewe Diggs. Trek die gemeenskap intyds aan.
 7. Tags, tags, tags. Jou kategorieë suig. Dit doen hulle regtig. Waarom laat mense nie toe om hul inskrywings te merk nie, sodat ek op 'CSS' kan teken (as voorbeeld).
 8. Komende stories? Wat van vinnige verhale? Ek gee nie om vir die lamsakkige verhaal nie. Maar as dit binne 'n paar minute tien diggs gekry het ... waarom nie op die versnelling nie?
 9. API? Ek wens ek kon die verhale wat ek Dugg of wat ek op my webwerf ingedien het, byvoeg. RSS is redelik beperk ... maar 'n API sou my in staat stel om aansoeke te doen.
 10. Digg Alert. Hoekom kry ek nie 'n waarskuwing as my vriende 'n storie grawe nie?

6 Comments

 1. 1

  Punt 8: stem heeltemal saam. Die enigste ding wat erger is as om die hele dag dieselfde stories op die Digg-tuisblad te sien, is om middelmatige / verskriklike / gruwelike verhale op die komende bladsy te sien.

 2. 2
 3. 3

  Wat komende verhale betref, is dit moontlik om die komende verhale volgens die gewildste eerder as die nuutste te sorteer. Ek vind dat dit 'n maklike manier is om te sien watter nuus dit op die oomblik is.

  Hopelik help dit u. 🙂

 4. 4
 5. 5

  Hallo ouens ... as u belangstel in 'n webwerf om verhale te publiseer, wat baie betroubaarder en betroubaarder is as Digg, probeer Profigg.com. Dit is 'n nuwe projek wat veral klein en klein maatreëls sal help om verhale te bevorder wat andersins nooit sigbaar sou word nie.

 6. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.